Afdeling ICT van Binnenlandse Zaken is beleidsgebied

1
Afdeling ICT van Binnenlandse Zaken is beleidsgebied

Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken in Suriname heeft de afdeling ICT van het departement verheven tot een beleidsgebied. In het opgestelde ICT-plan is opgenomen dat er een transformatie plaatsvindt bij de dienstverlening naar de andere afdelingen van Binnenlandse Zaken, de dienstverlening naar alle overheidsambtenaren en de dienstverlening naar de burger toe(het Centraal Bureau voor Burgerzaken). Deze beleidsdoelen zijn concreet al te merken bij de afdeling Centraal Personeelsadministratie (CPA) in Suriname.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.