Road Show Pansa Group of Companies in Suriname

2
Road Show Pansa Group of Companies in Suriname

De Pansa Group of Companies in Suriname is bezig met een Road Show door de districten waarbij zij haar producten en diensten onder de districtsbevolking promoot. Nadat op 29 juni de kickoff was gegeven op het terrein van het ministerie van Handel, Industrie & Toerisme (HI&T), is het district Brokopondo als eerst aangedaan.

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan het inheemse dorp Powakka. Het doel van de Road Show is volgens Rachel Wartes, Human Resource Manager van Pansa Group, om Technical Vocational Education Training & Business Development te promoten als sleutel om versneld de capaciteiten van Surinamers in alle lagen van de bevolking in een hoog tempo te helpen versterken.

Directeur Maurinio Pansa van de Pansa Group of Companies (l) geeft uitleg aan hoofdbasja Margo Armaketo over één van de door de onderneming gefabriceerde machines: (Foto’s: Roy Bruce)


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.