Surinaamse politie vindt acht kilo coke bij hondenhok

17
Weer grote partij cocaïne uit Suriname ontdekt in NL

PARAMARIBO, 25 jul – De politie heeft ongeveer acht kilogram cocaïne gevonden bij een familie thuis. De coke werd bij toeval ontdekt. De politieagenten waren afgegaan op een melding van inbraak op het betreffende adres. Toen ze arriveerden en op onderzoek uitgingen, werd het spul achter het hondenhok ontdekt.

Er zijn nog geen aanhoudingen verrichten. Politiecommissaris Guno Roosenhoff zegt tegenover de Times of Suriname dat het onderzoek nog in volle gang is. De cocaïne is in beslag genomen. Getracht wordt te achterhalen of de huiseigenaar betrokken is bij handel in drugs. De politie wil het naadje van de kous weten. Mogelijk hadden eventuele inbrekers weet van de aanwezigheid van drugs op het adres.

Om een of andere reden moet dan hun poging de coke mee te nemen, mislukt. Of het is er achtergelaten om later mee te nemen. Volgens de Times hoorde een buurtbewoners de honden blaffen op gegeven moment. Omdat rekening werd gehouden met inbrekers, werd de politie ingeschakeld. De politieagenten kamden de omgeving af om de inbrekers te vatten en te achterhalen hoe zij waren binnengetreden.


17 REACTIES

 1. Toch niet zo moeilijk.De honden gingen ruziën over de verdeling van de drugs.Dat hebben de buurt bewoners gehoord en de politie gebeld.


  Maak melding

 2. Met een coke koning als boss van een land verwachten we niks goed.Iedereen probeert het..als de cke koning het kan maken tot lijder ..iedereen orobeert het.


  Maak melding

 3. De eigenaar is niet tevallig trainer in opleiding van drugshonden voor Pengel Airport? Opgeleid door de NL marechaussee op verzoek van de Olifanten Partij?


  Maak melding

 4. Ze zijn aanhangers van de duivelse nationale Drugs partij. Een vervloekte misdadige politiek/meye/Misika religieuze partij waar een moordenaar en bij verstek veroordeelde drugsbaas worden vereerd en aanbeden door oerdomme paarse zombies. Sinds de ndp aan de macht is is het schering en inslag met6 alles wat met drugs te maken heeft. Van dealer, smokkelaar, gebruiker, teler en chemicus. Ndp na echt wang drugs vervloekte partij, sinds 1980 zijn vele revo aanhangers verslaafd.


  Maak melding

 5. Waar is de rest dan?
  Want wat op de foto staat is meer dan ongeveer 8 kg hoor.
  Eigenaar jr ziet het duidelijk dat war op de foto staat en wat ze aangeeft ongeveer 8 kg klopt niet.
  Ze hebben het achterovergedrukt


  Maak melding

 6. Ik vermoed dat dit allemaal spelletjes zijn van bepaalde personen om de indruk te wekken bij de VS dat Suriname hard optreedt tegen drugshandel. Want zelden worden er ook personen gepakt, laat staan veroordeeld.


  Maak melding

 7. bij elk bewijs van dit materie coke in sme,, hoort je nooit wat ,, iets zeggen van de drugs veroordeelde moordenaar..

  er zal nooit een oordeling plaats vinden, helemaal niet een onderzoek, wat mijn sterk vermoeden doet geloven dat de man medeplichtig is , kan niet anders..

  het wordt tijd van ingrijpen..


  Maak melding

 8. Shit, dat was de hondenhok van die ex-minister. De drugs opgehaald in opdracht van de VP. De mannen die de lading vonden zijn mannen van de CIVD. Circel is rond, ex- min op vrije voeten, VP en kornuiten 8 kg rijker.


  Maak melding

 9. coke bewaking door de hond: dan ben je dom nog om een inbraak te gaan melden bij de politie van inbraak terwijl er niets is ontvreemd…slimme mensen zijn het, die nog dommer zijn dan een hond.


  Maak melding

 10. Mmmm Bouterse heeft moeite met lezen……..of begrijpelijk lezen? — Niet de huiseigenaren maar de buren hebben de melding van een mogelijke inbraak gedaan.

  Misschien kwamen die “inbrekers” niets halen maar brengen?


  Maak melding

 11. De grootste drugshandelaren ter wereld waren de Nederlandersn..Voordat men dingen over hun geboorteland,Suriname schrijft,éérst o.a. de Nederlandse drugsgeschiedenis lezen z.a.Bloed aan de klompen van Ewald van Vucht en op Google!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.