zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit NederlandNieuwe NL ambassadeur niet welkom in Suriname

Nieuwe NL ambassadeur niet welkom in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/DEN HAAG, 20 jul – De nieuwe Nederlandse ambassadeur, Anne van Leeuwen(FOTO), is niet welkom in Suriname. Bronnen bij het Surinaamse ministerie van Buitenlandse Zaken hebben dat tegenover de NOS bevestigd. Een officiële verklaring voor de weigering is niet gegeven, maar de maatregel zou te maken hebben met wat Suriname ziet als de aanhoudende Nederlandse bemoeizucht in binnenlandse Surinaamse aangelegenheden.

Nederland heeft inderdaad van Surinaamse autoriteiten vernomen dat de ambassadeur niet welkom is, zegt het ministerie van Buitenlandse Zaken. “Er is echter geen enkele reden voor gegeven. We gaan dit nu eerst verder analyseren.”

Het bericht van de weigering komt op de dag waarop de huidige ambassadeur, Ernst Noorman, terugreist naar Nederland. Hij was degene die in 2014 de relatie op ambassadeursniveau herstelde nadat Den Haag in 2012 de toenmalige ambassadeur had teruggeroepen, vanwege de aanname van de omstreden Amnestiewet.

De opvolger van Noorman zou volgende maand in Suriname aankomen.(Bron: NOS)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

111 REACTIES
 1. Nederland moet gewoon die Nederlandse ambassade sluiten,dan raakt dit land nog meer geisoleerd, wie denken ze dat ze zijn dit paarse geboefte met een strafblad,zou niet eens als ambassadeur in zo,n land als Suriname, waar mensenrechtenschendingen en grondwetrechtenschendingen plaats vinden, en de rechterlijke macht ondermijnd word, mijn land willen vertegenwoordigen.


  Maak melding
 2. Een van de fantastische adviseurs zal wel hebben gezegd:
  we hebben ze niet nodig.
  Over een paar dagen komt SU hier op terug, zoals op elk besluit.
  Men had te weinig tijd om te overdenken wat men moest doen als er een nieuwe ambassadeur zou komen. ( maar een paar jaar)


  Maak melding
 3. -Ik zou mij maar niet druk maken en de Surinaamse ambassadeur uit Nederland terug sturen.

  Ook zou ik alle betalingen en dozen die naar Suriname gaan tegen houden dan weet ik 1000% zeker dat de Surinaamse regering weer op bedel toer zal gaan, omdat het volk die geld en dozen ontvangt het zwaar zullen krijgen.

  Verder zou ik velen uit de Surinaamse politiek een verbod geven om niet naar Nederland te verrekken.

  Bouterse en co, jullie staan zwak als het om maatregelen gaat tegen een ander, omdat jullie je zelfs niet corrigeren en corrupt zijn.

  Hooghart speelt hierbij ook een grote rol om de ambassadeur tegen te houden, dit omdat hij het steeds heeft herhaald dat Nederland bemoeit.
  Hooghart heeft een trauma over de witteman, maar zijn familie woont wel in Nederland en hij is vaker op bezoek bij zijn familie.


  Maak melding
 4. Per direct de ambassade in suriname sluiten, landingsrechten SLM intrekken, handels sancties invoeren, bank rekeningen van de paarse bewindspersonen bevriezen. Ze kunnen allemaal aan het gas daar in de ocer. Oprotten met die lui.


  Maak melding
 5. Nederland moet definitief de navelstreng met dit corrupte, criminele narco-staatje doorknippen. Geen zaken doen met hersenloze apen, medogenloze serie-moordenaars en pathologische leugenaars. Liever kwijt dan rijk dit soort apentuinen, hebben geen enkele toegevoegde waarde.


  Maak melding
 6. Geen enkele eurocent meer moeten ddb en geboefte krijgen, uit Ned. Die vervloekte misdadigers die oerdomme stommelingen de macht hebben gegeven maken van het land een misdadig paarse ndp paradijs, wo ka.


  Maak melding
 7. Ik ben nu in su vanwege familie omstandigheden. Wat een ongelooflijke PUINHOOP hebben die paarse ratten er van gemaakt. Niet te geloven. Gisteravond is een toerist, neergestoken en overvallen in het vat na om de hoek geld te hebben gewisseld.


  Maak melding
 8. Bouterse en de Paarse Rattenbende trekken Suriname steeds meer het moeras in.
  En inderdaad, die idioot van een hoogbejaarde Hooghart met zijn slavernij syndroom is de grootste aanstichter.


  Maak melding
 9. @Ira

  [-Ik zou mij maar niet druk maken en de Surinaamse ambassadeur uit Nederland terug sturen.]

  Dwaas. Er is helemaal geen Surinaamse ambassadeur in Nederland.


  Maak melding
 10. Paul je kan dan wel met je vingertje wijzen maar probeer eens te begrijpen in welke contex forumer Ira dit geschreven heeft.

  Suriname schiet er geen moer mee op. De grootste investeerders in suriname zijn altijd nog de nederlanders. Als de oranje leeuw haar tanden laat zien blijft er niet veel meer over van suriname. Bouterse weet dat dondersgoed.


  Maak melding
 11. Deze ambassadeur moet wegblijven. Met Zijne Excellentie DD Bouterse president van de Republiek Suriname is het duidelijk dat Suriname een beter bestuur heeft dan nederland. Galbakken en racisten als Wilders en Baudet kunnen we missen als kiespijn. Wanneer gaat nederland verantwoording afleggen voor de misdaden die men heeft gepleegd in suriname en indonesie. Nu staan ze te trappelen om een stroman te sturen. Anne van Leeuwen mi bar joe … vieze blanke zwerfhond. Jaloezie bij deze verdwaalde kolonialen. Helaas valt er niks te halen dit keer. Wrong time wrong place.


  Maak melding
 12. De oude echte president dhr. Venitiaan verwoordde het , de regering-Bouterse is gebaseerd op leugens, laster en lafhartigheid.
  Bouterse een moordenaar waartegen door het OM 20 jaar is geeist


  Maak melding
 13. – klm onmiddellijk verbieden te vliegen v.v. sme.

  – s l m weigeren al hier te landen.

  – alle betrekkingen direct verbreken
  – alle schepen die vertrekken uit Nederland richting sme direct verbieden.

  – alle bank zaken verbreken
  – alle medisch hulp direct verbieden hulp direct verbreken
  – alle telefoon verbindingen verbreken
  – alle statiares terug ropen
  en nog veel meer

  laat ze een maand of twee voelen hoe het dan toegaat..

  wel wel dan poepen ze in hun broek..


  Maak melding
 14. Parbo: “Anne van Leeuwen mi bar joe … vieze blanke zwerfhond. Jaloezie bij deze verdwaalde kolonialen. Helaas valt er niks te halen dit keer. Wrong time wrong place.”

  =====

  Jaloers op wat in godsnaam”

  Een corrupte bananenrepubliek vol armoede die wordt geleid door een moordenaar en drugsdealer met 2 criminelen zonen….

  Je bent echt knettergekl…


  Maak melding
 15. Niet zo lang geleden was het dezelfde regering die in het kader van de diaspora-dicussie intelligentsia van Surinaamse afkomst in Nederland,zich konden aanmelden. Dus met deze maatregel is die weg ook afgesneden. Wat betekent dit besluit voor de samenwerking tussen de ziekenhuizen, scholen, ADEK, en ga maar zo door. Ik denk dat de regering dit besluit genomen heeft omdat haar eisen om mevr Maisha Neus de mond te snoeren niet gelukt is. Daarnaast heeft dit besluit heel waarschijnlijk met het 8 decemberproces te maken. Last but not least deze meneer heeft in de periode 1993-1996 al gediend. Ach ja; Hooghart is kleinzielig, een te verwaarlozen paarse Kornuit. Hij is een domme spreekbuis. De mannen waarop je moet letten zijn Herrenberg, Alibux, Wijdenbosch,Sardjoe,Van der San. Deze geboefte bepalen, de massamoordenaar en vernietiger van Suriname voert het klakkeloos uit. Slapeloze nachten gewenst;NDP-ers!


  Maak melding
 16. In de boeken White Innocence van Gloria Wekker en Dutch Racism van Philomena Essed en Isabel Hoving wordt beschreven hoe vrijheid, tolerantie en onschuld centraal staan in het dominante zelfbeeld van Nederlanders. Een zelfbeeld waarin geen ruimte is voor het erkennen van het bestaan van racisme. Mooie boek voor de Fronters en de Holland adepten. Lekker onder kerstboom lezen.

  En nu wil deze ambassadeur naar Suriname komen en met het vingertje wijzen terwijl zijn eigen nest bevuild is met kilo’s stront.


  Maak melding
 17. Parbo: ” Met Zijne Excellentie DD Bouterse president van de Republiek Suriname is het duidelijk dat Suriname een beter bestuur heeft dan nederland”

  Ik zei weer in mijn broek van het lachen…..

  Suriname een beter bestuur?

  De beste CV in Suriname voor een topfunctie is een strafblad….


  Maak melding
 18. Parbo,,

  die geweldige drugsveroordeelde meervoudig moordenaar heeft als enige wapenfeit dat hij bovenaan alle internationale opsporingslijsten staat. Hersenloze mongolen als jij hebben geen enkel benul wat dat voor impact heeft op het politieke klimaat van een land. Brul en roeptoeter lekker verder vanuit je bekrompen wereldje. Je bent en blijft het domme lelijke eendje van de klas. Stumpertje.


  Maak melding
 19. Molenaar je kletst als een ouwe lulmeijer. Dankzij deze regering probeert suriname zich los te maken van de oud kolonisator.
  Suriname is gezegend met al die grondstoffen iets wat de blanken maar al te graag willen hebben. Natuurlijk zijn ze jaloers. Wij hebben meer mensen nodig als Hooghart en Herrenberg. Mensen die staan voor de surinaamse zaak. We hadden die Noorman een maand geleden het land moeten uitzetten.


  Maak melding
 20. @PARBOSINGH, een STRAFEIS van TWINTIG jaar is NIET EXCELLENT !

  Een Onherroepelijk Ned Strafvonnis voor ELF JAAR CELSTRAF voor Internationale harddrugshandel is NIET EXCELLENT !

  De KOLONIALE COUP van Desi en de koloniale Hollanders (oa Kolonel Valk ! ) hebben u geestelijk, blijvend in VERWARRING gebracht.!

  Vraag de HOOFDZUSTER in de instelling waar u verblijft, om nog wat extra PILLEN !

  Sranan is een land met een ETNISCH zeer gemengde bevolking, een gegeven dat Ons Land tot een uniek land maakt !

  Sranan moet de PAARSE SLAVERNIJ UITBANNEN !


  Maak melding
 21. Als kleine jongen in SU gewoond en altijd een zwak voor gehouden. Maar dat gezeur over het slavenverleden (wat gewoon fout is geweest, heel helder) altijd maar als excuus te gebruiken om zelf niet de handen uit de mouwen te steken is zielig en daarmee doen jullie jezelf tekort. Wij in NL zeuren ook niet over de Spanjaarden, Fransen of Duitsers…… Stop daarmee, neem je verantwoordelijkheid en ga hard werken, doe het voor je kinderen en kleinkinderen…..!


  Maak melding
 22. Parbo: “Dankzij deze regering probeert suriname zich los te maken van de oud kolonisator.
  Suriname is gezegend met al die grondstoffen iets wat de blanken maar al te graag willen hebben. ”

  =====

  Suriname zou tot de rijkste landen ter wereld moeten behoren gezien de grondstoffen die er toevallig in de grond zitten.
  Desondanks is het al 45 armoe troef door mensen zoals Bouterse, Hooghart, Herrenberg, Alibux, Wijdenbosch,Sardjoe,Van der San en Graanoogst.

  Onder het mom van ‘dekolonisatie’ roven zij Surinam leeg. Voeg daarbij een onder ontwikkelde laffe slaafse bevolking en Suriname zal NOOIT wat worden.

  Ik hen diepe bewondering voor de bevolking van Venezuela die wel de straat op gaan om voor de toekomst van hun kinderen te strijden.

  Surinamers blijven in de hangmat liggen en nemen nog een Parbo.


  Maak melding
 23. @Parbo, ik zou maar gauw vertrekken naar Suriname en geen gebruik meer maken van al die voorzieningen in Nederland.

  Zorg ook ervoor dat je alleen Surinaams gaat praten en schrijven dan zie je wel hoe ver je komt op wereldniveau.
  Vergeet niet de kennis van de witteman (ook Amerika) die ook gebruikt wordt in Suriname.

  Op z’n Surinaams zaken doen:::::::oplichterijen, fraude, moorden, leugens verzinnen, knoeien met cijfers, Hooghart scheldt Bouterse uit en zit nu naast hem om te vertellen hoe het moet, ordinaire mensen rond Bouterse die voor het zeggen hebben, de rijken worden rijker en nog veel meer.

  O ja, als je kleding aan hebt, vergeet niet dat veel ontworpen en gemaakt zijn door de witteman. Denk aan de heer J.With zijn toespraak.

  Jou baas Bouterse heeft verdeeldheid gebracht onder het Surinaamse volk.
  Jou baas Bouterse is een reïncarnatie van een meesterslaaf waar hij mensen als slaven hield. Bouterse zijn roots komt van de witteman dus zou ik een toontje lager gaan zingen.

  De slechtste president van Suriname heet Bouterse!!!!


  Maak melding
 24. Ik zou Suriname isoleren want alleen daardoor kunnen de inwoners, evenals die in Venezuela, misschien de dicht geslibde ogen open krijgen.
  SLM landingsrechten ontzeggen
  Ambassade sluiten en personen als non grata verklaren
  Bankrekeningen van alle politieke NDP leden bevriezen
  Geen visa meer afgeven tenzij dringend noodzakelijk

  Kijken wat er na enkele weken zal gebeuren. Van 2e Dubai word het dan een 2e dumbai


  Maak melding
 25. Weg met de KOLONISTEN,..wat zoeken zij nog in SURINAME,zij komen met hangende pootjes terug,al worden zij vernederd en teruggefloten.deze UITBUITERS !


  Maak melding
 26. Bigi Sma denk toch een beetje helder ook al is dit een immens grote opgave voor jou. Als de landingsrechten van de SLM worden ingetrokken zal niets de Surinaamse regering beletten om de landingsrechten van de KLM in Suriname in te trekken. Daarnaast moet de Surinaamse regering besluiten om Suriname aan te sluiten bij het Britse Gemenebest. Suriname is vroeger ook een Britse kolonie geweest. Het zou toch veel leuker zijn als Queen Elisabeth als soeverein hoofd van Suriname op afstand de Surinaamse belangen gaat behartigen.


  Maak melding
 27. @News
  Boys don’t worry.
  Wat er ook gebeurd in Su er is altijd half achtste.

  donderdag 20 juli 2017 om 23:25 uur.
  …………………………………………………………………………………
  …………………………………………………………………………………
  Probeer eens een Black Label,,dan gaat er een wereld voor jou open,domme OLIFANT !


  Maak melding
 28. “De Surinaamse regering zal wel genoeg redenen hebben om” …………………………………………………

  ONS MOOIE LAND, FAILLIET TE MAKEN !

  PAARSE babbelaar Robje, focus u op het komende strafvonnis waarin DE KRIJGSRAAD een LEVENSLANGE GEVANGENISSTRAF oplegt aan de Massamoordenaars !

  Focus u liever op de WAPENLEVERANTIES van de toenmalige Surinaamse militaire onderdrukkers aan de FARC !

  ISOLATIE van Sranan, zal de BANGE PAARSE machthebbers niet veel helpen, integendeel !


  Maak melding
 29. Zolang NDP aan de macht is,hebben de KAASKOPPEN niks te zoeken in SURINAME…BOUTA IS DE BAAS ,en dat steekt hun ,en over de luchtvaart gesproken, KLM loopt op krukken gesteund door AIR FRANCE.


  Maak melding
 30. De Kolonisten aan de Noordzee denken nog steeds dat zij Suriname weer kunnen overheersen,wat een arrogante LAFBEKKEN die 8000 MOSLIM MANNEN hebben laten afslachten in KOSOVO…te laf om terug te vechten BAH !!!


  Maak melding
 31. de grijze (allochtone) Nederlander-tjes zijn geen nationalisten maar verraders en kontlikkers. zijn kinderen en kleinkinderen van de toenmalige vluchtelingen uit Suriname. deze passen allemaal precies in een luciferdoos.


  Maak melding
 32. Engeland wil af van buitenlanders die profiteren van hun goedheid, daarom gaan ze uit de Europese Unie
  Dus ik denk dat anderen dan Engelse niet welkom zijn
  Dat heb ik vernomen.


  Maak melding
 33. De fout ligt bij de vele domme mensen die op zijn partij hebben gestemd. Die lijden nu de ergste armoede, die pienaren nu, die hebben deze rotsituatie veroorzaakt waarin Suriname zich bevind. Het merendeel vh Surinaamse electoraat blijkt oerdom anders hadden ze nooit NDP gestemd.


  Maak melding
 34. Een hoop domme gedonder hier van die paarse meute weer. Elk keer als DDB en kornuiten een beslissing nemen gaat het er slechter in het land. Het is misschien niet erg diplomatiek, maar ik vraag mij inderdaad af wat er van het land terecht komt als Nederland nu echt op haar strepen gaat staan en alle maar dan ook alle diplomatieke betrekkingen met Suriname tot nader order on hold zet. Laat Suriname het een keer zelf doen.

  Realiteit is, dat er nu al mensen roepen om terugkeer onder de koloniale vlag. Gewoonweg omdat Surinamers niet in staat zijn het zelf te kunnen.


  Maak melding
 35. Strakke actie maar niet heus.

  Alles bevriezen naar SU toe opzouten.

  Bananen republiek!!!

  Mij zien jullie echt niet meer daar gegroet!!

  Wendell


  Maak melding
 36. Dus ik heb een paar coments gelezen tog.
  Waaronder een paar waar ik me zelf afvraag of ik het goed heb gelezen of….
  Weet niet hoe sommige mensen mensen die koeterwals uitkraaien kunnen antwoorden.
  Slavenij verleden gebruiken als excuses.
  Om zulke achterlijke gedachten worden we niet serieus genomen als we wat willen beginnen.
  Su is allang onafhankelijk waar hebben we het over.
  Wij moeten zelf onze bonnen doppen.
  En ook die kloten ding van Nl moet ons betalen voor het slaven verleden.
  Hoe kan je steeds daarop blijven hamer F met hun geld hebben hun geld niet nodig.
  We hebben een land dat rijk is .
  Suriname moet gewoon een productie land worden.
  Want daar is Su tog in de slavenij voor gebruikt het land bewerken en van verdienen.
  Als iedereen een opleiding naar een sector wordt aangeboden.
  Mensen die hun best doen zoals in Nederland,
  Mensen die naar school gaan krijgen studie financiering en een studentenkamer.
  Dan wil ik zie of ze niet plezier gaan hebben om er wat van te maken en hun best tedoen.
  En gewoon na hun opleiding in het praktisch werk leven doorstromen om hun kunnen te beoefenen.
  En voor het land te werken maar vooral voor jezelf om zelf je geld teverdienen.
  En dat is wat de regering moest doen maar hebben de plak misgeslagen.
  En is niet alleen deze regering ook die regering van vinni en die daarvoor.
  Hoop dat we ook hier in Nl kunnen beginnen met een organisatie die een beter leven wilt voor mijn kind en ook die van morgen


  Maak melding
 37. De naam van Leeuwen werkt als een rode doek op de volkspresident.Was iemand met dezelfde naam die hem tot 11 jaar heeft laten veroordelen wegens drugssmokkel.


  Maak melding
 38. Het hele handelsverkeer bevriezen richting SUU vanuit NL!!!! Maar dan met ook alles!!! Vergeet ook niet van de andere kant OOK!!!! DA yu sa si spang!! De SUUS gaan de paarse stront van bouta opvreten, want dan hebben zij niks anders dan dat!!!!

  De Nederlanders hebben tenminste de ROZEN!!

  De SUUS de stront pot ( de achter krent) van de duivel!!!


  Maak melding
 39. Wat een zielig en dom land is Suriname. Ik ben blij dat ik hindoestaanse roots heb en mij kan buigen op mijn oorspronkelijke land India (momenteel een van de grootste economische tijgers van deze wereld). Suriname is niet mijn afkomst maar een grote vergissing van mijn voorouders om hier hun plantages te vestigen. Ik roep daarom elke Hindoestaan op, trouw te zijn aan het eigen land India en Suriname te verwerpen als identiteit.


  Maak melding
 40. Parbo, Damsco en Robg,

  Laat het niet gebeuren dat jullie flink van langs krijgen van een blanke meester. Ouderwets met een zweep!

  Het medicijn tegen koloniale trauma!
  Ook iets voor de dhr. Hooghart!


  Maak melding
 41. Check even het rechy. Ik zeg niet dat hetperse een verstsndife keus is mssr net zosls Nederland het rechy heeft om ambassadeurs te weigeren heeft Suriname dat ook. Daarnaast is de suggestie om Surinamersun hulp van familie te onthouden er een absolute kleinzieligheid. Ik verbaas me er vaak ocer dst men denkt van alles over Suriname te kunnen zeggen en daarmee het eigen beperkte denken ten toon spreid.


  Maak melding
 42. wat een zegen Radjen jij hebt het licht gezien ik hoop dat je voorbeeld gevolgd wordt.

  Ps vraag maar aan je ouders hoe het ging met het land voordat de vhp ,regeermacht kreeg.


  Maak melding
 43. De fout ligt bij de vele domme mensen die op zijn partij hebben gestemd. Die lijden nu de ergste armoede, die pienaren nu, die hebben de rotsituatie veroorzaakt waarin Suriname zich bevind. Het merendeel vh Surinaamse electoraat blijkt oerdom anders hadden ze nooit NDP gestemd.


  Maak melding
 44. @Ira
  @Koos, ik was het ook vergeten, inderdaad de landingsrechten intrekken.

  donderdag 20 juli 2017 om 20:36 uur.
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Ja hoor het typische voorbeeld van een DOMME PAPEGAAI ! die KOOS.


  Maak melding
 45. RobG : “Daarnaast moet de Surinaamse regering besluiten om Suriname aan te sluiten bij het Britse Gemenebest. Suriname is vroeger ook een Britse kolonie geweest. Het zou toch veel leuker zijn als Queen Elisabeth als soeverein hoofd van Suriname op afstand de Surinaamse belangen gaat behartigen.”

  ====

  Het ultieme bewijs dat RobG de grootste Paarse Idioot is die in Nederland rondloopt.


  Maak melding
 46. Breaking News

  @ Parbo … de Analfabeet … kan lezen ??? …. don’t give me that! Stomiteiten worden hem voorgezegd.

  @ Parbo … wat doe in Nederland … vieze, vuile, gemene STEUNTREKKER.

  Kom naar Suriname, kom hier je handen in de modder steken.

  @Parbo … kerel … je hebt nooit van je leven gewerkt. Je beroep is altijd POOIER geweest … en wat voor één.

  Advies: voor je naar Suriname kom … volg eerst een cursus algemene ontwikkeling … want … Suriname heeft genoeg PAARSE ANALFABETEN.


  Maak melding
 47. @Radjen

  Denk jij dat iedere Hindoestaan,..zo`n BOERIKIE IS ALS JOU.kijk hoeveel de NDP steunen,zij denken niet ETHNISCH of als in jou geval racistisch.ga zo snel mogelijk naar India,JE GAAT GRAS ETEN,OF HOOGSTENS ROTIE ZONDER IETS EROP elke dag.Suriname kan jou missen als een ROTTE KIES ,jij zal zelf merken hoe snel jij met hangende pootjes en hijgende tong terug komt en aan BOUTERSE zal smeken om terug te komen in SWIETIE SRANANG.


  Maak melding
 48. @ RobG,

  Terwijl je in bijna elke reactie afgeeft op Nederland die Suriname had gekoloniseerd, opper je nu het idee dat Suriname maar moet beraden zich aan te sluiten bij de Gemene Best.
  Wel een zeer kromme reactie, terwijl je aangeeft dat Suriname ook door Engeland was gekoloniseerd.

  Wat is het verschil tussen gekoloniseerd te zijn door Nederland of door Engeland.

  Het zal je natuurlijk een worst wezen dat de Engelse kolonisator o.a. in India even verderfelijk als Nederland bezig is geweest.
  Vergeet Zuid-Afrika niet. Ook daar waren de Engelse heersers niet mals in hun optreden.

  Je moet niet vergeten dat Nederland ook goede dingen heeft gedaan tijdens de kolonisatie van Suriname.
  Hetzelfde geldt tevens voor Engeland.


  Maak melding
 49. @ nonklager,

  Geen enkele regering heeft echt gedaan wat ze hadden moeten doen voor het Surinaamse regering.

  Het ligt dus niet alleen aan de VHP zoals jij suggereert maar aan alle andere partijen die deel hebben uitgemaakt van welke regering dan ook.

  De haters van hindustanen maken zich zelf kenbaar.


  Maak melding
 50. @Laarh
  Parbo, Damsco en Robg,

  Laat het niet gebeuren dat jullie flink van langs krijgen van een blanke meester. Ouderwets met een zweep!

  Het medicijn tegen koloniale trauma!
  Ook iets voor de dhr. Hooghart!

  vrijdag 21 juli 2017 om 04:00 uur.
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  Jij bent toevallig DOMMER dan al deze mensen die jij hier opnoemt ! UILSKUIKEN !


  Maak melding
 51. Jammer dat Suriname nooit in twee stukken verdeeld is geworden door Nederland. Want dit zal nooit goed komen helaas. Zonder interventie van grootmachten.


  Maak melding
 52. hmolenaar 2016
  @ RobG … de PAARSE IDIOOT … woont helemaal niet in Nederland … heeft nooit in Nederland gewoond !!!!!

  Hij is één van de FOSSIELEN op het kabinet van de Drugsveroordeelde Moordenaar Desiré Delano Bouterse.


  Maak melding
 53. @ Slachtoffer van roofoverval,

  Suriname is en zal moeilijk te verdelen zijn in 2 delen.
  Het Surinaamse volk is in de loop der jaren een mengelmoes geworden.
  Waar zou de grens dan moeten liggen bij een eventuele verdeling.
  Wie zou waar gaan wonen. Hoe zit met de families.
  Komt er dan een centrale regering of krijgt elk deel een eigen regering?
  Zo zijn er nog meer vragen en obstakels die een verdeling er niet makkelijker op zouden maken.

  Een goed voorbeeld van een land opsplitsen in 2 delen (waardoor het ene land kleiner is geworden en een ander land is ontstaan) is India.
  Weet je hoeveel problemen dat met zich heeft meegebracht?
  Er zijn zowel aan de kant van de hindu’s als aan de kant van de moslims vele doden gevallen.
  Huizen, winkels en andere gebouwen zijn toen in vlammen opgegaan. Families zijn uit elkaar gerukt. De armoede was enorm toegenomen.
  Het was een verschrikkelijke periode voor de Indiërs.

  Je kunt daar lectuur over vinden. Interessant om te lezen, wat voor impact dat heeft gehad op de mensen.

  In Suriname zou een opdeling van het land veel meer gevolgen kennen, omdat de bevolking zo divers is.

  Het is geen goed plan om Suriname te splitsen.
  Stop liever energie in het volk te smeden tot 1 natie.

  Maar tot nu toe is dat geen enkele leider van welke partij dan ook gelukt dat voor elkaar te krijgen.
  Zelfs geen enkele president heeft dat kunnen bereiken.


  Maak melding
 54. Wie welkom zijn, zijn paars gelieerde buitenlandse diplomaten uit Venezuela en vele berooide Afrikaanse landen, waar ziekelijke moordenaars tot dictator president zijn gekozen door oerdomme volgelingen, en ook nog vele voortvluchtige buitenlandse misdadigers. Oma e waskow dag en nacht bij het opstaan en voor het slapen haar kleinkinderen om alles wat ndp paars kleurt, spreekt of is uit de weg te gaan. De kans is enorm groot om besmet te raken met het duivelse ddb misdadig paars vervloekt virus dat net als het verderfelijke witte spul dat ddb en zoon Dino misbruiken en smokkelen is. Eenmaal besmet met het ddb en je verstand raakt paars op hol, zoals het gros der paarse oerdomme berooide ndpers, het oerdomste volk van het gehel land en ook nog paars misdadig van aard. Opa taki, jullie zijn paars gewaarschuwd.


  Maak melding
 55. =Sommige Surinamers kennen het verschil niet tussen bemoeien en kritisch zijn.. Ik hoop dat deze groep weer plaats gaat nemen in de schoolbanken.

  @Damsco, jij bent een van hen en vergeet niet Hooghart mee te nemen.

  De president van Venezuela vond ook dat de Amerikanen teveel bemoeien en moesten zij het land uit. Achteraf is de regering toch weer gaan bedelen in Amerika en er mogen geen vragen gesteld worden anders bemoeien zij weer.

  Baas Bouterse en co doen precies hetzelfde.


  Maak melding
 56. @RobG

  U bakt ze weer bont.

  1 >>> Eerst was de Ambasadeur wel bewilligt /akkoord bevonden en de dag na beëdiging wordt de man door Bouters zonder reden de bewilliging ingetrokken. Een beetje vreemd of niet/ veel willekeur/ weinig consistent/ hapsnap/ afleiden van echt belangrijke zaken/ of gewoon pesten op schoolplein niveau.
  2 >>> Aansluiten bij het gemene best omdat Suriname ooit een Britse kolonie geweest zou zijn. Toen Suriname in Engelse (iets anders dan Britse) handen was bestonden er nog geen kolonien maar slechts nederzettingen en handelsposten en bestond het Britse empire (Victoriaanse tijd 150 jaar later) ook nog niet. !00% waanzin dat iemand denkt dat Suriname interessant genoeg is om tot het Gemene best toe te kunnen treden.
  3 >>> Helaas zal Nederland geen Schoolplein tactiek (intrekken landingsrechten) gaan gebruiken. Indien dat wel zou gebeuren dan was Bouterse binnen 2 weken verjaagd omdat er dan echt opstand zal ontstaan op straat aangezien dan alles instort en alleen al de woede van mensen die terug moeten maar ook het stoppen van luchtvracht.
  Ik denk dat er dan binnen 1 week (door angst gedreven) geen Boutisten meer te bekennen zullen zijn.

  RobG dit soort acties bewijst dat er niets meer te regeren is.

  Ik heb gisteren weer eens de livestream van de DNA aangezet. Een regering die mislukking op mislukking plaatst en plannen presenteert, geen antwoord geeft op vragen, en vooral niet de dekking heeft voor de plannen.


  Maak melding
 57. ALOHA……Aay mi Pappie. Gaat Suriname zijn Voormalige Moederland Nederland uitsluiten.
  Straks heeft Suri toch Nederland nodig bij belangrijke zaken. Nou de Regering van Suri moet niet vergeten ,dat ook Surinaamse Nederlanders in Nederland wonen en hun Moederland Suri regelmatig kontakt houden. Che!!!!!


  Maak melding
 58. @ Jojo

  punt 3 zou IK eerlijk gezegd GRAAG toegepast willen zien want ik wens de PAARSE ROVERSBENDE het ALLER ERGSTE toe !!!

  Trevlig helg ! CHAVÉZ


  Maak melding
 59. @Robje-G-Mislukte-Paarse-Propagandist wil Sranan een Engelse “KOLONIE” maken in Gemenebest verband !

  MOP VAN DE EEUW van deze PAARSE FANTAST !

  Robje, tracht wat te lezen over Rechtsstaat en Rechterlijke Macht mbt het Gemenebest !

  Een land met een Veroordeelde Drugsdealer als leider, die tevens een STRAFEIS tegen zich heeft lopen van TWINTIG JAAR JAIL, is bij geen enkel blok welkom !

  Suriname kan gelet op de huidige PAARSE mensenrechten-schendingen in Suriname, slechts een blok vormen met Venezuela, Cuba of Obiang ! Of een KOLONIE van een van deze landen worden !

  PS : BOUTA creeert een BUITENLANDSE VIJAND, meneer is druk doende met voorbereidingen de NOODTOESTAND af te kondigen en een EX-MILITAIR te benoemen tot Minister van Justitie !

  De dictator stopt een diplomaat, NIET de Geld/Valuta-zendingen en Goederenzendingen vanuit Nederland naar het door PAARSE ARMOEDE geteisterde Suriname !


  Maak melding
 60. @Srafu, Hooghart had ook geroepen om de Nederlandse taal af te schaffen, omdat het een koloniale taal is en de Spaanse taal in te voeren in Suriname.
  Deze man is goed dom, omdat zelfs de Spaanse en Portugese taal een koloniale taal is.

  Bouterse heeft goede lessen van zijn vriend Chavez gekregen. Nu al heeft hij de Haïtianen gepaaid met een markt zodat hij zeker kan zijn van de stemmen in 2020. Zie de kleur paars op de markt.

  Verdeeldheid ten top.


  Maak melding
 61. Helemaal mee eens! SU is zo’n vruchtbaar land en zo rijk aan bodemschatten. Als je dat met 500.000 landgenoten samen goed ontwikkeld en eerlijk verdeeld, dan kunnen jullie daarmee het mooiste land van de wereld maken! Maar dan moet er wel SAMENGEWERKT worden (twee woorden hé mensen; samen en werken).


  Maak melding
 62. Ira

  -Ik zou mij maar niet druk maken en de Surinaamse ambassadeur uit Nederland terug sturen.

  Ook zou ik alle betalingen en dozen die naar Suriname gaan tegen houden dan weet ik 1000% zeker dat de Surinaamse regering weer op bedel toer zal gaan, omdat het volk die geld en dozen ontvangt het zwaar zullen krijgen.

  Verder zou ik velen uit de Surinaamse politiek een verbod geven om niet naar Nederland te verrekken.

  Bouterse en co, jullie staan zwak als het om maatregelen gaat tegen een ander, omdat jullie je zelfs niet corrigeren en corrupt zijn.

  Hooghart speelt hierbij ook een grote rol om de ambassadeur tegen te houden, dit omdat hij het steeds heeft herhaald dat Nederland bemoeit.
  Hooghart heeft een trauma over de witteman, maar zijn familie woont wel in Nederland en hij is vaker op bezoek bij zijn familie.


  Wat mankeert jou? “Die fucking dozen zijn tot de laatste cent betaald”!
  Ira, blijf jij maar 90 graden bukken, wij bukken niet meer, voor niemand!


  Maak melding
 63. Yilani

  Weer zo eentje
  Als een marokkaan ben je aan het doen.

  Heledag maar vinden dat mensen je haat terwijl je de grootste zaaien ben.

  Wat heeft haat op een Hindoestaanse weer met dit temaken.

  En heb geen enkele coments die voor die van jou is geplaatst over koeri haat gelezen.

  Komop hoor broer of zus.

  Want als het om haten gaat dan weet een ieder gezond verstand dat blakka sma benadeeld wordt.

  En dat is overal ter wereld.
  Nl,USA,Spanje,Brazilië en ook Su.

  Ga ik je weer een verhaal vertellen
  Je hebt 5 groepen

  Een Hindoestaanse groep

  Een creoolse groep of wat jij het wilt roepen blakka man of kavernie maakt ons niet uit

  Een chineeze groep

  Een marokkaanse groep

  Een hollandse groep

  In welke groep ga je gewoon gaan kunnen gaan om me te kunnen mengen en je mening tegeven.

  Jij zou zeker zeggen die Hindoestaanse.

  Ma toch mi lob Joe want Joe na Sranang man.

  Joe nafu lob mi ma pot tjingso respect tap mi kleur.

  Om deze dingen zitten we opgezadeld met die rommelt in Su.


  Maak melding
 64. quote Paraman: “Wat mankeert jou? “Die fucking dozen zijn tot de laatste cent betaald”!
  Ira, blijf jij maar 90 graden bukken, wij bukken niet meer, voor niemand!”

  Alweer een verwijzing naar het slavernijverleden.
  Sommigen willen maar niet volwassen worden.


  Maak melding
 65. Voorspelbaar, iedere keer hetzelfde gedoe.

  Heeft deze regering ook geflikt met Noorman, die was toen ook niet welkom.
  Zoek op ‘Noorman’ wkn of starnieuws.

  Nederland heeft niet eens gereageerd, L.B. Lekker belangrijk!

  Wat wel jammer is, is dat al die fake diplomaten massaal in Nederland zijn op visite bij hun kinderen.
  Wat is het nieuws achter het nieuws; wat wil men verbergen, dat is de clue.

  Wat is wel wereldnieuws; de aardbeving in Kos.


  Maak melding
 66. Wie is de sterkste partij in deze? Suriname of Nederland.
  DDB die Nederlandse leeuw gaat uw billen niet likken maar in uw billen bijten als je een te grote bek opentrekt. Jij hebt op dit moment meer te verliezen dan Nederland.


  Maak melding
 67. Nu de GEHEIME Decembermassa-moord, HELDER op tafel ligt met een STRAFEIS van het OM van TWINTIG JAAR,

  wordt Sranan geconfronteerd met veel PAARSE GEHEIMEN :

  GEHEIME MILARDEN ONGEDEKTE GELD-DRUKKERIJ !

  GEHEIME DEAL MET SURALCO !

  GEHEIME PAARSE CORRUPTIE, VERVOLGINGEN VERBODEN !

  GEHEIM ONTSLAG VAN DE Procureur-Generaal !

  GEHEIM VOLKSWONINGBOUWPROJECT VAN 17.0666 Sleutelklare woningen !

  GEHEIME CASSAVE-FABIEK en GEHEIME Cassaveteelt !

  GEHEIME CLAD-rapporten en een GEHEIME Rekenkamer !

  GEHEIME Sneltrein Paramaribo – Onverwacht !

  GEHEIM STAATS-FAILLISSEMENT van SRANAN !

  GEHEIME WEIGERINGSGRONDEN Ned. Ambassadeur !

  PS : Binnenkort ook mededelingen over de GEHEIME MOORD op de dorpelingen ven MOIWANA en de GEHEIME wapenleveranties van de Sranan Dictator en militaire clan, aan de FARC !


  Maak melding
 68. Hahahaaa…
  Nu hij een strafeis aan zijn broekzak opgelegd heeft gekregen en het wachten is op een vonnis ,nu is bouta bang dat hij gestraft wordt en in de gevangenis beland. Hij hoopt dat geen overleverings verdrag wordt getekend waar hij van land moet verruilen.Hij hoopt dat hij nog een coup kan plegen zonder de nodige pottenkijker zoals hij de internationale gemeenschap ziet en zijn volgelingen wijsmaakt.Dan kan hij weer aan de grondwet gaan zeuren en zijn amnestie verlengen ,De domme surinamers kunnen niks tegen hem beginnen en dat weet hij al 37 jaren lang!!

  Nederland, sluit de surinaamse ambassade !!


  Maak melding
 69. @ Paraman

  “Wat mankeert jou? “Die fucking dozen zijn tot de laatste cent betaald”!

  Ja betaald door die Surineds die je voor Redimoesus uitmaakt met geld dat ze met hard werken in die Calimerstan als verraders verdient hebben

  Beste Paraman indien er niets gestuurd werd, geen geld overgemaakt wordt en er geen mensen met heimwee hun Nederlandse pensioenen in Suriname besteden was Bouterse allang door de straat afgezet.

  Alleen aan deze uitgaven etc. kan men 15 tot 20% van de huidige Surinaamse economie toe rekenen als het ondertussen niet meer is.


  Maak melding
 70. Paul; zo zie je maar dat mensen als IRA helemaal niet goed geïnformeerd zijn.
  ZE lopen alle te schreeuwen over Suriname en Baas terwijl ze weten niks over Suriname. Waar Suriname wel een Ambassade hebt of niet.


  Maak melding
 71. @@misterbojo, en co:::lezen, begrijpen, inzicht hebben en krijgen, analyses maken en een samenvatting maken zijn verschillende woorden met hun eigen betekenis.

  Een punt, komma, uitroepteken, aanhalingstekens en tussenhaakjes hebben ook hun eigen betekenis.

  Ga maar na welke bij jullie horen/passen!!.

  Ik neem juist aan dat sommige NDPérs hun verstand niet gebruiken.


  Maak melding
 72. hij is gewoon in paniek, weet niet meer wat te doen, dus zoek hij een zonde bok om de reactie uit te lokken, kijken wat er gaat gebeuren..

  na een paar dagen trekt hij ” het ” weer in en kan de ambassade weer gewoon door gaan naar surbo..

  zo zijn zijn manieren gewoon paniek zaaien om aandacht te trekken, afleiding manuevre voor andere belangrijke zaken…

  dit is de aard van dit beestje.. hij moet gewoon in het nieuws blijven .


  Maak melding
 73. Bouterse is als een voetbalspeler die nog probeert een doelpunt te maken nadat de scheidsrechter al heeft afgefloten en het publiek onderweg naar huis is.
  De Surinaamse tragedie. Dit land verdient veel beter.


  Maak melding
 74. vele landen hebben betrekkingen met elkaar op grond van diverse redenen.

  Suriname en Nederland zijn ook met elkaar verbonden als een ruiter op een paard.

  Zie maar het aantal SuriNeds in Nederland en SuriNeds/Nederlands in Suriname.

  Gelet op de innige familiebanden, vele studenten over en weer, Nederlandse Medici die in Suriname regelmatig zijn, sociaal, cultureel vele activiteiten, enz

  Dit heeft meer de maken met persoonlijke eigen belang dat het nationale belang van Suriname. Dat Nederland bemoeit is dus logisch, zoals Suriname ook met Nederland bemoeit, zie maar de SLM of de toeristenkaarten, toerisme, enz.

  De Fransen/Frankrijk, USA bemoeien ook intensief met Suriname, zie maar de Surinamers die dagelijks de Marowijnerivier oversteken en terug komen naar Suriname of de Fransen die naar Suriname komen en weer terugkeren naar Frans-Guyana.
  Ook worden talrijke zaken besproken zoals veiligheid, criminaliteit, grensbewaking, toerisme, enz.

  De USA houden Suriname nog intensiever in de gaten dat Nederland als het om drugscriminaliteit/doorvoerland van drug gaat, wapenhandel, mensenhandel, veiligheid in de regio, contacten die Suriname allemaal heeft met andere vreemde landen, enz. Suriname is niet eens in staat alles wat de USA met zijn satellieten, Google Earth/speciaal voor het USA leger, hun ambassade, equipment, internet, afluisterapparatuur, personeel enz, enz. allemaal weten. Laat DDB hun gaan vertellen dat ze moeten vertrekken. Ze zullen ddb en gang gewoon uitlachen en kan zijn dat ze weggaan, maar als ze willen kunnen ze iets in scene zetten en ddb is weg just like that.

  NAVO oa:
  Nederland,
  Frankrijk/Frans-Guyana,
  USA.

  Als men niets met Nederland te maken wil hebben, dan ook niet met Frankrijk en USA, want alles over Suriname bespreken deze NAVO-landen ook gezamenlijk als het om veiligheid in de regio gaat.

  Ik ben benieuwd wie de eerste persoon uit het ka binet van ddb en gangsters zijn die met het SLM of KLM vliegtuig naar de Noordzee komt en vanuit Nederland naar Suriname gaat. Gewoon poppenkast!

  Wie houdt Wie Voor De Gek.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 75. @Brafoe, ook de pleger van LANDVERRAAD, met de meisjesnaam DINA, moet niet meer toegelaten worden in de Republiek
  Sranan !

  PS : DESIREE wordt binnenkort opgehaald en zal daarna ook niet meer worden toegelaten tot Sranan !


  Maak melding
 76. Ik snap niet dat Nederland niet moe wordt van deze gasten…ik zou meteen alle diplomatieke betrekkingen verbreken en alle Surinaamse diplomaten en medewerkers naar huis sturen. Het Surinaams consulaat in Nederland mag van mij ook gesloten worden, het heeft toch geen toegevoegde waarde en is een broeinest van….


  Maak melding
 77. Als ik nederland was zou ik de surinaamse ambassadeur ook de laan uit sturen. Alle landen moeten uit ambassadeurs uit suriname terug roepen zolang bouterse niet aftreedt ..deze veroordeelde drugsdealer en moordenaar moet de bak in


  Maak melding
 78. Pikin boy mentaliteit. Zeker een beslissing die aan de borreltafel is genomen. Bouta denkt volgens mij dat hij met deze beslissing de Nederlandse economie aantast.
  Blijven dromen in jullie eigen wereld Pikin boys.


  Maak melding
 79. hmmm was het niet Den Haag die olv Rutte riep te schreeuwen dat Ankara zich niet moest bemoeien met Nederlandse interne aangelegenheden.Hoe hypocriet kun je dan zijn.


  Maak melding
 80. Nederland

  stop alle Diplomatieke en Economische betrekkingen met Suriname … zolang die Drugsveroordeelde Moordenaar Desiré Delano Bouterse aan de macht is.

  Diplomatiek: sluit de Ambassade in Den Haag en het Consulaat in Amsterdam … zet de Consul { zwager } van DMDDB en de Zaakgelastigde {Den Haag} het land uit.

  Economisch: verbied alle geldovermakingen via Banken en GWK’s. Strengere controle Zee- en Luchthavens i.v.m paketten- en geld smokkel naar Suriname.

  De Drugsveroordeelde Moordenaar Desire Delano Bouterse en zijn FOSSIELEN {op zijn kabinet} zullen dan anders piepen.


  Maak melding
 81. @ Mundo

  Deze zaken zijn geheel onvergelijkbaar.
  De nieuw gekozen ambassadeur was conform de normale regels en processen akkoord bevonden op 22 juni. Na zijn beëdiging is dat akkoord, ZONDER OPGAVE VAN REDENEN, ingetrokken.

  De turkse ministers kwamen om met een politieke boodschap die voor grote onrust zou zorg dragen en vooral heel erg ondemocratisch was.
  Turkey zou naar Nederland komen en handelingen plegen die tegen de reguliere rechtsorde in gingen.

  Bouterse blijkt geen lijn te volgen anders dan die van rancune en pesten. Het is alleen de MUIS die de OLIFANT probeert de kietelen.


  Maak melding
 82. Waarom nog reageren op het geboefte, deze stommeriken, de ”liktongo jongens” en volgelingen van het kwaad en die gelieerd zijn aan DDB. Het heeft geen zin om hen van de realiteit en gevolgen te overtuigen of onder ogen te brengen, want deze volgelingen zijn en blijven ”narrow minded ”. Tijd verlies dus. We weten inmiddels dat de dagen van DDB zijn geteld en de ogen van de wereld en in het bijzonder door Nederland op DDB zijn gericht. Het is duidelijk dat de DDB regering geen ontwikkeling in Suriname kan brengen. In feite zullen de weldenkenden onder mogelijke investeerders, geen zaken durven te doen met deze corrupte regering. Thans verkeert Suriname in financiële crisis / een economisch diep dal, waar men niet uit kan komen en ziet men ook de stuiptrekken van DDB en zijn regering. De gevestigde corruptieve orde is in feite bang voor eigen broodverlies en verdedigt deze ziekelijke man slechts om het eigen gewin en hebben dan de zo geheten verdeel- en heers politiek van DDB ook te ondersteunen. Inmiddels zijn er zeven en dertig jaar na dato vanwege een ordinaire politieke coup, vele normen en waarden verloren gegaan als gevolg van DDB zijn handelen en is de corruptie niet is uitgebleven. Je moet wel blind of dom zijn, wil je dat niet kunnen inzien.

  De geschiedenis van Suriname leert ons dat Nederland na de staatkundige onafhankelijkheid, altijd de intentie of morele verantwoordelijkheid heeft gehad om zich met Suriname te bemoeien. De historische band is dat Suriname een creatie is van Nederland en in vele opzichten deze verbondenheid ook nog kan worden gezien. Het feit dat vrijwel de helft van de Surinamers ook in Nederland woont, veronderstelt in feite een denkbeeldige tweedeling maar tevens een verbondenheid die nog altijd bestaat. Surinamers in diaspora zijn dan ok nodig om het land tot ontwikkeling te brengen. De onafhankelijkheid heeft Suriname niet verder gebracht omdat de Surinaamse regering zelf niet in staat is gebleken om het land tot grotere hoogte / ontwikkeling te brengen. In zoverre bestaat er wel een uiterlijke schijnvertoning van zogenaamde vooruitgang, maar economisch gezien is deze vooruitgang echter een farce. De multinationals en de Chinezen varen er wel bij terwijl het Surinaamse volk het kijken na hebben en te maken heeft met vriendjespolitiek en een corrupte regering die zichzelf verrijkt. Volksvertegenwoordigers beschikken privé over goudconcessies en nog meer. Zij verrijken zich zelf, terwijl zij land en volk behoren te dienen. Wat dit allemaal betreft zou Suriname beter af zijn met een zekere participatie van Nederland in het economisch bestuur, zodat het voor alle Surinamers naar tevredenheid te merken zal zijn in hun portemonnee. Wellicht een ijdele hoop maar niet geheel uitgesloten, omdat politiek bedrijven nu eenmaal een gebied is dat voor iedere moeilijkheid in een mogelijkheid voorziet.


  Maak melding
 83. Al die Surinamers die in Nederland wonen moeten protesteren met de gang van zaken in Suriname om de Nederlandse Ambassadeur te weigeren.Nederland is bang anders hadden ze Bouterse al lang opgepakt en berecht in Nederland voor zijn daden.Suriname is een failliet land geworden onder de domste president die het land heeft.Het volk huilt dag en nacht om de armoede die er heerst.Al onze reserves zijn door Bouterse en zijn handlangers leeggeroofd en niemand durft zijn mond open te doen anders word je weer opgepakt en doodgeschoten als in het verleden.Als Surinamer schaam ik mij voor mijn eigen land en de situatie waar er geen eind komt in het land.Alleen het buitenland kan Suriname helpen om van die duivel af te komen.Die Coup heeft Suriname geen goed gedaan alleen maar ellende en achteruit gang.Militairen kunnen geen land besturen ze hebben alleen maar verstand van wapens om te doden.


  Maak melding
 84. wat bouta moet doen,, hij stapt in de ” s l m kist van avond nog ” ,, komt naar Nederland om zijn standpunt uit te leggen..

  daarna gaat hij gewoon terug naar huis..,, maar zijn terug reis is dan niet gegarandeerd..

  dus denk goed na..


  Maak melding
 85. Als ik president D.Bouterse was,zou ik de situatie waarin hij nu zit, dit gewoon bekend maken in de Surinaamse en Nederlandse media,dat beide landen er alles aan gedaan hebben om mij niet de geboorte en overlijdens gegevens van mijn oma Darson Fransje Magdalena te geven de afgelopen 43 jaar lang. Ondanks dat ik contact heb gehad met genealogen in Suriname en Nederland, Surinaamse ambassade, ook met gemeente Amsterdam afdeling buitenlandse aktes opvragen. En dat dit het “eerlijke” rechts systeem is van Suriname en Nederland, een ander mans erfenis op vreten. Zij allen hoeven niet te denken dat ik ooit maar enig aandacht heb of bediening heb voor hun kindertjes of de vrouwen (of mannen die mijn schadevergoeding over die 43 jaar niet betalen), medelijden voor hun slechte gezondheid dat kunnen zij allen vergeten namens mij! Die katholieken priesters die wederom bekend gemaakt zijn, dat zij 500 jongens verkracht hebben in Duitsland en Oostenrijk die gaan geen dag de gevangenis in, als er een eerlijk recht systeem was zou die hele katholieken kerk per direct opgeheven worden (lijkt mij)? Al jaren horen wij dit soort berichten vanuit de Katholieken kerk (lekkere “mensheid” is dit). En de incestueuze hoertjes uit Europese “koningshuizen”trekken nog de kleding van een heilige maagd aan ook,als ze op bezoek gaan bij de Paus in het Vaticaan.


  Maak melding
 86. Laat nederland eerst Curaçao maar vrij laten,want volgens art,42 van de Nederlandse grondwet,is het ja woord of het nee woord,van de koning genoeg om Curaçao te bevrijden van de Nederlandse dictactuur die daar heerst..!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES