dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoVS ambassadeur Suriname bij president Trump

VS ambassadeur Suriname bij president Trump

-

Does Travel - naar Suriname

Suriname’s ambassadeur voor de Verenigde Staten van Amerika, Niermala S. Badrising (l) op de foto met de Amerikaanse president Donald John Trump. Badrising heeft op 21 juli haar geloofsbrieven aan Trump aangeboden. Daarmee is zij formeel geaccrediteerd bij de Amerikaanse regering. De diplomatieke betrekkingen tussen de Republiek Suriname en Amerika dateren van 23 januari 1976. Amerika is één van de grootste handelspartners van de Republiek Suriname.(Official White House Photo by Shealah Craighead)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

40 REACTIES
 1. Dan heeft Su het verder geschopt dan Ned.
  Ik kan me nog herinneren dat Lubbers of van Agt niet werden ontvangen door de president. Zij moesten het doen met een hooggeplaatste ambtenaar. Ik weet niet zeker of na heel veel gepraat alsnog een meeting werd georganiseerd.
  Een kanttekening, de ambassadeur is wel een vrouw. En we kennen Trump. Haha


  Maak melding
 2. Zo een foto hoort er altijd bij het staatsie bezoek.
  Ik wacht er nog steeds op die van Naarendorp met Sarkozy of Hollande.
  Gebouw gekocht in Parijs en ambassadeur gehad maar nooit een foto van te zien gekregen.


  Maak melding
 3. Als minister van Financien is ze gefaald.
  Als ambassadeur moet ze het beter gaan doen.
  Ook dubbele salaris ( wachtgeld ministersfunctie en salaris als ambassadeur)?


  Maak melding
 4. mooie Niimala, deze kleding heb je al een paar maal aangehad! Je krijgt toch kledingtoelage! Ga naar New York naar 21first century. Er is uitverkoop!


  Maak melding
 5. Mansaram kalidien wou eerst ambassadeur worden van de VS. Maar ik heb negatief geadviseerd voor prostituee. Bouta was dit keer wel eens met mijn advies. Anders zou ik alle voorbereidingen die Desi treft om de noodtoestand uit te roepen, uit de doeken doen. Die zg terrorisme is een vooropgezette plan van Desi en zijn alibaba’s


  Maak melding
 6. Niermala Badrising is nooit minister van Financiën geweest, wel van Buitenlandse Zaken tijdens de huidige regering en werd bedankt. Daarom ben ik nu zeer verbaasd dat ze is benoemd tot ambassadeur van de VS.

  Tijdens Bouterse I was Wonnie Boedhoe slechts 10 maanden minister van Financiën. Zij werd vermoedelijk vervangen omdat ze het niet eens was met beleid dat gevoerd moest worden op dat ministerie.


  Maak melding
 7. Ndp showtime.
  Trump is net zo een ramp als bouta.De arme kleine landen als Suriname aanbidden amerikanen nog,groei op Suriname ,Amerika staat niet meer op de eerste plaats.


  Maak melding
 8. Klopt natuurlijk niet wat je zegt pico.

  Wie zijn die mensen die je daar noemt, vorige eeuw?

  We leven nu in 2017 en Protus, die de wereld regeert vanaf zijn ‘Twitter- account’, is verzot op picaś.

  Ja, I know, vroegâh was alles anders.

  Gefelicitaart Niermarla, gezellie met boeffie.

  Er moeten meer suriś uitgezonden worden, is goed voor de economie.


  Maak melding
 9. Lijkt me natuurlijk slim als de Surinaamse ambassadeur bij Trump de wandaden van de Nederlandse regering t.a.v. Suriname aan de orde stelt.


  Maak melding
 10. Lijkt mij nog slimmer als jij, Robg”, je biezen pakt en opzout naar Suriname en je daar in gaat zetten voor de anti NL campagne. Misschien dat je je daar in de picture kan werken en ook geaccommodeerd kan worden als één van de betaalde nietsnutten in dienst van de NDP.
  In plaats van te reageren op steekhoudende argumenten kom jij niet verder dan verdraaiingen en andersdenkende te betichten van domheid en autisme.


  Maak melding
 11. Dat wil nog niet zeggen dat de wandaden van DDB anders gezien zullen worden. Als het er op aankomt wordt er eerder naar Nederland geluisterd. Suriname is niet machtig en de Issue DDB is voor de VS een peulenschil, indien zij hem om wat voor reden dan ook zouden willen oppakken. Je weet maar nooit want de Amis pissen in de wereld vaak tegen de pot om het eigen belang. Trump is immers idioot genoeg zodat te verwachten is dat het alle kanten uit zou kunnen gaan. Voorlopig DDB kan koor ing krabjassie met deze nieuwe ambassadeur.


  Maak melding
 12. Rob, denk je echt dat Trump iets met haar zal bespreken? Misschien over bloemetjes en bijen
  Misschien zelf helemaal niets, misschien vroeg ze: mag ik met u op de foto.

  Esmerald, ja jaren ’80
  De arrogante van Agt (die misschien de opdracht gaf om iedereen dood te schiten bij de treinkaping te Smilde of de Punt)
  En de arrogante Lubbers die de Surinaamse president behandelde alsof hij de pizzabezorger was. De Lubbers die werd ontslagen omdat hij de billenknijper was. Hij het hoofd van de UNHCR?

  Er wordt altijd zo negatief gedaan over Surinaamse politici.
  Dat zal best kloppen, zeker wat machtsvertoon/misbruik en corruptie betreft. Maar hier kunnen”we”er ook wat van


  Maak melding
 13. Dan ga je toch samen met Rob G in Suriname wonen. De uitkering is lekker in Holland en met paspoort gaan alle deuren open. Als je achter bouterse staat ga daar wonen.


  Maak melding
 14. trump als ongeleid projectiel ginnegapt als een boer die kiespijn heeft “” pour la forme”” met kennelijk de gedachte wat heb ik nou aan m,n kar hangen en wat moet ik ermee?
  Well “‘pussy grabber”‘find out yourself, because it doesn,t mean a thing , it ,s part of the show, and you know how it works


  Maak melding
 15. Sij moes haar geloofbrief bieden. Ma warom se moet verklaare aan Trump welke geloof en god sij bid? Wat as is Bouta haar god en tide, tamara we stree go moro fara is haar geloof?


  Maak melding
 16. astaman, ga toch lekker met je ding stoeien. Rot jij maar op naar de universiteit om geschoold te worden voor een baan met een zeer dik salaris. Ik betaal heel veel belasting in Nederland om jouw uitkering veilig te stellen. Jij profiteert van mij. Ga je toch scholen voor een hoge baan. Dan hoef je ook niet afhankelijk van mijn belastingafdrachten te zijn.


  Maak melding
 17. De kapitalist Trump heeft sympathie voor de ‘ondernemers’ van Suriname die in poeder handelen. Wie weet gebruikt hij samen met z’n kosjere schoonzoon ook wel eens wat. Per slot moet hij het rechtop kunnen krijgen als hij naar peosjes grijpt. Het Witte Spul in het Witte Huis biedt dan een uitkomst.


  Maak melding
 18. Robg:
  Voor jou een reden te meer om te verkassen naar het land van je bejubelde afgod!!!
  Ga jij maar lekker door met schelden, teken van onmacht en frustratie.
  Beter e.e.a. van jou te horen, dan van iemand met verstand!


  Maak melding
 19. Robg@
  Rob je krijgt de lachers weer op je hand, je moet in Amsterdam zuid-oost en cabaret beginnen dan kun je echt lachen, mislukte professor, profiteur, Ict er drs, en aan Trump vertellen, over de misstanden van Nederland ten overstaan van Suriname, dat zal hem worst zijn, wat dacht je van oneigenlijk gebruik van ontwikkelingslanden gelden, door zelf verrijking, schaam je snuiver


  Maak melding
 20. Koos, Tjallie, Jacobus, Wan Pipel, Ram Singh, prof. Misababoi, peter jackson, Eugenene van der san, Jiyani, Ray, Esmerald, astaman, Tell me, Redskin, Krin taki na krin libiZwakka, S. Hool, Piranha, astaman, Habi Bullah, Haco en overige NEO-KOLONIALE ZWAKKELINGEN en FANTASTEN, de Amerikaanse president Donald John Trump en Suriname’s ambassadeur voor de Verenigde Staten van Amerika, Niermala S. Badrising hebben op 26 Juli 2017 UITGEKOZEN om namens beide landen GEHAKTDAG van jullie te maken. Of jullie nu niet UIT GELULD zijn, dan wel GENEZEN van jullie ZWARE DEPRESSIE van de afgelopen TIJD/JAREN, dan weten wij het niet meer. Dit is de ULTIEME MOGELIJKHEID om het GENEZINGSPROCES van jullie ONVERLATEN, NEO-KOLONIALE ZWAKKELINGEN en FANTASTEN in gang te zetten.

  Een MOOIERE manier om met je NEUS op de FEITEN te worden gedrukt, is er NIET.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 21. Trump en Bedriegsing ho ho!
  En onze plee-sident bouterse de schijterd dan?
  Heeft hij geen ballen meer.
  Soso biegie mofo tiengie mofo.


  Maak melding
 22. Srafu en Sabato Franse onze NEO-KOLONIALE ZWAKKELINGEN en BEDRIEGIEMANG, pe oeng le mofo de now? Oeng moes’ foe sab’ pa de, mie no sa taigie joe, pe.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 23. @ Do the RIGHT thing!.
  Kruip maar terug onder de steen waar je vandaan komt, dan doe je the RIGHT thing!.

  Namens Koos, Tjallie, Jacobus, Wan Pipel, Ram Singh, prof. Misababoi, peter jackson, Eugenene van der san, Jiyani, Ray, Esmerald, astaman, Tell me, Redskin, Krin taki na krin libiZwakka, S. Hool, Piranha, astaman, Habi Bullah, Haco


  Maak melding
 24. Do the right thing@
  NOU HEB IK LIEVER DAT JIJ HET ZEG DAN DE DOKTER, DE DE VIER ARTSEN DIE JOU HEBBEN GETRACHT TE HELPEN, ZITTEN NU IN EEN PSICHIATRISCHE INRICHTING, JE HEBT ECHT GESTOORDEN GEDACHTEN


  Maak melding
 25. Kijk dat foto goed, het lijkt niet echt. Photoshopped. Foto is naast Trump geplaats. Let wel van deze gelegenheden foto wordt genomen als ze elkaars hand schudden. there is no handshake. No real welkom.


  Maak melding
 26. How CAN you STOP, the SUN from SHINING?
  Dtrt@
  Door jou postings te lezen, Onbenul, je doet niet anders dan plakken en knippen, geen onderbouwd commentaar geen visie.
  Als je ziet wat een figuren er in de regering zitten, moet je je toch kapot schamen, coup plegers moordenaars dit vindt je alleen zuid Amerika en Afrikaanse landen.
  Wees er trots op, is tekenend voor jullie mentaliteit, alle clichés zijn al verzonnen, allen de fantasie over treft de waarheid.


  Maak melding
 27. @Robje-Mislukte-Paarse-leerling-propagandist, u zegt : “Lijkt me natuurlijk slim als de Surinaamse ambassadeur bij Trump de wandaden van de Nederlandse regering t.a.v. Suriname aan de orde stelt.”

  MOP van de dag Robje, kan mw Badrising effe de 8 December Massamoord en de Moiwana Massamoord van uw Paarse baasje met TRUMP, bespreken !

  U kent toch ook de samenwerking van Opa D (in bezit van Ned PASPOORT) met de koloniale Ned kolonel Valk ??????????????????

  PS : Vraag uw baasje om nieuwe hersenspinsels, de oude werken niet bij de Srananman !
  (Let op ook berichtenmanipulator LIMBO wordt door de snelle sociale media uitgeschakeld/vernietigd !)

  De andere Paarse YO KOE in de DNA, zegt in afwachting van de 17.666 Volkswoningen van Opa D, dat het huisvestingsbeleid de eerste prioriteit is van het regiem !!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES