Re-activering radiostation te Langa Tabiki

1
Re-activering radiostation te Langa Tabiki

De re-activering van het Gemeenschaps Radiostation Ajawde te Langa Tabiki heeft vorige week plaatsgevonden. Radio Ajawde, opgericht in 2013, was genoodzaakt voor 3 jaar te stoppen met uitzendingen door gebrek aan opgeleid personeel. Newmont Suriname heeft gehoor gegeven aan de oproep tot ondersteuning van dit project. Het bedrijf heeft een onafhankelijke consultant aangetrokken om de nieuwe medewerkers op het gebied van management, programmering en omroep te trainen. De gemeenschap van Langa Tabiki en enkele personeelsleden van Newmont Suriname hebben de officiële lancering van het radiostation bijgewoond. Deze ceremonie werd live uitgezonden voor de gemeenschappen in de omgeving.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.