Jubileummaand Surinaamse Luchtvaart Maatschappij van start

5
Jubileummaand Surinaamse Luchtvaart Maatschappij van start

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM) bestaat op 30 augustus 2017 55 jaar. Directeur Robby Lachmising(l) luidde woensdag de jubileummaand in en onthulde het naambord van het hoofdgebouw van de vliegmaatschappij in Suriname. Dit gebouw heet voortaan het Atta M. Mungra-gebouw, vernoemd naar de gewezen en ondertussen overleden SLM-directeur Motilal ‘Atta’ Mungra. Mungra was van 1981 tot 1989 directeur van de SLM.


5 REACTIES

 1. SLM pakt vanaf vandaag normaal schema weer op

  De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij NV (SLM) heeft deze week haar gestelde doelen gehaald op de Mid-Atlantische route. Zo is de vertraagde vlucht van vorige week vrijdag, maandag ingelopen. SLM-directeur Robbi Lachmising was persoonlijk op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven om toe te zien op een vlot verloop.

  De SLM heeft vrijdag de vluchten vanuit Amsterdam en Paramaribo niet kunnen uitvoeren, omdat de Airbus A340 waarmee de Mid-Atlantische route wordt onderhouden, een technisch probleem had. De passagiers van deze vluchten zijn maandag vervoerd.

  Aan Starnieuws legt Lachmising uit dat de luchtvaartmaatschappij dinsdag heeft voldaan aan de ACMI (vliegtuig met bemanning en verzekering) aanvraag van TUI voor de Amsterdam-Paramaribo-Amsterdam charter. Woensdag heeft de SLM haar eigen Amsterdam-Paramaribo-Amsterdam route uitgevoerd. Gisteren, donderdag, is de SLM-kist met 36 minuten vertraging, vertrokken naar Las Palmas voor TUI. Deze vertraging was volgens Lachmising opgetreden door de Air Traffic Control. Hij wijst erop dat de SLM vanaf vandaag haar normaal schema weer oppakt.

  “Het is ons gelukt, met goede communicatie en nog meer de inzet van alle betrokkenen om dit gedurfde schema af te werken,” stelt de SLM-topman. Hij vindt het des te meer een prestatie van alle betrokkenen dat het schema is afgewerkt zonder een vertraging van meer dan drie uren. Lachmising is ervan overtuigd dat

  “wij het kunnen en wij samen zullen werken aan het naar grotere hoogte brengen van ons aller SLM.”

  ====

  Wat een kulverhaal… lees facebook voor de waarheid,.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.