dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse moslimorganisaties ferm tegen terrorisme

Surinaamse moslimorganisaties ferm tegen terrorisme

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 jul – Surinaamse moslimorganisaties willen IS en alles wat met terreur te maken heeft ver buiten de deur houden. De twee grootste moslimkoepels, de Surinaamse Islamitische Vereniging, SIV, en de Surinaamse Moslim Associatie, SMA, winden er geen doekjes om. “We moeten niets hebben van IS en radicalisme in ons land”, zegt SIV-bestuurslid James Lallmohamed. Hij is blij met de aanpak van de autoriteiten.

De aanhouding van een groep die verdacht wordt van terrorisme komt niet echt als een verrassing aan. “We hadden al het gevoel dat er hier activiteiten plaatsvinden. Als SIV-bestuur hebben we met elkaar afgesproken dat een ieder die een beetje vreemd voorkomt tijdens onze bijeenkomsten en activiteiten, in de gaten gehouden zal worden. Ouders moeten alert zijn”, zegt Lallmohamed tegenover STVS.

Ook bij de SMA wordt een grondige aanpak voorgestaan. “We hebben veel gehoord van ISIS. Als er twee zijn, moeten er nog meer zijn die geïdentificeerd en opgepakt moeten worden”, zegt SMA-voorzitter Mohamed Sobhan. Het gaat er vooral om Suriname te vrijwaren. “We vinden het niet goed dat onschuldige burgers gedood worden onder het mom van ‘dit is Islam’. Waar nodig zullen we alert blijven en samen met de autoriteiten eraan werken dat dit uit ons land geweerd wordt”, aldus Lallmohamed.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

65 REACTIES
 1. Hier Eugene, niemand kan mij wat maken. Ik regel veel drugstransporten voor mij matti, coke snuiver en moordenaar bouta. Dus die minister salaris, daar heb ik recht op. Geen enkel geitendief moet nonsens aan mijn komen vertellen. Mijn matti desi gaat binnenkort de noodtoestand uitroepen. Parlement en rechterlijke macht gaat Desi buitenwerking stellen. Ik wordt dan benoemd tot opperrechter. En dan laat ik iedereen en vooral alle geitendieven opsluiten.


  Maak melding
 2. In de wereld worden moslims veelal met argwaan bekeken. De reden daarvoor heeft men geheel aan zichzelf te wijten. Men verdeelt de wereld in gelovigen en ongelovigen en beschouwt zichzelf als superieur.
  Men vindt dat de islam de wereldheerschappij toekomt en verdeelt daartoe de wereld in het huis van de vrede, dat is waar de islam heerst, en het huis van de oorlog, dat is waar de islam (nog) niet heerst.
  Heethoofden en fanatici vinden het daarom gerechtvaardigd om overal oorlog te voeren en aanslagen te plegen.

  Tot dusverre is Suriname daarvoor gespaard gebleven en in het Suriname dat ik gekend heb leefde men vreedzaam naast elkaar, iedereen de vrijheid gunnend om het geloof op de eigen manier te beleven. Jammer dat er nu toch lieden zijn die de oorlog naar Suriname willen brengen.


  Maak melding
 3. Beste ghans
  t is allemaal politiek en heeft nix met de islam te maken
  Allemaal doorgestokenkaart van t westen
  t is net als wanneer n 3e probeert bij jou binnen te komen als je begrijpt wat ik bedoeld
  De islam is zo groot dat als t echt slecht was,jij allang niet meer had bestaan
  Kijk maar om je heen
  overal moslimbroeders
  En jij bent er nog
  Assalaam beste vriend🙏🏾


  Maak melding
 4. Lees wat je schrijft! Dan lees je wat voor onzin je schrijft! Jullie geven altijd de anderen de schuld. Kijk hoe moslims elkaar afmaken in de wereld en jij zegt dat het geloof niet slecht is. Het is een duivels geloof die je als mens nergens brengt.


  Maak melding
 5. Ik hou inderdaad mijn hart vast. Met name een zeer bekende kliniek in het midden van Paramaribo waarvan de vrouwelijke eigenaar onlangs nog in de clinch lag met de minister van Volksgezondheid, is een bron van zorg. Deze dame is vaak in landen die door de VS in de ban gedaan zijn. Ik verzoek de Surinaamse autoriteiten deze vrouw en haar familie goed in de gaten te houden.
  Is ze werkelijk zo een gelovige moslima ? Neen, want haar broers zitten tot diep in het poeder shit.


  Maak melding
 6. ISIS en Al Qaida zijn organisaties die zijn opgericht door Amerika met ondersteuning van de westerse landen. Zij hebben deze organisaties voorzien van wapens en logistieke ondersteuning met als doel hen te gebruiken tegen de Russen o.a. in Afganisthan en tegen regeringsleiders in Irak, Lybie en Syrië. Nadat deze organisaties het doorkregen dat zij misbruikt werden om de westerse politieke en economische belangen veilig te stellen keerden zij zich uit frustratie tegen het westen. Op het internet circuleren foto’s waarop te zien is dat de vroegere Amerikaanse min.van buitenlandse zaken Hillery Clinton en de Republikein John McCaine bevriend zijn met o.a. ISIS-leider El Bagdadi. Wie neemt wie in de maling? ISIS en Alqaida voelen zich zwaar beetgenomen door het westen en nu richten deze organisaties hun pijlen op het westen en de westerse belangen. Voor hen is het rijk van de almachtige nog het enige dat nog telt. Desnoods met geweld willen zij die droomrealiseren. De vrienden van vroeger zijn de vijanden van nu.


  Maak melding
 7. Beste Wes,

  Er zit een dreiging in uw verhaal. En wat Hans bedoelt is dat het Islam een dreiging is voor anders denkende. Islam is zeker groot maar het is groot gemaakt. Tegen wil en dank van bepaalde landen en volkeren. Mensen zijn met een zwaard op hun nek bekeerd tot het Islam. En meerdere generatie later weten ze het niet beter. Typisch voorbeeld is Pakistan. Van orgine allemaal ooit Hindoes. Het Islam valt India binnen en bezet India 600 honderd jaar. Ja Wes 600 jaar!
  Als gevolg dat er een deel van de Hindoes moslims werden. En 7 a 8 generaties later weet je het niet beter dat je ooit een Hindoe was met als gevolg het huidige Pakistaan. En zo zijn er meerdere landen of streken geweest waar het Islam binnen viel en aan hun haar wil oplegde. Dit verklaart ook waarom er verschillende rassen het Islam belijden. Voorbeeld; Oezbeken blanke mensen, Afrikanen zwarte mensen, Hindustanen, Javanen, Chinezen, Arabieren ect. ect. Conclusie Wes, het Islam is echt niet groot want 600 jaar je wil opleggen op Hindoes en vandaag de dag heb je 900 honderd miljoen Hindoes in India. Over de hele wereld heb je meer dan een miljard Moslims. Ik kan je met zekerheid zeggen geef de Hindoes honderd jaar in plaats van 600 jaar en alle moslims zijn bekeert tot Hindoes. Maar niet met een zwaard maar met liefde en kennis. En dat maakt iemand of een geloof groot. Jai Hind! Amen! Amin! Ben benieuwd naar je mening.


  Maak melding
 8. @ Wes,
  Beste Wes,Ik ben het eens met je !
  Ik heb ook veel moslim vrienden en woon in een buurt met redelijk veel Moslims we gaan heel goed met elkaar om,geen terrorisme etc., we vieren allen Kerstfeest en bezoeken onze vrienden tijdens hun Id-Ul-Fitre feesten; geen enkele onverdroten woord naar Crhistenen of zo.
  Laat het zo blijven in Suriname!!
  Ergens heb je gelijk: wie heeftde Taliban in de beginne bewapend; wie heeft ISIS onder het mom van rebellen tegen hun Regering bewapend ? Wie bewapend nog steeds dit soort uitschot in het Midden-Oosten en Noord Afrikaanse
  landen ? Wie heeft de Indianen proberen uit te roeien ?
  Wie heeft de zwarte Afrikanen jaren lang onderdrukt?
  Ik vraag mij af of er geen Islam belijdende Negerslaven ook zijn ingevoerd in Suriname en Amerika en zij steeds verplicht waren hun roots te ontkennen.
  Voer voor Antropologen en Sociologen en Historici !


  Maak melding
 9. @ Laarh,
  Oproerkraaiers zoals jij horen niet thuis in Surianame !
  Ik hoop dat de politieke partij waartoe jij behoort, jouw de deur uitschopt !!


  Maak melding
 10. Wat is religie? Elke religie is een ideologie met een almachtig wezen als legitimatie om die religie dwingend aan iedereen op te leggen.
  Wat is daarvan het doel? In het meest ideale geval het creëren van een welvarende en rechtvaardige samenleving. In het slechtste geval een middel om absolute macht uit te oefenen over een samenleving.

  Of de islam geslaagd is als religie moet iedereen maar voor zichzelf bepalen. Het zit in ieder geval heel geraffineerd in elkaar. Eenmaal moslim dan kom je er nooit meer van af. Je wordt geboren als moslim en je sterft als moslim. Wie dat redelijk vindt heeft blijkbaar geen behoefte aan vrijheid. Die leeft in een gevangenis en is nog gebrandmerkt ook. Iedere keer als je naar de wc gaat word je daar aan herinnerd.

  De vijand van elke religie is de wetenschap. Wie gaat nadenken gaat twijfelen en dat is het grootste gevaar voor het geloof. Je zou eens tot de conclusie kunnen komen dat het allemaal flauwekul is.
  In de meeste culturen heeft men zich kunnen ontworstelen aan het juk van de geestelijkheid. Bij de islam is dat niet gelukt. Het is op wetenschappelijk gebied de meest achtergebleven cultuur. Dat krijg je als nadenken verboden is.

  Volgens de islam is het leven een illusie. Het ware leven begint pas na de dood. Vandaar dat er zoveel moslims bereid zijn hun leven te offeren voor het geloof. Ze verlangen naar de 72 maagden. Helaas, dat is pas echt een illusie.


  Maak melding
 11. @RobG: Natuurlijk, alles is de schuld van het westen! Wat een sukkels zijn die niet-westersen toch dat ze zich iedere keer maar weer door die westerlingen in de luren laten leggen. Geen wonder dat dat superioriteitsgevoel van de witte man maar niet uit te roeien is.

  L*L


  Maak melding
 12. @Robje-de-Mislukte-Paarse-Leerling-propagandist, zegt :
  “ISIS en Al Qaida zijn organisaties die zijn opgericht door Amerika met ondersteuning van de westerse landen.”

  Robje echter zit wel lekker in een VEILIG westers land met Grondrechten en Mensenrechten !

  Ennnne……..u ontvangt maandelijks uw gratis UITKERING !

  Ga toch lekker in een van jouw islamitische HEILSTATEN wonen, LAFFE OEN !

  PS : Daarom richten de gestoorde “islamitische”- TERRORISTEN zich ook tegen vele islamitische landen en tegen islamitische mensen !

  Trouwens, het was jullie PAARSE Dino B (pijnlijdend in USA-Jail !) , zoon van uw leider, die terreurgroep HEZBOLLAH naar Sranan wilde halen !

  Dino, Hoofd Sranan Terreurbestrijding, nog een YO KOE !!!
  Dus waarover babbelt u eigenlijk Paarse-Robje ?????????


  Maak melding
 13. Robg@
  Rob propageer jij de splitsing van Nederland en Suriname, dat hoef niet meer, is 1975 al gebeurd, en als je ziet wat men er van gemaakt heeft is echt triest,.
  De teloorgang begon in 1954 al, ik hoef niet uit de doeken te doen wat er gebeurd is, of juist wat er niet gebeurd is.
  Ik ga het ook niet meer uitleggen, is op de waterkant al voldoende aandacht aan besteed,
  Het eind resultaat is, een tweede Dubai, 18000 huizen gebouwd, olie goud en bauxiet deals top, vierbaans autowegen naar Brazilië, Bakhuis project jammer, sneltrein paramaribo onverwacht, dijken verhoogt, braamspunt afgraven, slim, rijst bouw naar de kloten, bosbouw is roofbouw, en enzovoorts en.
  Het top punt in sur is, dat niemand iemand controleerd, dictatuur, geen openbaarheid van bestuur, het enen gat met het andere dempen, hou de bevolking onder druk, geef ze brood en spelen en ze eten uit je hand, idi amin?? En bovenal lenen lenen lenen lenen!!!!!!!! U zult het wel mee maken over 70 jaar


  Maak melding
 14. Het aantal idiote en gekken op deze aardbol wordt met de dag groter. Ook in Surboubabwe, het aantal paarse knettergekke ndpers. Met de dag worden ze gek dommer.


  Maak melding
 15. Errol Alibux heeft Islamic Bank naar Suriname gehaald voor financiering Sharia Staat en hij heeft ondertussen miljarden staatsgelden voor zichzelf mooi veiliggesteld.


  Maak melding
 16. De grootste terroristen zijn Hitler, Mussolini, Netanyahu, Bush. Hoeveel moorden hebben zij gepleegd, miljoenen. Wie niet naar de pijpen vsn de yankees dans wordt afgemaakt vb Khadaffi, Saddam. Saddam had geen chemische wapens maar land plat gebombardeerd. Moest satan Bush niet voor het gerechtshof voor zijn misdaden.
  Nu willen ze Asad en Erdoğan weg hebben maar lukt hun niet.
  Arabieren hoeen een eenheid te vormen en de oliekraan voor westen dichtdraaien dan wil ik zien hoe economie in westerse landen zal zijn.


  Maak melding
 17. Onze moslim broeders en zusters zijn vredelievend ,je mag gerust naast ze lopen ,ze ontploffen niet en laten niemand ontploffen.Ze zijn net als ons bang voor executies en uit je bed gesleurd te worden om vervolgens afgemaakt te worden in fort zeelandia.Ze willen ook niet gezien worden bij de protestdemonstraties elke maand ,ze zijn net zo schuw als de rest van ons.
  Pappie bouta de ware surinaamse terrorist wel hij is bejaard nu en naast smeken om vergiffenis heeft hij of kan hij gelukkig niemand meer vermoorden want de internationale gemeenschap die hebben hun ogen op hem gericht,Dan heb je dinootje de terrorist,die zit netjes weggestopt in Amerika en Meriba die is voorlopig niet actief,


  Maak melding
 18. Ik heb tussen Sjieten en Soennieten in een ongezonde verhouding gewoond in een tijd van veel onrust in het midden oosten.

  Desalniettemin ben ik er van overtuigd dat de ware aard van de Islam niet echt agressief is maar dat slechts een beperkt deel heel nare doelen nastreeft.
  Ja men is conservatief en zo nu en dan religieus blijven steken in een ver verleden. Maar zijn er ook geen joden of katholieken of protestanten of hindoes blijven steken in tradities van honderd of meer jaren terug.

  RobG u maakt er weer een complot van iets wat mij van een wetenschapper tegen valt. ISIS etc. zijn niet opgericht door het westen ze zijn ontstaan door achterlijk gedrag van het westen omdat het westen niet begrijpt hoe het midden oosten in elkaar steekt. Het westen maakt al 150 jaar een tijdbom van het middenoosten. U zult wel eens gehoord hebben van de Balfour declaration, of het Sykes Pigot Verdrag of Laurence of Arabie of de beloften van Woodrow Wilson om de familie Bush en Prince Bandar Bin Sultan en Thatcher maar niet te vergeten.
  Alquaida en ISIS hebben de VS bespeelt en misbruikt middels bondgenoot Pakistan maar u raaskalt dat het VS producten zijn.


  Maak melding
 19. Laarh,
  Ik ben het helemaal eens met jou.De Surinaamse hindustaanse moslims, zijn gewoon puur hindus.Ze willen het gewoon niet toegeven.De moslim is een geforceerde geloof,en die maagden gedoe is bullshit ,wat wordt beloofd.Ik ken de moslims geloof als een van de weerdste geloof op de wereld.Als het aan hun ligt maken ze iedereen die geen moslim is af.Wees daarom voorzichtig met een moslimse buurman of buurvrouw.ze doen alsof ze heilig zijn.maar als ze moeten kiezen,dan kiezen ze hun eigen geloof ,ook al weten ze dat het een slechte geloof is.Ze weten niets anders dan moorden en en elkaar afmaken.Ja pakistan is puur hindu,ze zullen dit nooit toegeven.Kijk eens in Nederland,de marrokanen hoe erg en agressief ze zijn .als het aan hun ligt dan delen ze in nl de lakens uit.Als je ze wat zegt dan willen ze al ruzie maken .Ja het zijn moslims en dan doen en spelen ze ,zo geweldig over hun geloof dat het een vreedzame geloof is.Het klopt ook dat veel mensen op de wereld gedwongen zijn om moslim te worden. De Islam die pas later zelfs na de christen dom is ontstaan,het zegt al veel. Zo veel ellende op de wereld met moslims allemaal maken ze elkaar af.Waarom helpen de moslim landen de moslims van de andere landen niet.De moslims in Europa schelden de mensen uit,maar ze bedelen wel voor asiel en hulp.waar blijft de Islam dan met hulp,waarom lijden ze zoveel als hun geloof zo goed is.Wie vangte ze op allemaal.Ja hoor de christens uit Europa.De moslims die aanslagen plegen in europse en andere landen.ze moeten hun schamen ze leven in die land en dan zijn ze zo onkanbaar.Ook de moslims die niet werken maar van een uitkering leven.moeten zich schamen ,dat ze in die land wonen,en tegen de mensen zijn.WAAROM HELPT DE MOSLILM LANDEN NIET ,DE MOSLIMS OP DE WERELD,WAAROM MOET HET ALTIJD AMERIKA EN EUROPA ZIJN ,RA RA RA RA


  Maak melding
 20. Bij ons is de moslimgemeenschap niet de terrorist maar de 16 coupplegers waarvan enkelen nog in leven en eentje is zelfs de lijder van Suriname!


  Maak melding
 21. De islam is een totalitaire ideologie waarbij de koran een licence to kill is.
  Ik geloof in leven en laten leven. Ras, geloof of seksuele voorkeur doet er niet aan toe. Binnen de islam is dat onbespreekbaar. Het is in beton gegoten. Daar begint de ellende.


  Maak melding
 22. ik haat niemand maar een ding is wel zeker,
  een verkeerde woord over moslims en je gaat er aan.
  ook de Surinaamse hindoestaanse moslims zijn geen lievertjes geen een verkeerde woord over de Islam.

  JA, HET IS WAAR. GEEN EEN MOSLIM LAND MAAKT WAPENS.
  AFRIKA HELEMAAL NIET, BEN WEL EENS DAT BLANKE LEIDERS VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR ALLE OORLOGEN. ONDANKS DAT ZIJ GENOEG TE VRETEN HEBBEN GAAN ZE TOCH OP ZOEK NAAR GELD IN ARME LANDEN.


  Maak melding
 23. AARDSE FAMLILIE, AARDSE RIJKDOM,
  IN DE VOLGENDE FASE NEEM JE NIKS MEE,
  DIE GODEN VAN HET AARDSE LEVEN DIE ZIJN NEP,
  IN DE VOLGENDE FASE KEN NIEMAND HEN,
  HET GEDRAG IS DE ENIGE DIE JE MEE ZULT MEENEMEN.


  Maak melding
 24. Wie macht heeft over de media heeft macht over de ezels die niet zelf hun hersens kunnen gebruiken om te kunnen relativeren.

  Een goed voorbeeld is een dictatoriale land waar alleen maar eenzijdig gecensureerde propaganda voer aan het volk te eten gegeven word zodat ze nog heilig erin gaan geloven ook.

  En er is maar 1 volk die macht heeft over de media in het westen en goed weten hoe ze die moeten misbruiken.


  Maak melding
 25. Toen de Moslima’s met hoofddoek op de rijbewijs wilden,moest de overheid geweten hebben dat onze moslims de verkeerd kant opgingen.
  Toen al zag je hier en daar vrouwen geheel omhuld met kleding en handschoenen.
  Wat nu opgepakt is,zal blijken de top van de ijsberg te zijn.


  Maak melding
 26. Het mogelijke probleem voor Su gaat worden dat niet de oudere generatie moslims problemen gaan maken maar de jongere generatie.

  Het is algemeen bekend dat de jongere generatie moslims het geloof fanatieker belijden dan hun ouders deden.

  Dus heel mooi dat SIV en de SMA deze uitspraken doen, maar wat gaan de jongeren ermee doen?

  Niet het geloof is het kwaad, maar de prediker die haat.


  Maak melding
 27. Geloof en Goden zijn de voor 95% de reden dat er onderling ruzie en oorlogen zijn. 5 % is uit op macht uitoefening.

  Wij denken dat God blij van wordt als we mensen afmaken en bestoken met raketten etc.

  Synoniem van zo een denkbeeld is” Schizophrenia” is a mental disorder characterized by abnormal social behavior and failure to understand what is real


  Maak melding
 28. Moslims weten van te voren maar ze doen niks. Ze weten wie wie is en wat ze van plan zijn. Maar ze gaan hun eigen broeder niet aangeven.
  Achteraf gaan ze zogenaamd doen alsof ze niet wisten en niet eens zijn.


  Maak melding
 29. @Redneck

  Dat jij beter leert van de Donald Duck (Plaatjes) dan van een bijbel (tekst) begrijp ik volkomen.

  Dat is het modaliteitseffect. Sommige mensen leren nu eenmaal beter door plaatjes te kijken dan dat ze zouden doen met lezen.
  Dat komt omdat mensen bij leren lezen klanken moeten gaan koppelen aan letters (beeld). Uit het onderzoek blijkt dat de fonologische loop, die verantwoordelijk is voor de omzetting van het woordbeeld naar een fonologische code, geleidelijk aan actief wordt. Dit kan verklaren waarom en wanneer mensen (kinderen) klaar zijn om (vloeiend) te gaan lezen en dat dit moment niet voor alle mensen(kinderen) op dezelfde leeftijd is. Sommige mensen hebben blijvende moeite om dit niveau te bereiken.

  De meeste mensen waar de fonologische code nog niet actief is of onderontwikkeld uiten zich vaak door negatief te schelden.
  Schelden (of het algemeen rondslingeren van krachttermen) hebben op deze groep mensen een kalmerende werking, omdat ze hun negatieve gevoelens een gekanaliseerde uitweg geeft uit hun systeem.
  Als iets een paar keer niet lukt (in dit geval tekst lezen zonder plaatjes zoals hier op WKN), en men begint gefrustreerd te raken, kan het dus dat men hier bij gaat schelden om weer wat tot rust te komen.

  Schelden is hierbij een teken van onmacht. Omdat je op dat moment niet bij machte bent om met normale argumenten te discussieren of niet begrijpt wat er werkelijk geschreven staat, ga je schelden en schreeuwen (die twee gaan meestal samen). Is dus een teken van zwakte.

  Ik begrijp mje Donald Duck verhaal dan ook best wel. Hier op WKN zijn weinig plaatjes voor jou


  Maak melding
 30. Mukkadaths , moesselkaths , muslim are the creation of the darkness. Everywhere where these rat faced individuals are, there is death and destruction.


  Maak melding
 31. Alles draait om verantwoordelijkheid. Want ieder mens heeft een eigen wil en verstand en is vrij om voor zichzelf te beslissen. Maar die uitdaging beangstigd hen en laten zij zich liever leider en overheersen dan zelf verantwoordelijk te zijn.


  Maak melding
 32. Arabieren hebben een moskee laten bouwen en financieren om hun idioteLogie te verspreiden in Suriname Wahabisme! Kijk naar het straat beeld vrouwen die nu er anders bij lopen dan 10 jaar geleden! Suriname kent de Ahmadias die vanuit India zijn gekomen en de Javaanse soennieten. Hoeveel HINDOEstaanse MOSLIMS Bekeren zich niet naar soenisme! Alsof t normaal is alleen omdat zij anders niet naar mekka kunnen reizen! Ze moeten zich dan bij de turken of Marokkanen aansluiten! mekka is gewoon money making business. Arabieren tellen alleen hun eigen wahabisme en spugen op de rest! Kijk maar naar toen die zogenaamde ” ongeluk” aanslag had plaatsgevonden! Zij hebben die route express afgesloten omdat ee voornamelijk Iraniërs daar tussen zaten! Google de afbeeldingen en kijk hoe Saoudi Arabië met moslims van andere afkomsten omgaat, ze werden onmenselijk van de plek verwijderd met van die machines alsof ze zand opruimen! Ondertussen lopen ze 7 rondjes om een gebouw heen wat vroeger voor iedereen te zien was Google de afbeelding het is een SHIVLING, wanneer hindoes trouwen doen zij dit ritueel! Kijk naar hun kleding en de kale koppen, ze kleden zich als Brahmins! VOORDAT DE ARABISCHE BARABAREN MECCA binnenvielen was het een vedische Rijk! En waar ik me aan dood erger is de term ik ben Surinamer ja duh trots iedereen is Surinamer maar wat v Suriname een moslim! NOPE FOUT JE BENT EEN HINDOESTAANSE MOSLIM IDIOOT , je grootouders kwamen uit Hindustan WAT NIKS MET GELOOF TE MAKEN HEEFT! Of mooier waar komen je grootouders vandaan saudi ! Geen enkele kaolo uit saudi heeft toen voet gezet in Suriname Godzijdank! Een pers dat kan maar even serieus de enige die wij wel hebben zij de Libanese en Palestijnen! Okay uitgeraasd het gaat erom dat deze soennieten die zich zo niet Surinaams meer gedragen maar vroom moslim beter zijn hoofd uit zijn kontgat kan halen dan heilig te spelen!


  Maak melding
 33. Het kan zijn dat mijn over ,over grootvader een hoerenzoon was en door dwang of vrijwillig moslim is geworden.Maar nu ben ik blij dat ik als geestelijke veel aanzien heb en iedereen in de maling neem.


  Maak melding
 34. @ Maulana, ik geloof best dat je een hoerenzoon bent en blijft of zoals de Arabieren jouw zien een Kafir! Je mocht wensen dat je een hindoe was malloot! Je volgt een idioot die sex had met de dochter van zijn neef die minderjarig jarig was! Hij gelooft erin dat kamelenPis helend werkt, je noemt je zelf maulana heb je pis al gedronken? Wat het is een must als je die Disney tour naar mekka neemt voor €5000 en of de mindere dure tour van €3000 zit er inclusief kamelenPis bij! Google de video’s online! Jullie leven nog alsof t de middeleeuwen is, zogenaamd vroom en heilig! Wat vrapant is dag de moeder v een v de jongens toegeeft dat haar man boerdrinkende is! Excuses BIER! Maar mevrouw heeft in haar interview met het AD niet gemeld dat ze vanaf midden ’90 in Wassenaar woonde en voor vertek haar zonen de ned staat hebben opgelicht en anderen! Ze gezocht worden in tata, zo zie je maar hoe je broeders in mekaar zitten. Haar zonen bidden 5x per dag vasten een maand in het jaar, dus daarmee zijn ze vroom! Me mars, ze heeft er miet bij verteld dat ze hun niet kan aankan! En haar man zat toch in de gevangenis oh hij is vrij noh, blijkbaar heb je een hoop broeders die jouw pad volgen maulana. Suriname moet die idioten eruit gooien laat ze opdonderen


  Maak melding
 35. Twee neven, 1 opa! De een word profeet vind zijn 5 jarige nichtje leuk, hij een volwassen man die t woord van god verspreid! Smeerlapperij, met dit excuus

  Worden nog steeds minderjarige kinderen uitgehuwelijkt aan die vieze ka kaolo opa’

  Jongu wat een geloof, btw die man was analfabeet en de lettertype wanneer t geschreven is wat niet eens van de periode toen hij leefde , nog steeds geloven mensen dit soort nonsens


  Maak melding
 36. Ray leer spellen mang het is leider!

  Maar volgens mij volg jij een sekte van die zogenaamde profeet . Laat me raden een gefrustreerde Surinaamse Hindoestaanse Moslim uit Nederland ? Lul niet en ga lezen over Bakkah, Vedische tijdperk in middle east kan je toch zeggen dat je wat heb geleerd in je leven


  Maak melding
 37. Nog meer komende ellende met ndp aan de macht. Deze paarse misdadige partij lokt en trekt vele domme mensen aan die terreur en misdaad zijn gaan zien als een paarse trend. Zo ddb, zo zoon, zo stiefzoon, zo vele ndpers, zo vele misdadigers. Wo ka. Oma klage, sinds ndp aan de macht is in 2010 worden zelfs bejaarden beroofd en gedood onder het mom van misdaad loont.


  Maak melding
 38. Hoe kan deze man tegen de Koran in praten? Koran zegt dat ze iedereen die Allah en Mohammad en Koran niet aanvaardt, moeten vierendelen. Deze man is een afvallige. Hij beweert iets anders dan wat staat in de Koran.


  Maak melding
 39. Importeer deze westerse ziekte niet in het vredelievend Suriname.
  Wie kan me vertellen hoeveel mensen daadwerkelijk, op basis van terrorisme, zijn veroordeeld in Nederland?


  Maak melding
 40. Dat de Muslim organisaties tegen radikaal muslim zijn is goed. Maar met een verslechterende economie en jongeren werkloos en kansloos kunnen radikale denken hun intrede doen.Dit Isis etc. inbegrepen. internet en prekers kunnen de radikale ideen bij de jongeren brengen. De muslim leiders moeten ook naar de omgeving kijken en dat politiek veranderen om hun jongeren te behouden.


  Maak melding
 41. die hoge kasten in India geloven in Hindoe god maar wie geen geld heeft die mogen niet naar binnen.
  Alleen als je geld heb word je geaccepteerd zonder geld ben je de hond.
  Liege beest. chinees met geld word als koning behandeld.


  Maak melding
 42. Jaichand,

  stop als je blief met die leugens en die aar moe zaaing je bereikt er niks mee.
  zoek een ander droom.
  ben zelf een ex Hindoe,


  Maak melding
 43. Ik heb nooit gemerkt dat oudere Suri Moslims anderen minder waard achten. Met die houding begint de haat n anderen. De Verenigingen zijn met bloed zweet en geld van vele mensen opgezet. Als er nu geen respect zou zijn voor iedereen maar dan ook iedereen zou dat heel triest en beschamend zijn. Ik verwacht ook geen andere statement dan bovenstaande, maar zijn de verdachten al schuldig bevonden?. Waarom wordt er gesuggereerd dat er meer zullen zijn?.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES