DJ’s doneren aan Huize Betheljada in Suriname

6
Donatie DJ's voor Huize Betheljada in Suriname

De DJ’s Andy Safado, Sam Blans en Don James hebben afgelopen weekend een donatie gedaan aan Huize Betheljada in Suriname. Sam Blans(2e van links) en Don James(r) wonen in Nederland en waren in Suriname op werkvakantie. Ze traden beiden op als DJ in Hotel Torarica tijdens het evenement ‘Are You Thirsty’.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Mooi gebaar van deze DJ’s.
  Het is de taak van de overheid om dit soort tehuizen draaiende te houden. Maar aangezien deze regering niet capabel genoeg is om een land te voorzien in alle noden, zijn de tehuizen afhankelijk geworden van donaties.

  Maar ook de vorige regeringen hebben op dit gebied veel steken laten vallen.


  Maak melding

 2. Ik vraag mijzelf af of mensen als Rob G Kevin Damsco ook wel eens een donatie doen voor de kinderen die lijden onder deze regering.


  Maak melding

 3. Ik Damsco wil een donatie doen.voor een SPAAMSBOKKO DAT ZIJ JOU GEVEN OP MIJN REKENING.MAAR IK WIL WEL DE ZWEEP HANTEREN MO HATIE GO DJIE BOOI.ALLA JOE SKING O REDIE.


  Maak melding

 4. Volgens mij is iedereen nu aan de bedelstaf geraakt. Overal worden er donaties gegeven en zoniet dan wordt het handje geraadpleegt. Ondertussen beseffen de gevers niet d a t zij ook mede plicht zijn aan de steeds verslechterde situatie ik in su.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.