maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieZevende Bouw- en Woonbeurs in Suriname

Zevende Bouw- en Woonbeurs in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De zevende editie van de Bouw- en Woonbeurs in Suriname is vrijdag in het Flamboyant Park geopend door Melvin Bouva, vice-voorzitter van De Nationale Assemblee. Bouva wil zijn invloed in het parlement aanwenden om de wetten betreffende een Woningbouwfonds, Wooncoöperaties en Appartementsrecht, binnen afzienbare tijd behandeld te krijgen en dat deze aangenomen worden. Deze wetten kunnen volgens hem een degelijke bijdrage leveren bij het ledigen van de woningnood.
Ongeveer 70 bedrijven beschikken over een stand op de beurs, maar dat aantal is beduidend minder dan voorgaande jaren. De voorzitter van de Stichting Welzorg, Wierash Gangaram Panday, betreurt dat het aantal jaarlijks minder wordt, maar is blij dat het aantal bezoekers juist groeit.

Veel traditionele deelnemers hebben dit jaar afgehaakt en er zouden zelfs twijfels zijn gerezen als de beurs door zou gaan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Wat valt er te bouwen in Suriname dat men een woonbeurs moet houden.bniemamd heeft geld om een huis te bouwen tenzij je lid bent van de boeven partij.


  Maak melding
 2. Het aantal bezoekers groeit Gangaram Panday omdat de bezoekers hopen kartonnen huisjes modellen te zien aangezien de bouw van een echte huis zoals@Redskin heeft aangegeven ,niet mogelijk is!


  Maak melding
 3. Heeft Bouva echt gezegd:
  Deze wetten kunnen volgens hem een degelijke bijdrage leveren bij het ledigen van de woningnood.

  Het is misschien beter woorden te gebruiken die algemeen gangbaar (en natuurlijk goed) zijn.

  Lenigen van noden
  Ledigen van een fles cola


  Maak melding
 4. Islamscholen en Sharia wetgeving introduceren is het beste.

  Hoef je niet na te denken, slechts slaafs volgen.

  Intussen heb ik 1,5 miljard aan staatseigendommen en staatsgelden weten veilig te stellen voor mezelf.

  De groeten.
  Ali buks


  Maak melding
 5. 10 procent van de reeds gebouwde huizen is te koop. Tegen onrealistische prijzen. eerst zal Suriname de economie op de rit moeten hebben en dan pas is een bouw en woonbeurs weer nodig. Criminele boevenbende daar zeg. Vernietigd hebben ze wat er in de Venetiaan jaren is opgebouwd. Front bouwt, NDP rooft.


  Maak melding
 6. Errol alibuks, kun jij je duidelijker uitdrukken aub. Ik wil wel zeggen da t als de sharria en de ellendige moslimscholen worden ingevoerd in su ,dat dat de doodslag wordt voor alle surinamers inclusief jij. Laten we zaken beter bekijken en niet met dit soort achterlijke gedachtes komen in su.


  Maak melding
 7. Woonbeurs in Su stelt weinig tot niets voor.
  De woningbouw voldoet niet aan de eisen die buitenlanders stellen. Woningen worden niet netjes afgewerkt en men heeft niet veel kennis van bouwen.
  Daarnaast zijn de kavels erg klein. Er is geen ruimte om de woning. Tuinarchitectuur kent men niet in Su. De hele tuin is betegelt (zoals ze dat noemen). Mooi aangelegde tuinen zijn er amper. Woningen met zwembaden zijn niet mooi aangelegd. Zo kan ik ik door gaan.
  Su is een land met ruimte, maar dat zie je jammer genoeg niet in de zg. Surinaamse villa wijken.
  Dit is absoluut geen kritiek. En de gene die dat wel vindt heeft evenmin verstand van bouwen.


  Maak melding
 8. Nog een heeeel erg belangrijk punt.

  De zg. makelaars in Suriname komen niet erg professioneel over. De foto`s zijn heel erg slecht genomen. En de PRIJZEN zijn nergens op gebaseerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES