vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoVijfde editie van Wiskunde Olympiade in Suriname

Vijfde editie van Wiskunde Olympiade in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Vereniging van Wiskunde– en Rekenleraren in Suriname heeft woensdag op de Salvator Muloschool het officiële startsein gegeven voor de 5de editie van de Wiskunde Olympiade. Er is gekozen voor de Salvator muloschool omdat deze school het grootste aantal deelnemers aan de Wiskunde Olympiade 2017 heeft doorgegeven en wel 140.

Voor de voorronde van de Wiskunde Olympiade 2017, de Faja Lobi wedstrijd, hebben landelijk 2355 leerlingen zich geregistreerd. Daarbij zijn landelijk van de 76 muloscholen ruim 60 in alle districten betrokken bij deze activiteit.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES