Afdeling ICT van Binnenlandse Zaken is beleidsgebied

1
Afdeling ICT van Binnenlandse Zaken is beleidsgebied

Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken in Suriname heeft de afdeling ICT van het departement verheven tot een beleidsgebied. In het opgestelde ICT-plan is opgenomen dat er een transformatie plaatsvindt bij de dienstverlening naar de andere afdelingen van Binnenlandse Zaken, de dienstverlening naar alle overheidsambtenaren en de dienstverlening naar de burger toe(het Centraal Bureau voor Burgerzaken). Deze beleidsdoelen zijn concreet al te merken bij de afdeling Centraal Personeelsadministratie (CPA) in Suriname.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.