Nieuwe Jeugd Advies Raad (JAR) in Suriname

5
Nieuwe Jeugd Advies Raad (JAR) in Suriname

Minister Joan Dogojo van Sport-en Jeugdzaken in Suriname (2de vanuit links) en een deel van de Jeugd Advies Raad (JAR). Dogojo heeft maandag de nieuwe raad geïnstalleerd. De JAR ontbrak de afgelopen tien jaren. De bewindsvrouw vindt de aanwezigheid van de raad belangrijk voor de bevestiging van is inspanning naar de jeugd van Suriname toe.

Volgens artikel 3 lid 1 van het Staatsbesluit, van 10 januari 2017, bestaat het Nationaal Jeugd Instituut (NJI) uit het Nationaal Jeugdparlement (NJP), de jeugddistrictsraden, de jeugdambassadeurs en hun korpsen en de Jeugdadviesraad. Gewezen directeur Jeugdzaken Richenel Trustfull (m) is de voorzitter van de JAR, die verder bestaat uit: Farah Khodabaks, Hrishikesh Oemraw, Emmy Hart, Georgette Garcia-Elias, Letitia Vriesde en Aschwyn Sardjoepersad.


5 REACTIES

 1. Een ingestelde adviesraad die net als het jeugdparlement voor spek en bonen zonder maar enige invloed op het gevoerde beleid,inspraak hebben op problemen die zich afspelen.


  Maak melding

 2. De gehele paarse domme ndp jeugd lijdt vol van paars zwaar bittere misdadig kommer en kwel. Velen verworden als Dino, Meriba en hun misleider didibri die hun paars lijdend laat schijten. Net als de Zimbabwaanse jeugd zullen ze verwordend, spelend zoekend naar restant verrot eten op de paarse vuilnisbelten, waar menig paars vervallen verslaafde ndpers zich berusten in hun paarse lot, het gevolg van hun oerdomme stemkeuze, een moordenaar, drugsbaas en staatskasrover als hun leider die hen paars lijdend doet schijten van kommer en kwel. Ndpers zijn de oerdomste mensen van verworden misdaadstaat Suribabwe. Jeugd….wijs alles af wat paars misdadig besmet is, dan is er hoop, zoniet, soso paarse misdaad vol pina.


  Maak melding

 3. Dit soort jeugd geleuter zie je vaak in communistische landen, waar de staat op vrij jonge leeftijd al de jeugd hersenspoelt en klaar stoomt voor het bekleden van de diverse posities die geheel volgens de ideologie vaan de communisten (of dictators) is ingericht.


  Maak melding

 4. Jeugdadviesraad? Afgezien van die twee aan de rechterkant zie ik geen jeugdigen.
  En aangezien door de regering niet geluisterd wordt naar volwassen adviesraden zie ik deze jeugdraad als : benoemd voor spek en bonen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.