Nationale Partij Suriname: niet bemoeien met strafproces

33
Vreedzame bijeenkomst ter bewaring rechtsorde in Suriname

PARAMARIBO, 12 jul – De trias politica, de driedeling van de staatsmacht, moet gerespecteerd en gehandhaafd blijven. Dit stelt de Nationale Partij Suriname, NPS. Onderlinge inmenging van de machten zal geenszins getolereerd mogen worden. Het lijkt zo nu en dan de verkeerde kant op te gaan. Zoals in het geval van het dreigende ontslag van de procureur-generaal. “Wij leven in een geciviliseerde maatschappij”, stelt de NPS.

Democratie en rechtsstaat moeten als de sleutelwoorden worden gezien voor de ontwikkeling van Suriname. “Dat zijn grondbeginselen die de president zich niet alleen nu, maar gedurende de hele regeerperiode, eigen moet maken en naleven”, stelt de NPS. Dat president Bouterse tot inkeer is gekomen en het intrekken van zijn besluit tot het opzeggen van het vertrouwen in de procureur-generaal, kan als een begin worden gezien.

De NPS heeft vrijwel meteen na het bekend worden van de ongenuanceerde uitspraken van de president, op een vergadering van zijn partij in het district Para, haar structuren bijeengebracht en haar ernstige afkeuring over die uitspraken geuit. De partij blijft de verdere ontwikkelingen in een vreedzame voortzetting van het 8 december proces op de voet volgen en roept de president op om elke inmenging in de zaak achterwege te laten


33 REACTIES

 1. Deze rotzooi, had allemaal voorkomen kunnen worden, als deze zelfde Nps met Venetiaan als president, wetgeving hadden gemaakt, waarbij een veroordeelde drugscrimineel, en een hoofdverdachte in een 8 dec.moordproces, nimmer het hoogste ambt in het land kan bekleden. Deze lieden zijn mede schuldig aan de ondergang van dit land.


  Maak melding

 2. De regering mag mijn inziens in het landbelang ingrijpen in dit eenzijdig georchestreerd proces. Het is een proces dat wordt aangestuurd door de NPS een miniscuul partijtje. De goudentijden van de NPS zijn voorbij maar zij wanen zich als de grote richting gevende partij van het land.Maar het is deze partij die de armoede overerfbaar heeft gemaakt voor vele generaties na generaties van de achterban.


  Maak melding

 3. @ Robbie,

  de hoofdverdachte heeft zich inderdaad eenzijdig laten kennen.
  Eerst door verantwoordelijkheid in woord te nemen voor de martelingen en moorden.
  Erna voor het eenzijdig verzoeken deze daden te onderzoeken.
  Daarna voor het eenzijdig afwezig zijn tijdens de verhoren.

  Over de rest van de eenzijdigheden die volgden op de voortgang van het proces is al genoeg geschreven.
  De eenzijdige verhaaltjesverteller op zijn op schimmige wijze verkregen landgoed inclusief helpers; “help me even…” heeft een uitgerangeerde -wetenschapper- uit het buitenland ingeschakeld.

  Gerechtigheid prevaleert boven geschiedvervalsers. prevaleren


  Maak melding

 4. RobG, praat geen ka onzin boi. Allemaal praatjes van Bouta, altijd de schuld geven aan anderen, terwijl hij de drugsveroordeelde en moordenaar is!

  Niks politieke proces. Dit proces is al jaren geleden op poten gezeten mede door de nabestaanden. Dus waar praat jij over.

  Het recht moet zegevieren. Iedereen die een misdaad begaat tegen de mensheid hoort gestraft te worden. En dan maakt het niet uit of je nou Bouters, Kadafi, Saddam of Bin Laden heet.


  Maak melding

 5. @Robg

  De regering mag mijn inziens in het landbelang ingrijpen in dit eenzijdig georchestreerd proces.
  t=============================================

  Beste Robg: De regering mag ingrijpen volgens jouw. Ingrijpen waarvoor? Om 1 MAN TE REDDEN ten koste van het lands belang? Wat weegt zwaarder ? Die ene man of het landsbelang.

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 6. De Puinhopen van 7 jaar Desie Bouterse

  De regering venitiaan is lax om gegaan met de wetgeving.. ben ik idd mee eens.. nu zit ons geliefde land op gezadeld met de Bouterse shit.

  Ik vind dat de NPS weinig in beweging komt.. men weet niet waar ze vr staan welke richting ze op willen wat hun economische plan is om suriname uit het moeras te halen

  ik vind de huidige party voorzitter van de NPS HeerbRusland is geen blik vanger.. hij is geen straat vechter alla henk Arron

  ik stel voor dat de party voorzitter plaats mt maken en dat de NPS Structuren WAYNE TELLGT naar voren schuift om die party te runnen.. Met iemand als Wayne Tellgt gaat men hoog scoren.. Hij oogt fit…geestig. hij is getalenteerd Hij is Dynamisch .. Goed gebekt.. en tenslotte vind ik hem een echte straat vechter.. zo iemand heeft de NPS Nodig beste mensen

  Wayne Tellgt 4 President


  Maak melding

 7. Surinaamse president haalt steeds uit met opruiende taal . Juist degene die voor harmonie en het waarborgen van de democratische grondrechten moet zorgen . Deze president kent net als vele anderen in zijn partij weinig normen en waarden die bewondering kunnen oogsten .
  Surinamers wordt wakker , willen we dit als voorbeeld voor onze kinderen ?
  Het is tijd dat Bouterse de enige juiste conclusie gaat trekken : opstappen als president en de weg vrijmaken voor een Suriname met normen en waarden waar wij weer trots op kunnen zijn als natie .


  Maak melding

 8. Met S.Mansaram (misschien al de buitenvrouw van Desie), als minister van J/P zal Desie de NPS/VHP een kopje kleiner maken !!!

  In elk geval ,Bouta heeft de bevolking al weer gepakt met zijn afleidingsmaneuvre ! De aandacht van alle economische ellende is even weer afgeleid !!


  Maak melding

 9. Ook al had Venetiaan toen hij aan de macht was nog zo veel wetten gemaakt…zou het nog geen garantie zijn.Deze man en zijn clubje respecteren geen ene wet.Alleen de wetten waar zij hun voordeel uit halen en wetten die zij verkrachten.In het maken van nieuwe “wetten”zijn ze master.


  Maak melding

 10. Ook al had Venetiaan toen hij aan de macht was nog zo veel wetten gemaakt…is het nog geen garantie.Deze man en zijn clubje respecteren geen ene wet.Alleen de wetten waar zij hun voordeel uit halen en wetten die zij verkrachten.In het maken van nieuwe “wetten”zijn ze master.


  Maak melding

 11. Mensen lees het ingezonden stuk van Robbie roeplal in dwt, en zijn oproep om de rechtsgang onverstoord zijn gang moet gaan is zeer welkom in deze dagen. Ook voor de hoofd verdachte . Zijn tijd komt wel vroeg of laat zal hij moeten boeten dat geldt immers voor de hele mensheid. Of is hij een ander wezen? Time will tell


  Maak melding

 12. @ RobG

  De regering Venetiaan heeft indertijd veel te veel rekening gehouden met de gevoelens en de manipuleerbaarheid van de NDP achterban. Indien zij wat meer voortvarendheid gezet had achter het 8 december onderzoek en de berechting was Suriname heel veel ellende bespaart gebleven.

  Echter niet de NPS maakt er een Politiek proces van noch manipuleren zij de proces gang dat doet de verdachte Bouterse:

  1 >>> Door slechts te vertragen en niet mee te werken. Hij gebruikte het proces voor eigen politieke doelen. (wij tegen de macht).
  2 >>> Toen de omerta verbroken werd en de bewijsvoering naast wat soldaten en een verklaring van Derby ook uit de eigen gelederen kwam werd door de politiek in het proces ingegrepen middels een niet van toepassing zijnde gewijzigde amnestie wet.
  3 >>> Toen deze (vertraging) methode niet werkte na toetsing door de rechters werd artikel 148 (staatsveiligheid) ongemotiveerd uit de kast gehaald. zelfs de politie en leger officieren smaalden de raadsadviseurs weg bij hun toelichting.
  4 >>> Nu blijkt ook die weg na toetsing door de rechter niet ontvankelijk en politieke manipulatie.

  Beste RobG de NPS heeft geen macht en is in de rechtelijke machtt niet zwaar vertegenwoordigd.
  Bouterse en adviseurs hebben blijk gegeven sinds 2007 het proces politiek te misbruiken en te manipuleren en wat het ergste is staatsmacht in te zetten om de procesgang te (ver)hinderen.
  Ondertussen is de NDP (niet de regering) over gegaan tot bedreiging (Luister naar Neede, Naarendorp of Bouterse) van de rechterlijke macht.
  Ondertussen doet de partijleider van de NDP uitspraken over opgezegd vertrouwen in de PG op het verkeerd podium (publiek) en moet gezien de brede weerstand in de maatschappij (Oppositie, Kerken, Vakbonden, Orde van Advocaten, Bedrijfsleven, de straat actie) zijn woorden binnen 48 uur inslikken.

  Hoe kunt u deze weerstand aan een mini partij als de NPS toeschrijven.

  U. Limbo en Bouterse leven in een droomfabriek. Helaas haalt de nare realiteit u allen in.


  Maak melding

 13. Het is in het landsbelang dat Bouterse de straf krijgt die hij verdient. Internationaal staat Suriname enorm voor gek met een veroordeelde drugscrimineel, couppleger en moordenaar als staatshoofd. Dat zijn grootste aanhangers in het zo verfoeide moederland wonen zegt eigenlijk ook al meer dan genoeg.


  Maak melding

 14. @@RobG, hoe langer je blijft reageren hoe dommer jij zaken naar voren brengt, je verspeelt jou kennis en ervaring. Waarom??

  Het is NIET de NPS die Bouterse heeft aangeklaagd!! Ik vind jou reacties heel ver beneden de maat worden. Je kunt niet meer nuchter denken.
  Dankzij zij oppositie heeft Bouterse nu een grote mond.

  Ver in het verleden heb je altijd aangegeven dat zodra er bewijsstukken zijn dat Bouterse betrokken was/is met de moorden zou jij je terug trekken. Jij gaf steeds aan dat hij verdachte is. Nu is er een strafeis en er zijn duidelijke bewijsstukken op tafel gelegd dat hij WEL in het fort was, dit terwijl hij het altijd heeft ontkent.
  Zie jou gedrag hierover.

  Triest dat sommige NDPérs steeds de schuld aan anderen geven en NOOIT voor de spiegel gaan staan om na te gaan wie eigenlijk fout is en om dit te gaan corrigeren.

  ==Al is de leugen toch zo snel, de waarheid achter haalt haar wel==

  Bouterse blijft voor mij een waardeloze man en mag naar de hel kruipen. Ik wens hem daarom slapelozennachten toe.
  Ik ben helemaal NIET trots met een moordenaar als staatshoofd van een land. Mijn eer hou ik hoog.


  Maak melding

 15. -Bouterse mag best weer winnen, helaas zal ik het jammer vinden voor velen in Suriname die het nog moeilijker zullen krijgen. De NDPérs in het buitenland met hun grote mond zullen er niets van merken, omdat zij die ellende niet mee hoeven te maken.

  -De investeerders zullen dan zeker in de rij gaan staan om zaken met Suriname te gaan doen net als nu!!!

  -De criminaliteit zal zeker net als die van Afrika en andere landen ook toe gaan nemen.

  -Drugsverslaafden zullen toenemen.

  -Het onderwijs zal zeker verder beneden de peil zakken zoals nu het geval is.

  NDPérs heel veel succes met Bouterse de moordenaar.


  Maak melding

 16. Misschien weten sommige surinamers niet dat voor Venetiaan andere ceremoniele presidenten er waren geweest allemaal onder controle van bouta!Een wetgeving om de criminelen olv bouta toen ,oppakken was niet mogelijk daar zorgde bouta voor. Venetiaan kwam pas later en het volk was allang blij dat bouta het veld moest ruimen. Na jaren van dictatuur olv bouta wilde niemand nog een oorlog met bouta want we hebben gezien wat voor een maniak hij is geweest.Alle tragedies zijn veroorzaakt door hem.Santokhi heeft de rechtszaak tegen bouta in motie gezet en daarvoor zijn we hem dankbaar.Het is niet Venetiaan of santokhi of de nps die bouta de gevangenis in moeten jagen maar de rechter!!Die moet een uitspraak doen zonder bemoeienis van bouta of hinder van hem te ontvangen!Niemand schijnt zich te herinneren dat er ceremoniele presidenten zijn geweest voor Venetiaan!Als het zo makkelijk geweest was dan zouden diezelfde ceremoniele presidenten de crimineel bouta in de gevangenis gestopt hebben!En wij zouden een Venetiaan regering hebben zonder ons druk of zorgen te maken over bouta!!Maar voor een couppleger moet je wel oppassen ,die crimineel is tot alles in staat te doen om de macht te grijpen of aan de macht te blijven..I


  Maak melding

 17. @Rayen
  RobG, praat geen ka onzin boi. Allemaal praatjes van Bouta, altijd de schuld geven aan anderen, terwijl hij de drugsveroordeelde en moordenaar is!

  Niks politieke proces. Dit proces is al jaren geleden op poten gezeten mede door de nabestaanden. Dus waar praat jij over.

  Het recht moet zegevieren. Iedereen die een misdaad begaat tegen de mensheid hoort gestraft te worden. En dan maakt het niet uit of je nou Bouters, Kadafi, Saddam of Bin Laden heet.

  woensdag 12 juli 2017 om 09:06 uur.
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Typisch, dat je al de leiders van de landen opnoemt,waar het prima was,,….maar waar het nu een puinhoop is,dank zij het verderfelijke westminster systeem.,die deze lijders hebben omgebracht.en wat was de aanklacht????weet jij dat ? dus let op wat je schrijft EZEL !!! ik hoor jullie nooit praten over de andere nabestaandenzijn dat in jou ogen ook ratten,?


  Maak melding

 18. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  Suriname is niet van de moordenaar, voor 11 jaar veroordeelde drugscrimineel, voor 20 jaar geëiste hoofdverdachte ddb, 3 x skeer van Suriname, enz

  zie:

  uw problemen, uitdagingen, geldontwaarding, enz

  Time4Change!

  Waar zijn ddb, ndp mee bezig sinds 25 februari 1980 staatsgreep van ddb en 15 andere sergeanten mee bezig?

  Wat is belangrijker de misdadiger ddb of uw belangen, uw uitdagingen?

  Waar wilt u in leven een democratische rechtsstaat of een machtsstaat?

  Een democratische rechtsstaat met een grondwet, internationale verdragen, cq mensenrechten, Trias Politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht of een machtsstaat/dictatuur?

  Zie wie welke persoon, misdadiger/s, politieke partij, persoon met misdaden tegen de menselijkheid, bezig is met zijn enige eigen belang dan voor uw uitdagingen?

  Wees nu desnoods 1 keer eerlijk naar u zelf toe en zie wat deze man, misdadiger tegen de menselijkheid voor u als Surinamer, het land Suriname nationaal en internationaal gebracht heeft?

  Wilt u leven van voedelpakketjes krijgen van een misdadiger om linzensoep te kunnen koken 1 keer per maand of wilt u voor uw zelf werken en uw eigen geld verdienen en uw eigen goederen kopen? Deze misdadiger verrijkt zichzelf wel met geld van het land en strooit u zand in de ogen.

  U zult rationeel moeten denken en kijken of u slaaf wil blijven van een misdadiger of niet verslaafd wil blijven of uw leven naar eer en geweten?

  Time4Change!

  Sranansma Oe Bondroe

  Leve de democratische Rechtsstaat

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Misdadigers tegen de menselijkheid horen veroordeeld te worden door de rechtbank/krijgsraad en moeten in SB hun gevangenisstraf gaan uitzitten. Zo is het volgens het strafrecht en grondwet van Suriname, Mensenrechten Verdagen.

  Wie de waarheid niet onder ogen wil zien, moet zichzelf maar voor de gek houden, maar geef anderen niet de schuld, zoals de misdadiger van deze beruchte politieke partij, a no mi. Schandalig, anderen vermoorden en zeggen dat je daar niet was, op de vlucht zijn deze opgepakte mensen doodgeschoten, enz., de rechtszaak kosten dat het kost tegen te willen houden, OM van de PG willen ontheffen, enz, dat niet kan en mag.

  Sranansma Oe Wiki!

  Get up, stand up, don’t give up the fight!

  Preacher man, don’t tell me ( zie de paarse awaridomrie)
  Heaven is under the earth
  I know you don’t know
  What life is really worth
  It’s not all that glitters is gold
  Half the story has never been told
  And now you see the light
  You stand up for your rights

  You see, most people think
  Great God will come from the sky
  Take away everything
  And make everybody feel high
  But if you know what life is worth
  You would look for yours on earth
  And now you see the light
  You stand up for your rights

  Get up, stand up, stand up for your rights!

  You can fool some people sometimes

  Zie de paarse awaridomri die in weelde leeft en kijkt u hoe u leeft. vraag u zich af waar deze paarse awaridomri vandaan kwam en zie hoe hij nu leeft. Laat mensen u geen zand in de ogen strooien.

  Surinamers u heeft recht op een normaal leven
  Get Up!, Stand Up For Your Rights!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 19. @@passant, Bouterse krijgt zijn straf al, omdat hij ziek is en erg ongelukkig is daarom wens ik hem ook slapelozennachten toe.

  -Weten de NDPérs misschien waarom Bouterse heeft afgezien om de pg niet met ontslag te sturen????

  -Alle vakbewegingen, kerkorganisaties, het bedrijfsleven de polities en maatschappelijke organisaties hebben een eenheid gevorm tegen het besluit dat genomen zou worden. Bouterse weet dat het land plat gelegd zou worden dus moest hij op zijn knieën gaan.

  Van schreeuwen kom je niet verder dan de voordeur van je huis.


  Maak melding

 20. @Robje-leerling-Paarse-propagandist, zetelend op het Surinaamse consulaat te Amsterdam, u zegt :”De regering mag mijn inziens in het landbelang ingrijpen in dit eenzijdig georchestreerd proces ”

  De REGERING MAG HELEMAAL NIETS, POTEN AF VAN ONZE RECHTSSTAAT !

  De MASSAMOORDENAARS ZIJN ZIEK GEWORDEN VAN DE STRAFEIS EN DE OP TAFEL GELEGDE BEWIJZEN !

  INDERDAAD MOET OPA D NU KIEZEN, TUSSEN DEMOCRATIE/RECHTSSTAAT EN HET OPENLIJK VESTIGEN VAN ZIJN PAARSE DICTATUUR A LA VENEZUELA ! GEWOON DE GRONDWET EN ALLE MENSENRECHTEN OVERBOORD GOOIEN, OPA D !

  SRANAN MOET HET NIET PIKKEN DAT DE MASSAMOORDENAARS DE BELANGEN VAN EEN HALF MILJOEN SURINAMERS OPOFFEREN, OM HUN BRUTE FOLTERINGEN EN MOORDEN TE MASKEREN/HUN VERDIENDE STRAF TE ONTLOPEN !

  SRANANMAN UN STOP A NJEW PAARSE SRAFTING !

  DENG PAARSE MOORDENAAR NO MAG FU WINNIE !

  UN MEK DENG PAARSE ANTI-SRANAMAN-REGERING GWE !

  MEK DENG SAKA DJUNTA !

  PS : Moet GRANTJIE nu ook enige immuniteit verkrijgen door hem tot minister van Justitie te benoemen ???????

  ONDANKS het CLAD-Rapport inhoudende de CARIFESTA Boeverijen ??????????


  Maak melding

 21. Hey LOOK who`s talking,..toddo prasoro partij frambo,..het is het bekende verhaal,van de CHIWAWA,..die tegen de PITBULL loopt te KEFFEN ! GHA GHA GHAAAAA,..ik sla op m`n dijen van t lachen,,ja echt waar het is lachen gieren brullen als ik deze omhoog gevallen PANNENKOEKEN hoor kletsen…de vriendenclub,met 1 EN EEN HALVE ZETEL.ga eerst jou huiswerk doen.


  Maak melding

 22. @passant
  Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  Suriname is niet van de moordenaar, voor 11 jaar veroordeelde drugscrimineel, voor 20 jaar geëiste hoofdverdachte ddb, 3 x skeer van Suriname, enz,enz..enz
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Halloooooooooooooo !,wat een BULLSHIT gezeik,waar niemand op zit te wachten,..ben jij DOMINEE,of PATER ??die lullen ook zo lang ,en nutteloos.


  Maak melding

 23. Het enigste dat belangrijk is is dat er nu een niet te stoppen proces gaande is waarin de auditeur een niet mis te verstane aanklacht heeft gepresenteerd die op meerdere op zichzelf staande punten al meer dan voldoende is om de maximale straf uit te spreken.
  Een historisch stuk waar het land veel te lang op heeft moeten wachten maar dat er nu ligt.
  Belangrijk is niet hoe of wat. Essentie is een niet mis te verstane aanklacht waarin sec feitelijkheden vermeldt staan. Een stuk dat de harde feiten weer geeft en daarmee POLITIEK NEUTRAAL is.
  Dat de hoofdverdachte vervolgens misbruik tracht te maken van zijn macht en weer vervalt in schaamteloze intimidatie is werkelijk godsgeklaagd. Je dan ook nog eens presenteren als “door god daar neer gezet” is je reinste blasfemie.
  Het is dan ook een goede zaak dat zo veel maatschappelijke, religieuze en politieke organisaties sterk afwijzen hebben gereageerd op dit handelen.


  Maak melding

 24. Hey RobG,misterbojo.damsco pannekoek,do the wrong thing,hallooooo wat is nu jullie commentaar,dat de PG niet meer word ontslagen ik lees ff niks van jullie. zeker draaierig geworden van de 180 graden gedraai om het weer goed te praten van jullie was het goed dat de PG ontslagen werd en NU staan jullie zwaar voor schut zolas altijd dus Laat Me


  Maak melding

 25. Jojo, de amnesty wet voor Brunswijk
  en zijn Jungle Commando is niets anders dan een creatieve constructie geweest om de loyaliteit van Brunswijk te krijgen.Brunswijk heeft het hard gespeeld en Venetiaan en Sardjoe gebruikten de wet voor hun eigen politieke belang. Wie verwijt nu de huidige regering?


  Maak melding

 26. =Grappig, ik heb hier een stukje tekst en als Bouterse niet oppas zullen de indianen ook niet voor hem gaan stemmen in 2020.

  =APS: schaamteloze en laffe aanval president is wanhoopsdaad

  Met verbazing heeft de Amazone Partij Suriname (APS) kennisgenomen van de valse beschuldigingen gedaan richting de partij en haar partijleden door de NDP-voorzitter en president Desi Bouterse. De schaamteloze en laffe aanval op onze partij en partijleden van het district Para is een wanhoopsdaad van Bouterse, terwijl de crisis waarin het land is gebracht door de NDP ernstige gevolgen heeft voor de Inheemse en tribale volkeren. Bouterse moet zijn energie stoppen in het invullen van de beloften gedaan aan de Surinaamse bevolking, onder andere het oplossen van het grondenrechtenvraagstuk. Dat stelt de Amazone Partij Suriname in een verklaring.


  Maak melding

 27. @ RobG
  “Jojo, de amnesty wet voor Brunswijk
  en zijn Jungle Commando is niets anders dan een creatieve constructie geweest om de loyaliteit van Brunswijk te krijgen.”

  Bouterse, Linscheer, Graanoost, Leger en Tucu…. Amazones hebben even veel voordeel als Brunswijk en Junglecommando.
  Het was een constructie om veel onrust in de maatschappij te voorkomen. Misdaden van de regering werd weg gestreept tegen die van het Jungle commando.

  “Brunswijk heeft het hard gespeeld en Venetiaan en Sardjoe gebruikten de wet voor hun eigen politieke belang. Wie verwijt nu de huidige regering?”

  Vene en Sardjoe (Lachmon???) hebben met de wet gebruikt om maatschappelijke rust te creëren na voor Suriname traumatische ervaringen. Vergelijk het met de ZuidAfrikaanse Waarheidscommissie maar dan :LIGHT.
  Er is een politieke beslissing genomen om door te kunnen. Vergeet niet dat Bouterse in die deal ook partij was en ook mee besliste.

  RobG u heeft een tunnelvisie en dan ook nog eens met oogkleppen op!


  Maak melding

 28. @RobG. Je hebt 100% gelijk!!! De enige in Suriname die deugt is Bouterse!! De rest van de Surinamers zijn waardeloos en zijn een ramp! Inclusief jouw familie!!


  Maak melding

 29. Jojo, over ” oogkleppen ” gesproken..! Gij draait het hoofd weg voor de onvoorziene gevolgen van de amnesty wet voor Brunswijk. Deze wet kan men niet los zien van de amnesty wet die is aangenomen door deze regering. De oppositie en dat politiek beïnvloede deel van de rechterlijke macht zijn op ramkoers met de regering. Zij weten wat ze doen en waar ze uiteindelijk op uit zijn.


  Maak melding

 30. Robje-Mislukte-Paarse-propagandist u zegt : “dat politiek beïnvloede deel van de rechterlijke macht ” !

  Grotere STOMMITEIT van uw kant heb ik nog niet gezien !

  Het hoogste rechtscollege in Sranan, HET HOF VAN JUSTITIE, heeft de verdere vervolging van Uw massamoordenaar bevolen !

  De ONAFHANKELIJKE Sranan Rechterlijke Macht is ondanks intimidatie en valse beschuldigingen, gelukkig, overeind gebleven !

  Word eens een keer duidelijk en geeft aan WELKE DELEN van de Rechterlijke Macht volgens u POLITIEK BEINVLOED zijn, en waaruit dat blijkt !

  Het recht dat NABESTAANDEN hebben op VERVOLGING van MOORDENAARS van hun FAMILIELEDEN, zegt u als Paarse pajongwaaier, zonder geweten, NIETS !

  Kom maar op met uw inhoudelijke juridische commentaar op de uitspraken en vonnissen in de 8 december strafcase !

  Ondersteuners van plegers van zeer ernstige delicten/ mensenrechtenschendingen zijn vaak nog erger dan deze misdadigers !

  PS : U Robje, zou als waterdrager moeten weten dat Sranan al een tijd geen regering heeft, doch een samenraapsel zonder macht of begroting ! Stromannen nemen de vele schimmige beslissingen, vandaar dat vaak tegen wet en Grondwet wordt gehandeld !

  Laatste voorbeeld : Pres zegt een PG te willen ontslaan, doch geen van de stromannen of de pres zelf, WEET WAT DAAROVER IN DE GRONDWET STAAT !

  UIT DE GRONDWET BLIJKT LETTERLIJK dat Opa D, DAAROVER TOTAAL NIETS TE VERTELLEN HEEFT !

  EEN DAG NA ZIJN DREIGING NAAR DE PG TOE, SLIKT DE HOOFDVERDACHTE VAN MASSAMOORD ZIJN EIGEN PAARSE BRAAKSEL IN !

  LEVE DE SRANAN RECHTSSTAAT, WEG MET DE
  PAARSE VERNIETIGERS !


  Maak melding

 31. @ RobG

  “Jojo, over ” oogkleppen ” gesproken..! Gij draait het hoofd weg voor de onvoorziene gevolgen van de amnesty wet voor Brunswijk. Deze wet kan men niet los zien van de amnesty wet die is aangenomen door deze regering. De oppositie en dat politiek beïnvloede deel van de rechterlijke macht zijn op ramkoers met de regering. Zij weten wat ze doen en waar ze uiteindelijk op uit zijn.”

  Beste RobG ik draai mijn hoofd weg voor welk gevolg dan ook. Bouterse probeert middels beïnvloeding van de rechtspraak te ontkomen aan de afronding van een lopend proces.
  Tot April 2012 was het voor hem een grap. Toen er echter voormalige vrienden gingen getuigen werd de zaak anders.
  Alle pogingen tot obstructie bewijzen des te meer hoe zwak Bouterse staat in een eerlijk proces.

  Alle obstructies zijn met de wet in de hand , voor een ieder transparant, geëlimineerd.
  Daar is geen enkele politieke beïnvloeding aan te pas gekomen en dat beseft nu een heel groot deel van de bevolking gezien de steun die de PG gekregen heeft na de aanval van de Volkspresident en zijn kornuiten.
  Bouterse heeft niet voor niets een blauw oog op gelopen met zijn laatste actie jegens de PG.

  Beste Rob, Laat de rechtelijke macht in Suriname niet de sterkste zijn echter Suriname is een dorp. Indien een deel van de rechtelijke macht politiek beïnvloed zou zijn dan lag dat allang op straat. Dan had Bouterse die kaart al gespeeld. Ook dat weet ik uit de eerste hand vanuit een zaak waar men met recht kan stellen dat de Surinaamse rechtspraak niet deugt. Bouterse is van die zaak geheel op de hoogte maar maakt er geen gebruik van omdat het fouten betreft en corruptie niet te bewijzen is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.