ma 19 feb 2018 03:58
post thumbnail

Vijfde editie van Wiskunde Olympiade in Suriname

0

De Vereniging van Wiskunde– en Rekenleraren in Suriname heeft woensdag op de Salvator Muloschool het officiële startsein gegeven voor de 5de editie van de Wiskunde Olympiade. Er is gekozen voor de Salvator muloschool omdat deze school het grootste aantal deelnemers aan de Wiskunde Olympiade 2017 heeft doorgegeven en wel 140.

Voor de voorronde van de Wiskunde Olympiade 2017, de Faja Lobi wedstrijd, hebben landelijk 2355 leerlingen zich geregistreerd. Daarbij zijn landelijk van de 76 muloscholen ruim 60 in alle districten betrokken bij deze activiteit.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com