wo 23 aug 2017 02:20
post thumbnail

Leren en werken als agent

6

Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

<- klik hier om te reageren op dit bericht
66 Reacties | Plaats Reactie

 1. Waarom zou je willen werken bij een organisatie waarvan de top bestaat uit overwegende foute blanke mensen. Zie de heren Bouman en Giltay.

  Blank zijn is niet eens de issue echter is dat niet de juiste afspiegeling van de maatschappij. Dus recruiteren ze gekleurden voor het smerige werk. Het is algemeen bekend met gekleurde agenten het lastig hebben bij de politiekorps. Dus agent worden ? Nee dank je

  donderdag 27 juli 2017 om 08:32 uur.
 2. Zgn helden hebben medio januari in de Amsterdamse poort een 12 jarig donker jongetje in de boeien geslagen omdat hij FIETSTE in de poort. Gelijktijdig waren er meerdere volwassen WITTE mensen ook aan het fietsen,.. maar daar werd geen aandacht aan geschonken. Ach man voor zulke gasten wil je toch niet werken. Natuurlijk hebben we de politie nodig maar het zelfreinigende effect binnen die organisatie is ver te zoeken. De Nederlandse politie moet grondig schoongemaakt worden.

  donderdag 27 juli 2017 om 10:28 uur.
 3. Als jullie niet bij de politie in dienst treden,kunnen jullie ook geen invloed uit oefenen op hun beleid.Dan wordt het een eeuwige geschreeuw van de zijkant.
  Als jullie zorgen dat een derde van het korps uit anderen bestaat dan witte,hebben jullie wat te zeggen in het korps zelf.Ombuigen van het beleid eisen.

  donderdag 27 juli 2017 om 13:22 uur.
 4. Respect en een diepe buiging voor oom en tante agent.

  Het volk heeft geen idee hoe hard deze mensen moeten werken om de veiligheid te garanderen.
  Elk weekend stikt het van de festivals, dan nog de uitgaanszones, de hardrijders en de gebruikelijke criminaliteit.

  Agent zijn is een roeping, dit doe je niet zomaar effe.

  Helaas is de beloning nog steeds te laag, tenminste dat vind ik, voor het harde werk dat ze verrichten.

  donderdag 27 juli 2017 om 15:12 uur.
 5. Hahaha. Wat ze bedoelen is niks anders dan dat ze infiltranten nodig hebben die in de eigen gemeenschappen moeten gaan spioneren, hahaha. Want een blanke valt teveel op in een bende van Molukkers, Marokkanen, Antillianen enz. Dus pakt de politie het op een ‘sluwe’ manier aan, hahaha. Zgn om evenredige vertegenwoordiging, hahaha. Waarom doen ze dat dan niet in de politiek en het bestuur? Hahaha.

  donderdag 27 juli 2017 om 23:51 uur.
 6. Hallo, betaalt het goed? Want voor een hongerloontje heb ik geen belangstelling. En wat als je niet van vechten houdt? Maak je dan een kans als politie agent?

  donderdag 27 juli 2017 om 23:56 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:


Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com