Onderzoek Rosebel Gold Mines N.V. naar ontwikkelingsbehoefte

5
Onderzoek Rosebel Gold Mines N.V. naar districtscommissaris

Om de duurzame ontwikkeling van het district Brokopondo verder te stimuleren heeft Rosebel Gold Mines N.V. (Rosebel) in Suriname een onderzoek laten uitvoeren in zeven dorpen naar onder andere de ontwikkelingsbehoefte. De bevindingen van het onderzoek zijn gepubliceerd in een boek getiteld “De bloeiende toekomst van Brokopondo”. Op vrijdag 14 juli 2017 is het eerste exemplaar van dit boek formeel overhandigd aan de districtscommissaris van Brokopondo, Kenya Pansa (l) door de Sustainability Manager van Rosebel, Jerry Finisie (r).


5 REACTIES

 1. Oké, bloeien de toekomst voor en van Brokopondo. Ik hoop dat Rosebel Gold Mines de kinderen daar in Brokopondo zelfstandigheid leert en dat ze niet afhankelijk worden van Rosebel Gold Mines.

  Het moet niet zo zijn als paranam wanneer men klaar is met mijnen is men daarna het volk vergeten en het land achterlaat met heel veel troep in de natuur.


  Maak melding

 2. Duidelijk dat jullie niets geleerd hebben van Suralco. Lekker dromen, rosesbel is een multinational met een doelstelling WINST voor hun aandeelhouders dus een van hun onkosten is af en toe wat zoetjes in kleine handjes te gooien.


  Maak melding

 3. De goudmaatschapij kan nu goodwill kweken door studies te doen, kinderen naar de stad op school te sturen etc. Wanneer ze een onpopulaire bedrijfsbeslissing moeten nemen dan is de bevolking zoet genoeg om in te stemmen.

  Het zou beter zijn als ze de volle pond aan belasting betalen dan deze gimmicks te doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.