Suriname mocht agrément ambassadeur niet intrekken

53
Nieuwe Nederlandse ambassadeur voor Suriname

PARAMARIBO, 5 aug – Suriname mocht het agrément dat het verleend had voor toelating van de Nederlandse ambassadeur, niet intrekken. Dit stelt Eric Rudge, deskundige internationaal recht en universiteitsdocent. Suriname trok ter elfder ure het agrément in. Dat had nooit mogen gebeuren. Een eenmaal gegeven agrément wordt niet ingetrokken. Gebeurt het toch, dan is dat een schending van internationaal recht.

Het Verdrag van Wenen over diplomatiek verkeer voorziet zelf helemaal niet in het intrekken van een eenmaal verleend agrément. “Als de feiten en omstandigheden die ik vernomen heb via de media juist zijn, dan zou in gekozen moeten worden voor het tot persona non-grata verklaren van het hoofd van de missie, die weliswaar zijn werkzaamheden nog niet is aangevangen in de ontvangende staat”, zegt Rudge tegenover de Ware Tijd.

Suriname heeft die mogelijkheid dus laten liggen. Rudge kan wel begrijpen waarom. “Het tot persona non grata verklaren is namelijk geen trofee in de kast van een carrièrediplomaat. Integendeel, die status kan de betrokkene blijvend achtervolgen, ongeacht of hoog diplomatieke of politieke interstatelijke betrekkingen ten grondslag hebben gelegen aan het besluit en het mogelijk niet gelieerd is aan de persoon van de ambassadeur zelf.”


53 REACTIES

 1. Alles kan in onze bacoven republiek OLV een dementerende criminele president, familie en handlangers. Laat de inteeltdebielen nog 5 schreeuwen want de paarse mislijders kunnen alleen door machtsmisbruik, corruptie, criminele hand en spandiensten zichzelf verrijken.


  Maak melding

 2. Een eenmaal gegeven agrément wordt niet ingetrokken. Gebeurt het toch, dan is dat een schending van internationaal recht.
  Opa taki ddb en duivelse trawanten hebben ka te maken met regels, wet en recht. Alles draait namelijk om ddb staande te houden, al moeten er allerlei regels en wetten vertrapt worden. Ddb is wederom in staat mensenrechten te schenden en de dictatuur opnieuw leven in te roepen. Dit gevolg is dankzij al die paars misdadig besmette misdaadaanhangers van deze misleider, de ndpers, een waarlijk misdadig vervloekt volk. Dader en slachtoffer van vele misdrijven zijn voor 90% ndpers’. Wo ka. Ondertussen lachen ddb en co. gans het oerdomme volk uit.


  Maak melding

 3. De oerdomme vetzak bush joekanaini polak kakalakka mini-ster o.l.v. moordenaar DDB wil met de intrekking in goede genade vallen (een hoge rang in criminele ndp gang) bij de cokesnuiver.


  Maak melding

 4. Deze maatregel wordt wereldwijd wel eens toegepast. Dat weet Rudge ook. Deze discussie moet mijn inziens op academisch niveau gevoerd worden. Om het hier op Waterkant te droppen is een erge doodzonde. Had men niet moeten doen omdat de materie te hoog van gehalte is voor de kleintjes van het Front die hier denken de dienst uit maken.Zij snappen niets van de materie en reageren alleen emotioneel.

  De regering heeft haar redenen waarom zij deze persoon weigeren. Ik vermoed dat men ervan uitgaat dat dit heerschap zich zal inlaten met subversieve activiteiten die tegen het bewind gericht zijn. Dit soort figuren komt men wel vaker tegen in de EU. Zij doen mee aan activiteiten om regeringen te ondermijnen. Denk bijvoorbeeld aan de activiteiten van Guy Verhoffstadt en Hans van Baalen op het Maidanplein in Kiev.


  Maak melding

 5. Rudge kent de feiten niet, buiten hetgeen hij via de media heeft vernomen, en desalniettemin verkondigt hij zijn mening in zijn functie van professional.
  Daarnaast heeft hij het fout en begrijpt hij het ook:
  Suriname wil de persoon niet beschadigen. ( maar het land dat de ambassadeur wil plaatsen wel?).


  Maak melding

 6. De Puinhopen Van 7 Jaar NDP.. Bende Van Ellende

  Beste Surinamers.

  Suriname word vanuit Leonsberg bestuurd..
  alle beslissingen worden daar genomen.. wat ze daar SLIKKEN , DRINKEN , OF ROKEN , weet guus alleen.

  Dat men uitspraken doet en achteraf terug trek.. dat doen alleen maar mensen die troep slikken .. drinken of roken

  Suriname hunkert naar goed bestuur en leiderschap.

  Bouterse is geen bestuurder nog Econoom.. Nog Strateeg.
  Ik vind die man gewoon een ordinaire mannetje met een brilletje op


  Maak melding

 7. =Sinds wanneer houd Bouterse zich aan wetten en regels???

  @@RobG, als je weet dat iets verkeerd is hoef je het niet over te nemen van anderen, dus niet omdat andere landen het doen, moet Suriname zich ook achter scharen.

  Tot heden heeft Bouterse NOOIT aangegeven in de DNA waarom hij het agrément heeft ingetrokken.
  Ik neem aan dat andere landen die dit gedaan hebben tenminste de lef hebben gehad om te vertellen waarom zij dit doen, maar zie het gedrag van Bouterse.


  Maak melding

 8. Ira, jouw reactie op mijn bericht lijkt alsof je door een wesp bent gestoken. Ik heb gewoon mijn mening gegeven. Suriname heeft geen behoefte aan voorgeprogrammeerde onruststokers. Dit soort figuren veroorzaken alleen maar brokken. Er is al ellende genoeg in de wereld.


  Maak melding

 9. @Robje-de-Mislukte-Paarse-reclamemaker zegt : “Deze discussie moet mijn inziens op academisch niveau gevoerd worden.”

  Jaja, dus volgens Paars op het niveau van het door hen veroorzaakte Faillissement !

  Of op het niveau van, helaas, een president met een Drugsvonnis op zijn naam. plus een Strafeis van 20 jaar ivm een massamoord !

  Of op het Paarse academisch niveau waarbij de clan-leden worden gedwongen, te geloven dat de 17.666 volkswoningen, Sneltrein etc die Opa B het Volk heeft beloofd, nog steeds onderweg zijn van Bejing naar Paramaribo !

  Robje, neem nog wat FRONTO-ZEPAM pilletjes !

  PS : Opa DDB en wetten en regels, dat is als water en vuur ! (Zie zijn sabotage van Justitie !)

  Daarom zit geheel het Volk in de Financiele shit en moet men MAANDELIJKS strijden/hunkeren/actievoeren voor uitbetaling van de lonen en salarissen !

  Het regiem zit te ouwehoeren over al dan niet een ambassadeur, terwijl heel SURINAME geteisterd wordt door DAGELIJKSE ZWARE CRIMUNALITEIT !

  Laat Opa D als hij dapper is, de banden met Nederland afsnijden/verbreken en PAKKETTEN EN GELD-OVERMAKINGEN van uit Nederland verbieden !

  En roep dan jouw paarse NOODTOESTAND UIT !


  Maak melding

 10. Een kip kost 50 srd je inkomsten 240 srd of nog minder of niets en je heb kinderen je kunt dus ongeveer 5 kippen kopen.
  Hoe ga je alles dan nog kunnen betalen?


  Maak melding

 11. Schendingen van Internationaal recht, klinkt voor deze paarse boevenbende met een moordenaar en veroordeelde drugsdealer aan het hoofd, allang niet vreemd meer, met alle soort verdragen waarbij dit geboefte zich aan moet houden, doen ze juist het tegenovergestelde, een crimineleorganisatie,houd zich nou eenmaal niet aan wet en recht.


  Maak melding

 12. Suriname is onder Bouterse een waardeloze land geworden.Hij heeft het hele land naar de kloten gebracht en die domme massa die op deze president heeft gestemd hebben spijt.Het land is door hem leeggeroofd en niemand durft zijn mond open te doen anders word je doodgeschoten als in het verleden.Ik bid elke dag voor mijn land dat ze van die satan afkomen want het kan niet zo door gaan.Bouterse is een idioten die geen verstand heeft.


  Maak melding

 13. Robg@
  Je maakt je onstervelijk belachelijk door mensen te kleineren die intelligenter zijn dan jij zelf, ONBENUL OF JE BENT VAN DE POT GEPLEURT, OF VAN DE DUIVEL Z’N STAART GEROT, de psychiater die jou nog kan helpen moet nog geboren worden.
  OEN


  Maak melding

 14. Manu, als NEO-KOLONIALE PLOERT zul je NOOIT kunnen zien – want dat is jou VERBODEN na te gaan, het ligt immers in jou INDOCTRINATIE-PAKKET – waar het GEBOEFTE zich VOORNAMELIJK schuilhoudt.

  RobG stelt TERECHT dat niemand zit te wachten op ONRUSTSTOKERS behoudens NAÏEVELINGEN als de nog RESTENDE Front-DEBIELEN.

  Politiek bekeken is het niet aan de heer Rudge om met een dergelijke STATEMENT te komen. Het ENIGE wat de heer Rudge doet is, INTERESSANT doen en z’n MONDJE voor bij praten of domweg gezegd in de RUIMTE LULLEN of DOELLOOS BLAFFEN, hetgeen zoals HONDEN vaak uit het NIETS doen.

  Geef me dan liever een IDIOOT zoals Oom Ludwig van Abrabroki,waarvan ik voor de VOLLE HONDERD PROCENT weet dat het hier niet gaat om één of andere “deskundige internationaal recht en universiteitsdocent”.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 15. Dtrt@
  Wat ben jij een gefrustreerde ooievaar, zelfs asociaal je bent uit het goede hout gesneden, dood hout, en ga maar weer spuiten en slikken en door die onzin te schrijven stop de van zelf met schijnen


  Maak melding

 16. Dit is pas briljant.Een meesterlijke diplomatieke zet. Duidelijk de handtekening van van der San in herkenbaar.
  Nu Lackin in ongenade is gevallen,kijken we uit naar wie de braaksel gaat in slikken.
  Yankee take your bundle and go home heeft lackin tot de laatste druppel moeten oplepelen en inslikken.


  Maak melding

 17. Haco, aan jou LICHTZINNIGE reacties zitten dankzij jou BELABBERDE niveau altijd “HAAKJES en OOGJES” genoeg.

  Jij bent de “HAAKJES en OOGJES” zwakkeling hier op de site. Bij jou is een DWAAS niets vergeleken.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 18. Hieruit blijkt dat je de ballen verstand van zaken hebt je loop maar hier onzin uit te kramen. Je bent echt het laagste van het laagste met je algemene kennis val je door de mand. Mensen als jij worden als eerst dood gemaakt door een dictator,omdat ze jou soort als verraders zien. Ik hoop dat je begrijpt.


  Maak melding

 19. RobG
  Deze maatregel wordt wereldwijd wel eens toegepast. Dat weet Rudge ook. Deze discussie moet mijn inziens op academisch niveau gevoerd worden.

  ====
  2 simpele vragen voor RobG

  1) noem 1 ander geval in de afgelopen 10 jaar waar deze maatregel is toegepast

  2) Noem 1 adviseur van Bouterse met een academische graad?


  Maak melding

 20. @ RobG

  U zwakt zich al aardig af van vroeger presenteerde u wetenschappelijk harde feiten en had u de waarheid in pacht nu heeft u slechts Uw mening.

  Leuk dat u nu aangeeft spuit elf te zijn die modder geeft.

  U stelt dat vaker agrements ingetrokken zijn terwijl de deskundige gedocumenteerd aangeeft dat het niet meer kan en dat de enige formele weg is de aanvaarde ambassadeur persona non grata te verklaren.

  U aanname dat er Ambassadeurs politieke activisten zouden kunnen zijn door te verwijzen naar Hans van Baal of Guy Verhofstad slaat de plank volledig mis. De aangehaalde personen zijn europese parlementariers die actie voeren. Ambassadeurs zijn functionarissen en vertegenwoordigers die zich nimmer openlijk zullen mengen in de zaken van een ander land. Zodra ze dat aantoonbaar doen is dat reden om ze persona non grata te verklaren en is hun carriere voorbij.

  RobG u meningen zij niet meer dan proefballonnetjes van het lichtste soort.


  Maak melding

 21. TJEK A ACADEMISCH NIVEAU FU ROBJE-PAARSE-FANTAST :

  RAADSADVISEUR hr LACKIN ZAL KOMENDE WEEK

  PERSOONLIJK EN IN CONTANTEN, DE BELOOFDE

  HUURSUSIDIE UITBETALEN AAN DE BEVOLKING VAN

  SRANAN !

  PS: DEZE WEEK GAAT HET PAARSE REGIEM , IN

  STRIJD MET DE GRONDWET, WEER EEN POGING

  DOEN, DE PROCUREUR-GENERAAL TE ONSLAAN !


  Maak melding

 22. Als Bouterse de God van Suriname er niet meer is, dan wordt Dino president en Meriba wordt vice president. De zonen van God. Niets is fout.

  Deze land heeft Nederland en de westerse wereld niet nodig. Dus bemoei niet.


  Maak melding

 23. RobG
  Kijkend naar het nivo van het DNA soup gebeuren dan past er maar 1 conclusie te nemen en dat is:
  Het voorbeeld van Doekhi en Bouva en vele anderen kunnen wij volgen op de TV uitzending in de branding dan kan ik mij voorstellen at de supporters van deze organisatie niets meer kunnen zijn dan hun aanbidders.
  En als je bijvoorbeeld Doekhi aanbidt dan is jou kennis en ervaring lager dan die van je afgod want anders zou je hem niet kunnen verafgoden.

  Je hele epistel m.b.t. het onderhavige raakt kant noch wal.


  Maak melding

 24. Oh,in Suriname is het schenden van mensenrechten nu normaal.Niemand die erop let en niemand die de schender van mensenrechten gevangen kan of wil nemen en bovenal hoe kan je een moordenaar als diplomaat zien?!En bovendien met een strafeis en amnestie erbij?!


  Maak melding

 25. @RobG
  Heb je dan geen medelijden met jezelf dat jij jezelf voor aap zet hier?!Sjeesjes ,Suriname heeft geen academicussen in huis en zo een gewichtige onderwerp kan je toch niet hebben met een groepje coupplegers die nog in leven zijn ,met een bankrover,een moordenaar met 15 executies op zijn naam,een strafeis en amnestie,een kettingzaag maniak, en please vergeten en vergeving commissie is een joke.
  Jij mag de moordenaar dan vergeven wij willen een vonnis en gevangenisstraf voor de moordenaar je baasje!
  Een academicus zijn wij niet maar weten dondersgoed dat moordenaars gestraft moeten worden.Ze verdienen geen medelijden en geen vergiffenis en wij zijn niet van plan alles te vergeten.Ga je kop grondig laten nakijken!!Het rommelt in je bovenkammer!


  Maak melding

 26. @Do the wrong thing
  Jullie van de ndp zijn de onruststokers in Suriname,jijj en gekke RobG!Jij hebt dezelfde ziekte als je baasje.Dit gebeurt wanneer je te lang in zijn bilgat woont,Jullie beiden,je baasje en jij zijn aan het hallucineren,jullie 2 alleen zien onzichtbare vijanden,
  Jullie 2 zijn de vijanden van Suriname,samen met je baasje moet de gehele ndp opgeruimd worden.


  Maak melding

 27. @Haco, jouw roze mini rokje stond je vandaag goed op de Gay Pride. Je danste de ballen uit je slipje op gay boot. De roze boerka die je vorig jaar droeg was niets. Het leek meer op een jute zak gevuld met Surinaams rijst.


  Maak melding

 28. Hey horde runderen,
  Even n punt van orde, Wie van jullie heeft het verdrag van wenen in gekeken.
  Ander punt , Wie Kent het heerschap van leeuwen en Zn dubbele agenda.
  Finale punt, Wie van jullie wordt door de nederlandse regering onderhouden/betaald voor de voortdurende ondermijning van de republiek Suriname?
  Mvg
  Boy

  PS
  Hoogverraad is erger Dan moord.
  Misschien was dat niet bekend bij jullie runderen, dus houden jullie je criminele smoelen en ga het judasloon vreten.
  Stelletje runderen…


  Maak melding

 29. De frustraties bij “de alwetende Grunneger” lopen al aardig op, teken van zwakte om i.p.v. de paarse nu een roze “aanval” te starten.

  Boy:
  Koekoek!


  Maak melding

 30. @ Do the right thing,

  Je doet in ieder geval je naam geen eer aan, die past zo al niet bij iemand met dit lage niveau, jij bent ook zeker zo,n lolo pretu, die uitzichtloos in een ghetto woont en zonder werk zit, vandaar je zo gefrustreerd bent met je lage uitspraken en reacties op dit forum, eigenlijk kan ik je niet eens kwalijk nemen, daar ik veel van zulke paarse ratten ken, met het zelfde bedenkelijke niveau, maar nogmaals, jou naam die je gebruikt, past totaal niet bij jou, en nog minder bij die paarse roverspartij, vol met criminelen met een strafblad.


  Maak melding

 31. Bigi Sma, het niveau van de oppositie in het parlement is met jou erbij twee keer niets. Het blijft bij jullie alleen maar bij verdachtmakingen, liegen,laster,roddel,valse beschuldigingen,enz.


  Maak melding

 32. De bejubelaars van de Moordverdachten spreken van Hoogverraad !

  Tjaaahhhhh…………………………………………

  Hoogverraad is het vernietigen van de Grondwet en Mensenrechten van de Surinamers via een Staatsgreep en het met geweld afzetten van de Legerleiding en ook van alle officieren !

  Hoogverraad is het willen verkopen van gronden in Suriname en ook wapens aan de Terreurgroep HEZBOLLAH !

  UN DENKI A PAARS TORI DISI !!!!!!


  Maak melding

 33. Srafu, jij kakelt als een papegaai zonder kop.Jij blijft maar woorden van anderen gebruiken en herhalen. Naar mijn bescheiden mening ben je een zwakkeling die niet in staat is een eigen mening en een eigen oordeel te vormen.Waar ging het fout met jou? In je jeugd of eerder? Jij schrijft over Hezbollah maar je weet niet eens waarvoor zij staan.Jij laat je maar wat wijsmaken. Deze beweging heeft echt geen belang in de speelgoed wapens uit Suriname. Suriname heeft gewoon waardeloos spul daterend van WOII. Zij zouden Suriname juist het betere spul kunnen leveren. Srafu jij bent gewoon naïef een kleintje.


  Maak melding

 34. Robje-de-Mislukte-Paarse-propagandist wordt boos, maar de FEITEN zijn Robje :

  PAARSE Vader DDB pleegt Landverraad en VERNIETIGT onze democratie met behulp van Koloniale Nederlanders !

  Paarse Zoon DDB pleegt Landverraad en wil wapens en gronden van Suriname VERKOPEN aan de Internationale Terreurgroep HEZBOLLAH !
  Deze veelpleger, was in het bezit van meerdere Surinaamse diplomatieke paspoorten, toen hij dit terrorisme-misdrijf pleegde !
  Meneer zit nu zijn straf uit in USA-JAIL !!!!!

  PS: Landverraders zijn ook personen die Onze Grondwet vertrappen. Zie de Nep-amnestiewet, poging Procureur-Generaal te ontslaan en het uiteenslaan met geweld van een vreedzame demonstratie tegen wanbeleid in Paramaribo !

  Robje, neem nog enkele VENE-ZEPAM-tabletten !!!

  Uw persoonlijke aanvallen (uit zwakte, gebrek aan argumenten) zeggen totaal niets !


  Maak melding

 35. Trouwens. Robje-mislukte-Paarse-propagandist, laat uw baasje, in het openbaar aan het VOLK uit de doeken doen wat de precieze reden is van de diplomatieke “ruzie” met Nederland !

  Heeft Nederland een “geheime kandidaat” van Paars voor de post in Den Haag, subiet geweigerd ??? Ging het om een van verdachten van moord in het 8 December-massamoordproces ??????

  Of heeft Nederland gepleit voor bevriezen van de tegoeden.
  groot honderden-miljoenen, die geparkeerd staan op de Zwitserse bankrekeningen ten name van Surinaamse onderdanen ?????

  PS : Gezien het, in het geheim drukken van ongedekte SRD biljetten, verwacht ik ook mbt de diplomatieke ruzie met Nederland weinig openheid van Paars !


  Maak melding

 36. We kunnen ons groen en blauw tegen elkaar op dit forum blijven schreeuwen, schelden en zelfs racistische uitspraken en verwijten maken. Een ding blijft naast alle andere waarheden en leugens staan; NDP heeft het mandaat het grote deel van de stemgerechtigden dwz; Javanen, hindustanen, creolen, djuka’s chinezen, mulatten gehad. Geen enkele bevolkingsgroep is thuis gebleven. Nu na zeven jaar Bouterse 11 is voornamelijk gebeld over het feit dat de regering geen beleidsombuiging wil maken om de draagkracht van de massa te vergroten. Dit betekent dat de regering de meerderheid van haar eigen kiezers zand in de ogen strooit omdat zelfs de gewone man op straat weet dat het land op geleend geld geregeerd wordt en dat het land zelf niet in staat is om sufficiënt inkomsten te generen. De man op de straat voelt het in zijn portemonnee. Gek scherend zou je kunnen zeggen dat de coalitie honderdprocent debet is aan de ontstane economisch, maatschappelijk en politieke chaos in het land. De verloren generatie ( geboren tussen 1980-1982)heeft geen hoop meer. Zij zien en ervaren hoe een deel van de NDP-ers in rijkdom en weelde leeft. Zij zien en horen wat er dagelijks in het land aan criminaliteit het nieuws haalt, al dan niet medeplichtig en of als dader.Er heerst wanorde, geen enkele departement functioneert naar behoren, de merendeel van de beleidmakers hebben geen of weinig kennis van algemene beginsel can behoorlijk bestuur. Niets of niemand die tegen de partijbonzen zijn wordt ontzien. Ad hoc beslissingen in eigen voordeel is schering en inslag geworden. Wij schelden en verwijten elkaar hier op dit forum, op de hoeken van de straten in Paramaribo durft men niet meer hard op te praten, alles wordt stap voor stap ingedamd. Vrijheid van meningsuiting ligt onder vuur, corruptie wordt oogluikend toegelaten, functionarissen worden zonder opgave van redenen naar huis gestuurd. Politieke tegenstanders worden geïntimideerd en uitgejoeld.Waar gaat dit alles naar toe; een dictatoriale staat of een andere vorm die we nog niet kennen. Wat in Suriname gebeurd is in ieder geval geen democratie? Een wassen neus aan mensen en beleidsmakers die het land bankroet hebben gemaakt en nog de durf hebben te zeggen dat het goed gaat. Zelfs een kind van 8 jaar weet dat als je 10 knikkers leent je alle 10 terug moet geven. Maar als je weet het niet in je vermogen is om alle tien terug te geven, je nooit 10 gaat lenen. Deze regering leent 10 en wil drie terugbetalen. Op wiens conto komt de rest. Welnu het mandaat is tot 2020 geldig. Boze tongen beweren dat de huidige machthebbers zoveel miljarden in hun partijkas hebben om alles en iedereen weer om te kunnen kopen Ten gunste van hun stem. Als dat zo is dan wacht ons niet veel goeds ook na 2020. Een andere scenario is, dat de huidige president voor 2020 komt te ontvallen we overgeleverd zijn aan een machtswellusteling die in staat is veel kwaad aan te richten. De VP werkt aan de structuren en wil van Suriname een politiestaat maken; je laat niet zomaar politie rekruten door de straten van Paramaribo marcheren….is een kwestie van machtsvertoon en tegelijkertijd een test-case. Moengdorp legerbewaking…mensen stellen geen vragen, miljoenen weg bij de belastingen mensen stellen geen vragen, ambassadeur die een agrèment volgens internationaal protocollen geniet wordt zonder opgaaf van redenen geweigerd, bevorderingen bij politie komt alleen hen die lid van NDP zijn, de rest wordt weggepest of krijgen acute hartstilstand, ambtenaren worden niet uitbetaald, eerste levensmiddelen zijn voor de gewone man niet meer betaalbaar, rijst inzaai mislukt, gezondheidszorg ligt op zijn gat…ai mie Jezus mie Christus en al deze ellende in een land met 500.000 zielen bestaande uit zevental etnische groepen. Ik hoop dat Surinamers de strijdbijl opgraven en de vernietigers van Suriname gaan bestrijden, anders is land en volk gedoemd om de komende 50 jaar te leven zoals de Zimbabwanen. Zo jammer, dat een man het land zodanig gegijzeld houdt alleen omwille van het eigen hachje; landverrader!


  Maak melding

 37. Als Nederland weer bemoeid zal ik met hoogste rang betreden op hun met alle versterking zal betreden op hun grondgebied met woede en aanval je bent als land gewaarschuwd, bij het nader van dit besluit en het neuzen in het Surinaamse grond zal ik treden ter Surinaamse grondwet met macht en troepen ,laten wij het hier op in houden.


  Maak melding

 38. Er waren krachten die het beter wisten, dat ging ook wel goed, tot dat bouta de coup pleegde, hier ging heel wat aan vooraf, maar dat is terug te Google, de toenmalige regering zat met onafhankelijkheid in hun hoofd en het moest kost wat kost gebeuren, het was een wankel evenwicht, Bouta had steun van Nederland tot dat hij ging moorden, toen was het klaar wat Nederland betreft, de ontwikkeling steun werd opgeschort tot nader inzien.
  De rest weten we


  Maak melding

 39. Rudge ik zou zeggen kijk even om je heen wat er allemaal in de wereld gebeurt.vb kijk naar de zaak Ankara en Den Haag,Washington DC en Moscow,Ankara en Berlijn.Dit zijn maar 3 voorbeelden die ik voor jou heb benoemd.Ik snap niet dat mensen zoals jij niet willen begrijpen dat SWITI Sranan zelf bepaald wat er gebeurt.Zoals DIK Trump het zegt America First.En in zeg SWITI Sranan na nomroe Wan.


  Maak melding

 40. Mundo@
  Je hebt helemaal gelijk, jullie zijn op de goede weg, even ter vergelijking, voor een srdollar moeten we 8.5 euro betalen toch,
  Of was het anders om, oog verblinden dat tweede Dubai


  Maak melding

 41. Zo gaat het in Suriname die domkop Bouterse doet alsof Suriname van hem is.Niemand durft zijn mond open te doen anders word je doodgeschoten en Surinamers zijn bang voor de kogel.Bouterse is een vloek voor Suriname als land.Het parlement van Suriname is net als een monster die geen kloten voorstelt.Alleen maar zakkenvullers zitten in het parlement die geen verstand hebben van zaken.Al die raden in Suriname zijn van de NDP hoe willen ze hebben dat het land vooruit komt,


  Maak melding

 42. RobG, als er ooit een hoofdprijs hier op WKN wordt gegeven voor de meest arrogante paarse betweterige kwal, dan kom met vlag en wimpel hiervoor in aanmerking


  Maak melding

 43. HIER ONDER, HET VERHAAL VAN EEN GEFRUSTREERDE FLAPDROL.

  @Mansaram kalidien (minnares van Eugene van der san – van jo koe)
  De oerdomme vetzak bush joekanaini polak kakalakka mini-ster o.l.v. moordenaar DDB wil met de intrekking in goede genade vallen (een hoge rang in criminele ndp gang) bij de cokesnuiver.

  zaterdag 5 augustus 2017 om 08:17 uur.


  Maak melding

 44. Typisch he, de REDIE MOESOES klagen altijd steen en been,als weer een BEMOEIAL van de NOORDZEE ,het land uitgesjchopt wordt…zij moeten met hun neus op de feiten gedrukt worden om te weten wie het nu VOOR HET ZEGGEN HEEFT IN SURINAME.de vlag van de kolonisator hing allang halfstok,en is nu gestreken.PUNT UIT,dus alle PANNENKOEKEN …RAT,,KOOS,,domme MOLENAAR,gaan jullie maar met de staart tussen jullie benen maar in jullie hoek zitten mie mang !,,OPZOUTEN.MAN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.