Indiase wereldfietser op bezoek in Suriname

10
Indiase wereldfietser op bezoek in Suriname

Hij fietst de hele wereld rond en is deze week in Suriname: de Indiër Somen Debnath. De 34-jarige Debnath vertrok in 2004 van huis en bezocht de afgelopen dertien jaren 134 landen. Hij kwam Suriname via Guyana binnen, bracht enkele dagen door in Nickerie en vertrekt op 16 augustus richting Frans-Guyana.

Debnath krijgt steun van alle Indiase ambassades en consulaten wereldwijd. Donderdag bezocht hij in Suriname de Indiase ambassade(FOTO).


10 REACTIES

 1. Wat een geweldige prestatie van deze Indiër. Hieraan kunnen veel van onze landgenoten die liever lui dan fietsend moe zijn een voorbeeld aan nemen. Neen, wij kweken liever onze bere’s.


  Maak melding

 2. Starnieuws heeft een uitgebreid artikel aan de fietsende Indiër gewijd.
  Een topprestatie van jewelste!

  Paraman heeft zo vaak geschreven dat Indiërs en hun nazaten verspreid over de wereld ziek, zwak en altijd misselijk zijn.

  Welke Paraman doet deze Indiër na! Welke Paraman heeft de moed om zoveel jaar van huis en haard weg te zijn.

  Ben erg trots op hem.


  Maak melding

 3. Hij moet voorzichtig zijn en alle paars verworden volksbuurten vermijden. Want ze zullen hem wis en zeker paars beroven van alles wat hij op zak heeft. Oma taki pas op voor alle ndpers, ze zijn besmet met het ddb misdadige paarse virus, zoals Dino, Meriba, vele ministers, directeuren, advocaten etc, zelfs de paars verarmde straatrat. Pas op ndpers zijn een misdadig vervloekt volk. Ze aanbidden en vereren de grootste misdadiger van het land, die ze hebben gekozen als hun afgod en misleider die ons paars laat lijden. Gelukkig die paarse idioten ook, alleen na soso lobi paarse ka.


  Maak melding

 4. @Jiyani

  niet te hard tegen onze Paraman.Die man heeft oo zo een verdriet.
  Een voorvader van hem is tijdens de slaven tijd de hoogste boom ingestuurd en toen deze op de hoogste tak was,heeft de eigenaar zijn nieuwe geweer op de voorouder uitgeprobeerd.Natuurlijk viel de voor ouder van Paraman mors dood uit de boom.
  Soms schrikt Paraman op uit zijn lethargie en begint te raaskallen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.