vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname's minister van Onderwijs en het 'achterwerk van de president'

Suriname’s minister van Onderwijs en het ‘achterwerk van de president’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 jul – “Dat je niet eens de ballen hebt tussen uw benen.” “U bent een waardeloze wetenschapper.” “U bent een waardeloos mens.” “En als dat niet genoeg is, hebt u dagen en maanden het achterwerk van de president willen likken voor functies.” “En ik ga mijn president niet laten vallen voor Pietje Puk Chubby Checker als jou als mens.” Het komt allemaal, woord voor woord, uit de mond van Suriname’s minister van Onderwijs Wetenschap & Cultuur, Robert Peneux. Het doelwit van de tirade op de radio: wetenschapper Henri Ori. Vanuit de parlementaire oppositie wordt al afwijzend gereageerd.

Van een ministerie van Onderwijs wordt onafgebroken voorbeeldig gedrag verwacht. “Het is daarom ten zeerste af te keuren dat juist de minister geen respect toont heeft naar zijn medemens. De uitspraken die deze minister in een radioprogramma heeft gedaan, zijn niet alleen een minister onwaardig, maar horen helemaal niet thuis bij een minister die voor de opvoeding van de samenleving moet zorg dragen.”

Dit stelt de politieke partij DOE. Peneux moet worden gecorrigeerd, “Als de regering aangeeft dat zij bezig is met het verbeteren van wat verkeerd gaat in onze samenleving, heeft zij weer een kans om het woord bij de daad te voegen en deze minister tot orde te roepen en maatregelen aan dit gedrag te verbinden.” DOE kijkt uit naar corrigerende maatregelen en verontschuldigingen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

50 REACTIES
 1. Deze heeft ney als zijn baas en die andere zgn fractieleider de hersens van een eekhoorn. Wat een taalgebruik van deze oerdomme gasten. Maar duurt niet lang meer………..


  Maak melding
 2. Peneux … ontaarde mongool ! … je thuis basis is definitief het achterwerk van de …. Drugveroordeelde Moordenaar …. Desiré Delano Bouterse. Je ziet dagelijks gatlikkers komen en gaan.

  Het is ook de moeite te weten … waar en wat … de ontaarde mongool Peneux …. gestudeerd heeft. Het heeft er veel van dat PENEUX … een mislukte leerling is van T{d}tRt … the same bullshit !!!!


  Maak melding
 3. Perneux de boeler is niet gediend van concurentie, want likt al maanden die overheerlijke billen van schijndood de moordenaar, en is nu jaloers geworden, dat anderen in zijn vaarwater zitten.


  Maak melding
 4. Dat minister Peneux n scheve verbale schaats heeft gereden maakt. hem niet incompetent. Hij Kent Zn vak maar kan emotioneel worden als mensen met modder gooien of onredelijk zijn.Hij zal zeker zijn manoeuvre herstellen zoals we dat van hem gewend zijn en gaan over tot de orde van de dag. Doe Moet niet vervelend lopen doen terwijl er veel belangrijkere dingen te doen zijn in het land Dan anderen vliegen AF te vangen om zodoende dit ministerie in Zn achteruit te zetten . Als heer Breeveld zonder zonde is mag hij absoluut de eerste Steen werpen. Minister keep up the good work.
  Mvg
  Boy


  Maak melding
 5. mul, jij bent de ZIEKELIJKE NEO-KOLONIALE VERSLAAFDE ONVERLAAT, er zal daarom NIMMER iets ZINNIGS van jou en KORNUITJES uit kunnen komen.

  Dat is jou STRAFEIS die AL TIJDEN omgezet is in LEVENSLANG voor LASTEREN, LIEGEN en BEDRIEGEN. Voor STRAF ben jij VERVLOEKT en zul jij NIMMER kunnen en/of mogen BESEFFEN hoe DE WAARHEID eruit ziet.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 6. mul, jij bent de ZIEKELIJKE NEO-KOLONIALE VERSLAAFDE ONVERLAAT, er zal daarom NIMMER iets ZINNIGS van jou en KORNUITJES uit kunnen komen.

  Dat is jou STRAFEIS die AL TIJDEN omgezet is in LEVENSLANG voor LASTEREN, LIEGEN en BEDRIEGEN. Voor STRAF ben jij VERVLOEKT en zul jij NIMMER kunnen en/of mogen BESEFFEN hoe DE WAARHEID eruit ziet.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 7. Mi Gado, a kil-Peneux zijn bek lijkt op “dracula”. Ik lees ook nog een boeler !!
  Laten de kleuters op school deze foto in de krant niet bekijken, anders krijgen ze slapeloze nachten van deze minister zijn dracula gezicht !!


  Maak melding
 8. Schandalig. Hij verneder zijn werkgever diebibri bouterse. Achterwerk laten likken.
  Hoogste tijd om hem te laten vervangen door ori.

  Tjee


  Maak melding
 9. Roberta heeft geen balken zoals van een stier, maar als van een mier. Wat hij waarschijnlijk wel heeft is een opengerekte r… als dat van baas zijn valse awarie domrie Stef me Anus. Wat een paarse klootzakken zitten en maken de ndp uit. Wo ka.


  Maak melding
 10. Roberta wordt door vele ndpers als een aal misbruikt, zijn analisatie, hihi klopt niet. Baas en co e boel a boeler disie.


  Maak melding
 11. Goed voorbeeld voor de Surinaamse jeugd deze minister Peneux. Nu begrijp ik beter hoe het mogelijk is dat Suriname kinderen voortbrengt zoals “Do the RIGHT thing!”hier boven.

  Is deze Robert Peneux familie van inspecteur Peneux die vroeger elke zondag op de radio een praatje hielt over veilig verkeers gedrag? Dat leek mij een net persoon.


  Maak melding
 12. @ To {do} the Right thing …. COMPAGNON HOOFD BEWONER … van het smerige achterwerk van de Drugsveroordeelde Moordenaar … Desiré Delano Bouterse … je schrijft alleen maar … BULLSHIT … in werkelijkhied ben je dat ook … BULLSHIT !!!!!!!

  @ BULLSHIT T{do}tRT…. het tegenover gestelde is waar … ik en mijn kornuitjes … mijn kornuitjes en ik … ARE BLESSED PEOPLE … we zijn GEZOND { thanks God Almighty } … we hebben geen slapeloze nachten … STELEN niet … geen MOORDEN op ons geweten … er wacht ons geen gevangenisstraf … we zijn dya dya, trotse Surinamers.

  @ BULLSHIT T{do}tRt … op onze graven zal niet een gedenkplaat staan … ” hier ligt een Drugsveroordeelde Moordenaar ” … of … hier ligt Abanie ………. {naam}.

  Think about it !!!!!


  Maak melding
 13. Indien Peneux zo goed weet dat het achterwerk likken van Baas B plaats gevonden heeft plaatst hem op de plaats van de handelingen en maakt hem dus deel genoot.

  De waard vertrouwt zijn gasten zoals deze zelf is. Peneux za zich zelf dan ook wel op zijn positie gelikt hebben want iets anders brullen dan ik ben de BAAS heb ik hem niet horen doen.
  Voor de rest is het een puinzooi op zijn Ministerie.


  Maak melding
 14. Groot gelijk meneer peneux . Ik ben niet altijd eens met uw uitspraken maar dit klopt helemaal . In suriname is het duidelink dat de dief roept om de andere dief aan te houden . Je kan niet over corruptie praten als jij zelfs deel daarvan uitmaakt. En het is niet alleen dhr Ori maar al die gasten die zich in oppositie zowel coalitie kringen bevinden. Wanneer gaat dit volk durven praten hierover? Waarom gaan we niet op straat hier omtrent.
  We moeten dit niet meer tolereren. Al deze gasten worden alleen maar rijker en rijker.
  God zij met ons Suriname.


  Maak melding
 15. Whahaaa die Robert Sneux blaft uit zijn kont. De man gedraagt zich minister onwaardig. Graag inpakken en je functie ter beschikking stellen. Wat een idioot.


  Maak melding
 16. @ Suresh

  Wie heeft de afgelopen 7 jaar de kans gehad om alle corrupte politici, aanhangers en loyalisten van de voorgaande regeringen aan te pakken en aan de schandpaal te nagelen

  Wie heeft zelfs belooft de helft van de VHP op te zullen sluiten.

  Macht en kansen genoeg echter resultaat nul komma nul.

  Wie roept onder tussen steeds zand er over en wie pakt niet door terwijl de stapel CLAD rapporten meer dan duidelijk is omtrent wie, wanneer, waar en voor hoeveel onrechtmatig genoten heeft van publieke middelen.

  Heeft een afgezette EBS directeur niet verklaard dat hij in opdracht van de president betaald heeft voor goederen die niet ontvangen zijn. etc., etc..

  Beste Suresh indien Peneux naar een ander wijst wijzen er drie vingers naar hem zelf.
  Hij kan beter eerst zelf gaan zorgen brandschoon te zijn en alle CLAD rapporten uit zijn kast halen en door het OM laten onderzoeken.


  Maak melding
 17. WAT EEN DOM VOLK,afrikaanse toestanden.het land is letterlijk aan de afgrond,en toch blijven deze Stommelingen,volharden.ZO,stom waren ze ook in 1975,gras zullen julli vreten,idioten.hoe erg het mogen klinken, n iemand,is in su capabel,om het te leiden,allemaal afgestudeerd anton de kom,waar de vakken ,corruptie,fraude,stelen,verplicht zijn.


  Maak melding
 18. mul, jij bent VEROORDEELD als een VERVLOEKTE om alleen maar te LASTEREN, pertinent te LIEGEN en te BEDRIEGEN. De WAARHEID zul je NOOIT MEER als VRIEND kunnen hebben.

  mul als ZIEKELIJKE NEO-KOLONIALE VERSLAAFDE ONVERLAAT is dit jou WELVERDIENDE STRAF, LASTEREN en nog eens LASTEREN met als TOETJE pertinent LIEGEN en BEDROG op BEDROG. Jou brein is en zal VERVUILD blijven vanwege het GODS-LASTEREN.

  Door als ONWETTIGE HOERENZOONTJES zo ORDINAIR GEDRAG als maar kan te vertonen, hoe denk jij dan te mogen OORDELEN over een ander? Bij jullie, de WELBEKENDE ONWETTIGE HOERENZOONTJES zoals hier op de site heeft de VLOEK jullie in z’n BAN.

  Ik had jullie VOORSPELD en VOORGEHOUDEN: “de SURINAAMSE PRESIDENT gaat MAATREGELEN TREFFEN tegen de ONGEWASSEN in het LAND”, zie DAAR!

  Dat de REVOLUTIE z’n HOOGTEPUNT nog LANG NIET heeft bereikt moeten ZELFS jullie als VERVLOEKTE LASTERAARS hier op de site, mij DIEP in jullie ZO VERDORVEN zieltjes, mij VOLKOMEN GELIJK MOETEN GEVEN.

  Trouwens ZONDER STRIJD, geen OVERWINNING! Dat de gestarte SURINAAMSE REVOLUTIE van 25 FEBRUARI 1980, alle ONGEWASSEN zal VERSLAAN en OVERWINNEN die de NEO-KOLONIALE KOP opsteken, is een FEIT, of je moet ECHT BLIND zijn om deze OVERWINNING van DE WAARACHTIGE SURINAMERS te kunnen AANSCHOUWEN. Dan nog zal ZELFS degene die een dergelijke gezichtsbeperking heeft het DIEP in het WAARACHTIGE SURINAAMS HART voelen, gezien de WAARACHTIGE ATMOSFEER ervan, van de REVOLUTIE welteverstaan.

  WELBEKENDE ONWETTIGE HOERENZOONTJES, het is aan jullie om (ON)BETAALD de VERVLOEKTE LASTER-OVERUREN te maken.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 19. mul, jij bent VEROORDEELD als een VERVLOEKTE om alleen maar te LASTEREN, pertinent te LIEGEN en te BEDRIEGEN. De WAARHEID zul je NOOIT MEER als VRIEND kunnen hebben.

  mul als ZIEKELIJKE NEO-KOLONIALE VERSLAAFDE ONVERLAAT is dit jou WELVERDIENDE STRAF, LASTEREN en nog eens LASTEREN met als TOETJE pertinent LIEGEN en BEDROG op BEDROG. Jou brein is en zal VERVUILD blijven vanwege het GODS-LASTEREN.

  Door als ONWETTIGE HOERENZOONTJES zo ORDINAIR GEDRAG als maar kan te vertonen, hoe denk jij dan te mogen OORDELEN over een ander? Bij jullie, de WELBEKENDE ONWETTIGE HOERENZOONTJES zoals hier op de site heeft de VLOEK jullie in z’n BAN.

  Ik had jullie VOORSPELD en VOORGEHOUDEN: “de SURINAAMSE PRESIDENT gaat MAATREGELEN TREFFEN tegen de ONGEWASSEN in het LAND”, zie DAAR!

  Dat de REVOLUTIE z’n HOOGTEPUNT nog LANG NIET heeft bereikt moeten ZELFS jullie als VERVLOEKTE LASTERAARS hier op de site, mij DIEP in jullie ZO VERDORVEN zieltjes, mij VOLKOMEN GELIJK MOETEN GEVEN.

  Trouwens ZONDER STRIJD, geen OVERWINNING! Dat de gestarte SURINAAMSE REVOLUTIE van 25 FEBRUARI 1980, alle ONGEWASSEN zal VERSLAAN en OVERWINNEN die de NEO-KOLONIALE KOP opsteken, is een FEIT, of je moet ECHT BLIND zijn om deze OVERWINNING van DE WAARACHTIGE SURINAMERS te kunnen AANSCHOUWEN. Dan nog zal ZELFS degene die een dergelijke gezichtsbeperking heeft het DIEP in het WAARACHTIGE SURINAAMS HART voelen, gezien de WAARACHTIGE ATMOSFEER ervan, van de REVOLUTIE welteverstaan.

  WELBEKENDE ONWETTIGE HOERENZOONTJES, het is aan jullie om (ON)BETAALD de VERVLOEKTE LASTER-OVERUREN te maken.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 20. Het is handig om je niet te laten afleiden door futiliteiten.
  Er is nu een serieuze situatie ontstaan in dat land.
  Shred is de eerste die hard zal weglopen, als er wat gebeurt .
  Wat is belangrijk!
  Oproep 12 juli 2017 13:00 vreedzame vereniging ter bewaring van de rechtsorde.
  Hof van Justitie.

  Lees facebook: suriname fawaka.


  Maak melding
 21. Die ndp’ers hebben totaal geen idee wat hun te wachten staat.

  Wereldvreemd tot op het bot.
  Misschien denken ze dat ze buiten schot blijven als de pleuris uitbreekt.

  Als die gek het land ontregeld, dan zal iedereen eronder lijden. Denk niet omdat je paars bent dat jou niets zal gebeuren. Idem dito ex-surineds.

  Venezuela is een goed voorbeeld, lange rijen, hongerige mensen, en de wereld ziet toe en doet niets.
  Als de wereld geen vinger uitsteekt om de bevolking van Venezuela te helpen, ondanks de 90 doden, dan begrijp je hoop ik, dat niemand suri zal helpen.
  De suri’s moeten zelf actie ondernemen.

  Misschien handig om het ‘dossier suriname’, eens rustig door te nemen, om zo een beeld te krijgen van de coup 1980. Ja, raar hé, het dossier (60jr) is gewoon openbaar in te zien, in de archieven te Den Haag.

  Zoek op ‘dossier suriname’, selecteer ‘de correspondent bv’.
  Het enige wat ontbreekt zijn enkele bladzijden met namen van ‘getuigen’.


  Maak melding
 22. Hoe surinamers zulke idioten als Peneux als ministerie van onderwijs toestaan gaat mijn verstand te boven.Maar dan de regering van Suriname bestaat uit criminelen met een strafblad ,moordenaars,kettingzaag moordenaar ,een bankrover overlevende coupplegers en nog veel meer.Je zou denken dat de surinamers het beter weten dan op deze troep te stemmen maar neen hoor,hier hadden wij ons vergist.

  @Do de wrong thing en Boy
  De rest stuurt hun kinderen niet naar school om dit stratie taal van de hangjongeren te leren , onze kinderen zijn veel beter opgevoed dan de kinderen van de ndp aanhang!!
  Peneux is vergeten dat hij de ballen en de reet eerder aan het kussen en zuigen was vandaar zijn post die hij niet verdiend.Trouwens verdienen de ndp criminelen een post en amnestie?!!
  Nee ze horen in de gevangenis thuis!!!
  Angst voor wat kan volgen hebben de rechters zodanig verlamd dat ze heden niet in actie tegen zulke schoften kan komen..


  Maak melding
 23. NDP laat haar echte gezicht zien. Schering en inslag, bedreigingen en intimidatie, meer corruptie en leegroof. Een geboefte aan de macht, en we pikken het ook. Schande voor land en volk…en ze beweren dat ze nog lang en gelukkig zullen door gang met hun achterbakse manieren en beleid.


  Maak melding
 24. “Staat leent geld bij Iamgold”
  Waarom heeft geen enkele krant dit bericht?

  Zie:
  “STAAT LEENT GELD BIJ IAMGOLD
  July 9, 2017
  BusinessNews

  De staat leent geld bij Iamgold voor de voorgenomen 30% participatie in de goudmijn die de multinational volgend jaar zal opzetten in Saramacca.

  Dit betekent dat Iamgold voor alle kosten zal opdraaien en nadien de rekening aan de staat zal presenteren. Daarvan wordt 30% in rekening gebracht die in nader te bepalen termijnen, aangevuld met een rente die ongeveer 2% zal bedragen, wordt afgetrokken van de inkomsten ten behoeve van staat. Wij hebben geen geld in kas om die bijdrage te leveren, zegt minister Regillio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen (NH).” etc. etc.
  Bron: unitednews.sr

  Oke i am lost, lees ik het goed, suri geeft gratis goud weg, want iamgold kan ze van alles wijs maken?
  Anyone..


  Maak melding
 25. De Puinhopen Van 7 Jaar Desie Bouterse.

  Beste mensen

  Ik had deze minister hoog zitten.. maar is vergane glorie..
  hij is ook een van ze die met kont haren van bouterse tussen zijn tanden loop.. ik viel bijna van mijn stoel toen ik zijn uitspraken las.. hij wil zich zelf bewijzen

  omstandigheden maakt de mens niet.. it onthuld de mens


  Maak melding
 26. Ali de bali
  @ Hans van de Broek,

  Hij is waarschijnlijk familie van de “boeler” dokter Peneux in de 60-jaren in Nw.Nickerie .

  maandag 10 juli 2017 om 11:56 uur.
  *********************************************************************
  Hij de zoon van …… dus ….. de appel valt niet ver van de stam.


  Maak melding
 27. @ To [do} the Right thing … op je graf zal in platina gegraveerd staan : …. hier ligt …. HOL BEWONER van MOORDENAAR DESIRÉ DELANO BOUTERSE.


  Maak melding
 28. mul
  @ To [do} the Right thing … op je graf zal in platina gegraveerd staan : …. hier ligt …. HOL BEWONER van MOORDENAAR DESIRÉ DELANO BOUTERSE.

  Ding mus’ sabi … dit is voor je nageslacht bedoeld … dat zij een … FOSSIEL … als voorouder hadden !!!!!!


  Maak melding
 29. Check a bek voor mr. Piggy. Normaal praten als minister van onderwijs lukt hem niet, reetlikken van president lukt hem goed. Onderhandelen met de vakbond, no no, daar is hij te dom voor. NDP heeft een bonte verzameling van domoren die hun eigen afkomst, normen en waarden verloochenen om de moordenaar te dienen.


  Maak melding
 30. Mensen als Kevin, Damsco, DTRT,Robg; worden door zwarte Piet Limbo betaald om onrust op dit forum te stoken. Alleen hierin schittert de Nationale Dieven Partij en de lelijkerds als lost zaadcel Kef-Keffer.


  Maak melding
 31. Er wordt momenteel een zeer gevaarlijk racistisch en politiek spelletje gespeeld in Suriname. Hooggeplaatste functionarissen hebben de regie in handen.Partijen en groeperingen die niet mee willen participeren worden afgedaan als onbetekenend met geen of weinig aanhang. Overlopers worden gepresenteerd als juweeltjes en omdat de situatie precair is grijpt men alle middelen aan om te overleven en loopt men bewust het risico om het paard van Troje binnen te halen. Het doel heiligt de middelen.Gerespecteerde functionarissen bezigen straattaal om de achterban op te zwepen en publiceren nu stukken namens een politieke partij terwijl ze in het verleden altijd op persoonlijke titel hun gram hebben gespuugd.


  Maak melding
 32. Peneux is geen boeler, maar hij is de geboelde. Hij is specialist in achterwerk en likwerk. Wat een dom, dom, dom figuur. Specialist in het analistenwerk. Ik bedoel anaal werk.
  Wat een lelijke schijtfiguur en deze man moet een minister voorstellen. Minister van onderwijs, van waarden en normen. Deze man heb ik altijd dom, lelijk en een nazist gevonden. Peneux de geboelde.
  Ze hebben in de NDP allemaal patent op achterlijkheid en lelijkheid. En dom dat ze allemaal zijn. En met deze figuren moeten we een oorlog winnen. Het wordt dan een geboelde overwinning. De GEBOELDE.


  Maak melding
 33. De geboelde moet zijn eigen poepsmurrie opslurpen….typisch NDP banalengedrag. Eerst stront uitkramen dan je eigen stront opeten. Dit gedrag zien we ook bij Kevin de Reetkever oftewel verdwaalde zaadcel, uitkeringtrekkers, Damsco, nietsnut en betweter maar vooral schreeuwer RObg en DTRT…schande. Een meter touw kost bij Kirpalani; 5 SRD. Als alle toppers van NDP nou we metertje halen, dan zijn we ook goedkoop en effectief van ze af. Dood aan deze geboelden.


  Maak melding
 34. -In plaats dat de NDPérs deze man corrigeren en zeggen dat hij fout is met zijn gedrag, schelden zij op anderen uit en praten alles goed.
  De kenmerken van de NDPérs worden met de dag erger.

  Zie weer de opvoeding.


  Maak melding
 35. De ondergang van Suriname is niet alleen fysiek zichtbaar maar vooral mentaal.De ministers lopen over van frustraties en dat wordt geventileerd naar de bevolking. Nog niet zo lang geleden zijn wij getuige geweest van de glijpartij van de minister van Justitie en Politie. Dit is beschamend voor onze samenleving, omdat ons land veel integere mensen heeft afgeleverd.De NDP heeft altijd kritiek gehad op het kolonialisme, maar is ondertussen bezig onze beschaafde samenleving te vernietigen.Er komt voornamelijk gif uit de monden van NDP toppers.


  Maak melding
 36. De verloedering in het land is begonnen met de benoeming van een omstreden persoon als president. Deze verloedering, gebrek aan fatsoen, normen en waarden zie je overal terug in de samenleving, Als men je een poot kan uitdraaien zal men niet schromen om dit te doen. Mijn geboorteland herken ik niet meer.Politie die zij werk niet doet. De chaos en anarchie in het verkeer. Troep dat overal gedumpt wordt. Te veel om op te noemen. En niemand die dit stopt.


  Maak melding
 37. Dtrt@
  Lekker bezig niks nut, ga iets zinnigs doen, tuintje van je baasje bij houden, snotneus, praat niet over historie je weet niet eens hoe je het schrijven moet, walgelijk figuur, weet je vader en moeder al dat je buiten aan het spelen bent, en zet eens een ander bandje op, je wordt vervelend IQ loos gedrocht
  Neo-koloniaalisme jou baasje wet precies hoe het werk.
  Eerst het land leeg zuigen en een ander de schuld geven, dat heet struisvogel politiek, je kop in zand steken, en dan A No Mi
  Zielig,
  Hij privatiseerd alles, DDB goud DDB hout, DDB Olie, en ga zo maar door.


  Maak melding
 38. @@Lian ,ik ben het volkomen met je eens . Dat was mijn eerste reactie toen ik hem hoorde praten,net een verwijfde ,oema wedje . Geen minister waardig. Sjinni korte lont werd er uit gewipt . Deze man moest meteen er uit gegooit worden . En dat noemt zich minister van Onderwijs ????? Niet stressbestendig en afstand kunnen nemen van bepaalde zaken ???. Ai mie Sranang ,dit maak ik voor het eerst mee .Waar zijn de jonge goed opgeleide jongens met een goede visie en het ministerie niet zien als …eigenbelang .Alles is tijdelijk ,. Volgende keer trek je broko bere koto aan en je veda. Zo kom je echt uit de kast.


  Maak melding
 39. Beste vriend, “harde taal en korte metten was nog te pruimen, maar dit is echt ettelijke bruggen te ver”! daar en boven laat uw leeftijd het niet toe om nog fatsoenlijk te leren communiceren.
  Haam NDP’er, wat er ook gebeurt!


  Maak melding
 40. @Paraman

  Prima reactie.
  Bedoelt u met “daar en boven laat uw leeftijd het niet toe om nog fatsoenlijk te leren communiceren.” dat Peneux weinig kans op verbetering heeft en beter de eer aan zichzelf kan houden?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES