Telesur op Kwaku Summer Festival

6
Telesur op Kwaku Summer Festival

Het is komend weekend alweer het laatste weekend van het jaarlijkse Kwaku Summer Festival. Een van de standhouders op dit festival is het Telecommunicatiebedrijf Telesur uit Suriname. Met een eigen stand(FOTO) en onder de noemer “Twee landen, één gevoel!” ontvangt het bedrijf uit Suriname nieuwe en bestaande klanten die een bezoeken brengen aan Kwaku.


6 REACTIES

 1. misterbojo

  Hoeveel djogo´s heb je gezopen voordat je deze rotzooi
  heb neergepend ? Er wordt in Nederland meer simkaarten
  verkocht, en men gaat vaker deze bij Kruidvat of bij de sigaren
  boer om de hoek, om opwaarderen !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. @JZwartmans,

  Misterbojo heeft gelijk. Laat telesur zijn geld gaan investeren in Suriname. Bij die boevenbende daar. “Twee landen, één gevoel!” eerder “twee landen, geen gevoel”. Ben net terug vanwege tragische omstandigheden maar het is tragisch. Suriname heeft er nog nooit zo slecht op gestaan. En durf niet je mond open te doen om iets te zeggen maar wel constant om geld vragen. Surinamers zijn verworden tot bedelaars, maar dat was hun eigen keuze. NEKS NO FOUT, of toch wel ALA SANI FOUT!


  Maak melding

 3. Django
  Ga dan niet als het niet kan betalen of wilt betalen.
  Zeur niet, alles veranderd overal in de wereld. Jij alleen denkt dat Kwaku voor altijd gratis gast zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.