vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAptijt op Zomercarnaval PRE-Party vrijdag 28 juli Maassilo

Aptijt op Zomercarnaval PRE-Party vrijdag 28 juli Maassilo

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende kaseko/kaskawi-band band Aptijt uit Suriname is morgen, vrijdag 28 juli, live te zien op de officiële Zomercarnaval PRE-Party in de Maassilo Rotterdam. De band uit Suriname is van 10 juli tot 10 augustus in Nederland en komt speciaal voor de Zomercarnaval Warming-UP naar Rotterdam.

Aptijt uit Paramaribo is Suriname’s populairste kaseko/kaskawi-band. Zanger/bandleader Michael Deira staat garant voor een aanstekelijk kaseko-concert. Aptijt was in Suriname in 2008 ‘Band of the Year’. In Europa stonde ze reeds 4 keer op de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten en in 2012 op het hoofdpodium van Zomercarnaval Rotterdam.

Hun hit “Boeke” is sinds 2003 een wereldhit en werd in 2013 als remix uitgebracht door Topnotch:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES