dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit NederlandEinde conflict tussen DENK en Sylvana Simons

Einde conflict tussen DENK en Sylvana Simons

-

Does Travel - naar Suriname

De politieke partij DENK en Sylvana Simons zien, in goed overleg, af van een verdere procedure en hebben een einde gemaakt aan hun hoog opgelopen conflict. De in Suriname geboren Simons vraagt geen schadevergoeding en Denk neemt geen verdere rechtelijke stappen meer tegen hun ex-medewerker. Dat meldt de partij in een kort persbericht. De twee ruziënde partijen hebben ook afgesproken niets meer over hun conflict te zeggen. “Denk en Simons willen deze periode graag afsluiten en zich verder richten op de toekomst”,

Presentatrice Simons werd vorig jaar met veel enthousiasme binnengehaald door de twee ex-PvdA-Kamerleden Kuzu en Özturk. Zij zou een van de boegbeelden worden van Denk, maar stapte eind december plotseling op en richtte haar eigen partij Artikel 1 op. Denk stapte wegens contractbreuk en schending van de geheimhoudingsplicht naar de rechter en eiste 60.000 euro.

De rechter vond de verwijten van Denk niet terecht en stelde dat Simons onterecht was ontslagen. De kantonrechter bepaalde dat Simons geld tegoed had. Denk wilde tegen de uitspraak in hoger beroep gaan, maar ziet daar nu van af.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Nietszeggende partijen. Allen gaan prat op de thema discriminatie. Van zorg, huisvesting, economie, veiliheid en pensioenen ontbeerd aan kennis. Het staat ergens in hun verkiezingsprogramma maar je moet wel heel goed zoeken. Net als de PVV proberen deze partijen een twee spalt te zaaien in de samenleving. Het electoraat bestaat voornamelijk uit laag opgeleiden met aso trekjes of mensen met een verstandelijk vermogen van een bevroren ijslollie.


  Maak melding
 2. Deze joeka is verlost van haar pooiers.
  Maar deze joeka met haar lelijke kop zonder intelligentie dacht snel geld te verdienen zonder door snel een partij op te richten. Als je snel geld wil verdienen dan moer bij ndp roversnest aansluiten.


  Maak melding
 3. Ik DENK van niet. Misschien moet Sylvana ook maar moslim worden, of terug komen naar Suriname. Farao al Bouta is zijn harem aan het uitbreiden.


  Maak melding
 4. Zowel bij DENK als bij Sylvana Siemons is het doorgedrongen dat onderlinge ruzie alleen maar de tegenstanders in de kaart speelt. De strategie van de tegenstander is duidelijk. Verdeel en heers. Zaai of wakker verdeeldheid aan onder de migrantengroepen en zo blijven ze verzwakt.


  Maak melding
 5. @RobG
  Bespaar ons je tekst en uitleg.je moet heel teleurgesteld zijn om het eindresultaat.Een win van Sylvana zou een win voor jou betekend hebben..
  Gelukkig maar..


  Maak melding
 6. Wat heeft een djuka weer hiermee temaken.

  Niets eens dat je het goed gespeld .

  Ik ben geen voorstander van Simons maar ik zal jullie vertellen.

  Elke afro persoon is een ster onthouden jullie dat.

  Waarom Denk je dat je me kleur altyd wilt vernederen.

  Dat doe je alleen als je bang ben voor degene en niet gund.

  Je hoeft me kleur niet te liken,

  Ma lullen jullie niet steeds om me porning tegeven of om me zwaart te maken want ik ben al zwaart.

  Daarlijk gaat een andere hypocriet weer komen zeggen dat ik wat zoek.


  Maak melding
 7. RobG zwetst weer een eind weg, verdeel en heers, Sylvana de opportuniste moest zichzelf zonodig aansluiten bij Denk, en niemand anders dan zijzelf is uit eigen beweging er weer uitgestapt, daar was geen externe strategie voor nodig, egotripperij, die ook jou niet vreemd is, was voldoende


  Maak melding
 8. deze vrouw kan geen rust vinden in haar leven..

  ze blijft maar over lopen, wat een zielig mens toch..

  ze heeft nog steeds niet in de gaten, dat haar rol al uitgespeeld is.


  Maak melding
 9. Personen die RACISTISCHE COMMENTAREN plaatsen zijn LOSERS !

  Ik ben wel van mening dat niet iedereen geschikt is om politiek te bedrijven!

  Zie het paarse Surinaamse DEBACLE !


  Maak melding
 10. Sylvana nogmaals mijn advies.
  Je kan je energie beter stoppen in de creoolse jeugd on Ned omdat ze een puinhoop maken van hun leven.
  Ze maken totaal geen gebruik van de mogelijkheden die Ned biedt. En ze hebben nu al een achterstand op de nieuwkomers.


  Maak melding
 11. @ Armand Zunder
  Deze joeka is verlost van haar pooiers.
  Maar deze joeka met haar lelijke kop zonder intelligentie dacht snel geld te verdienen zonder door snel een partij op te richten. Als je snel geld wil verdienen dan moer bij ndp roversnest aansluiten.

  woensdag 26 juli 2017 om 12:49 uur.
  ==========
  ==========
  Ik durf met jou te wedden,dat Sylvana,mooier en intelligenter is als jou vrouw,als jij tenminste èèn hebt klojo.of ben je een klimop.de gasten die op jou lijken,zijn veelal bi.


  Maak melding
 12. Verdeel en heers dat is wat zijn baas doet. Zelf is hij te blind en stom om dat te begrijpen. Op kwaku was hij ook zijn onzin aan het verkondigen, ik stond naast hem en zei dat hij moest opdonderen en nu pas kom ik er achter dat het deze hond was. Rob g wat een lowe life.


  Maak melding
 13. We horen niks over de formatie. Misschien moet de Marokkaanse kamervoorzitster de Turkse heer Ozturk als formateur benoemen met de Surinaamse Sylvana als assistent. Want deze hebben laten zien dat ze geschilen kunne slechten. Blijkbaar kunnen de blanken van CDA, VVD, D66, Groen Links, Christen Unie, SGP dat niet.


  Maak melding
 14. Hahaha. Ze hebben elkaar gebruikt, maar het leidde nergens toe. En nu dus geheimhoudingsplicht. Wat voor geheimen zonder ze van elkaar kennen? De kenmerken van elkaars geslachtsdelen? Hahaha.


  Maak melding
 15. PANLI,
  inderdaad!!!!het gedrag van de croolse kinderen op school metro enz enz vraag ik mij altijd af wat wordt er van deze kinderen.schande schande.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES