Geneitha Russell is Queen Zomercarnaval

1
Geneitha Russell is Queen Zomercarnaval

De op Aruba geboren Geneitha Russell (26) uit Amsterdam heeft gisteravond de felbegeerde titel van Queen Zomercarnaval 2017 in de wacht gesleept. Zij kreeg de meeste stemmen van zowel het publiek als de jury en dus zal zij zaterdag 29 juli tijdens de jaarlijkse straatparade in Rotterdam stralen op de praalwagen.

Zomercarnaval is onderdeel van het kunst- en cultuurfestival Rotterdam Unlimited, dat met zo’n 750.000 bezoekers uit binnen- en buitenland van 25 t/m 29 juli de hele binnenstad van Rotterdam op zijn kop zet. De Zomercarnaval Straatparade zet de stad op 29 juli in vuur en vlam met 2.500 uitbundige dansers en danseressen, 184 muzikanten, tientallen prachtige praalwagens en Geneitha als stralende Queen.

Dit jaar vindt voor het eerst ook de Zomercarnaval PRE-Party plaats op vrijdag 28 juli in de Maassilo Rotterdam! Een groot feest met diverse artiesten, DJ’s en bands van 23.00u – 05.00u. Ook de band Aptijt uit Suriname zal optreden in de Caribbean Area! Kijk voor meer info op www.zomercarnaval.nl.(FOTO: Jeancarlo Nunes Dos Anjos)


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.