Nieuwe verpleegkundigen ingewijd in Suriname

11
Nieuwe verpleegkundigen ingewijd in Suriname

In het auditorium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) zijn vrijdag twaalf nieuwe verpleegkundigen ingewijd. De succesvolle studenten kregen hun diploma uitgereikt, gevolgd door hun beëdiging en inwijding door Faucia Niamut, verpleegkundig directeur van het AZP en Carol de Baas, waarnemend hoofd van de afdeling Inspectie van het ministerie van Volksgezondheid in Suriname:Verpleegkundigen Suriname


11 REACTIES

 1. Suriname heeft niet eens genoeg geld in kas om deze verpleegsters te betalen. Grote kans dat ze belanden in Club Diamond of een massage salon. Met dank aan Bouterse en Co.


  Maak melding

 2. Ik feliciteer-, verwelkom en dank God voor deze mensen,die kunnen wat ik niet kan. Waar ook ter wereld zij zullen werken, zij staan in dienst van de mensheid.


  Maak melding

 3. Dit was hun wekelijkse lesrooster.

  -Patientverzorgen 1 uur
  -Klagende patienten de mond snoeren 3 uur
  -Omgaan met klagende familileden 8 uur
  -Hoe ontvang je tjoekoe van de familie voor zogenaamde extra zorg 16 uur.

  Sukses en beterschap met deze boeven!!!


  Maak melding

 4. Dames gefeliciteerd met jullie diploma, hoop maar dat jullie veel plezier van jullie diploma mogen genieten, en passende werkkring vinden !

  Bun tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Ga er dan ook eens over nadenken hoe je deze verpleegkundige kunt behouden, daar is geld voor nodig, of gaan we dat via een ander lening doen, verpleegkundige gefeliciteerd. Mogelijkheden zat elders


  Maak melding

 6. Proficiat nieuw geslaagden. Gebruik je verworvenheden op een ethische manier. Ik hoop dat je met je salaris elke patient de tijd geeft dat hij/zij nodig heeft. Geen tjoekoes nemen en die patient alle zorg geven en meer en de anderen verwaarlozen.

  In de US bijvoorbeeld mag je een kadeau van niet meer dan 10 dollar waard nemen. Voor een tientje kan men een doosje chocolade kopen. de regel is om favorite patienten te voorkomen. Alle patienten moeten de voor hun geval zorg moeten krijgen.

  Veel success in Julie cariere.


  Maak melding

 7. Je diploma is om geld te verdienen.
  In suriname wordt je onder gewaardeerd.
  Als je naar het buitenland kan gaan om geld te verdienen,doe dat.
  Daar wordt je tenminste gewaardeerd en kan je met je verdiende centen een menswaardig bestaan leiden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.