zaterdag, juni 15, 2024
HomeFotoSuriname op Caricom vergadering in Grenada

Suriname op Caricom vergadering in Grenada

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken (3de vanuit links), Yldiz Pollack-Beighle, heeft deze week tijdens de 38ste Vergadering van de Regeringsleiders van het Caribisch Gemeenschap (Caricom) in Grenada, de samenkomst ook ingelicht over de recente ontwikkelingen rond het 8 decemberproces in Suriname. De vergadering ging hoofdzakelijk over: geopolitieke en regionale vraagstukken, toekomstige handelsrelaties met het Verenigd Koninkrijk(UK) post-Brexit, regionaal toerisme, Niet-Overdraagbare Aandoeningen, Herstelbetalingen en mogelijkheden voor ontwikkelingsfinanciering en Luchttransport.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Sur.hoorde van herstel betalingen en was als de kippen er bij.Dat is wat de huidige generatie interesseert.Geld krijgen uit arbeid van onze voorouders.Zelf de handen uit mouwen steken?Ho maar.


  Maak melding
 2. Ik mis het berichtje waarin vermeld staat dat 5 Caricom landen een uitleveringsverdrag hebben afgesloten.

  Uiteraard doet suri niet mee, want stel je voor….dat….


  Maak melding
 3. ” De 38ste Vergadering van Regeringsleiders van de Caribische Gemeenschap op Grenada …….. ”

  Vergadering van “regeringsleiders”, dus Bouterse had daar moeten zijn en niet alleen mevrouw Pollack-Beighle. Durft hij daar nu ook al niet naar toe?
  Als president van Suriname geniet hij onschendbaarheid, dus hij had rustig kunnen gaan, maar blijkbaar is hij een bange oude man geworden. Misschien droomt hij nog wel eens akelig over wat zijn vroegere vriend Maurice Bishop op Grenada is overkomen, de man die hem de decembermoorden heeft geadviseerd.

  Het is inmiddels de vraag of Bouterse nog wel echt de baas is in Suriname of dat hij slechts de foetoeboi van de echte machthebbers is.


  Maak melding
 4. Caricom … zoveelste Staatshoofden Conferentie … Master Killer … Desiré Delano Bouterse … Drugsveroordeelde Moordenaar … laat weer verstek gaan. Baas Boef is bang … doods bang … op gepakt te worden … LAFAARD !!!!!!

  Hier in Paramaribo … probeert Baas Boef … het volk te intimideren. De tijd van intimideren is VOORBIJ … Drugsveroordeelde Moordenaar. Ook de zgn Boutisten zijn gewaarschuwd. Wij { Gideons } zijn voor NIEMAND bang … gaan voor NIEMAND uit de weg !!!!! Time will tell !!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 5. Bouterse tje poti kan nergens dan behalve in Suriname verschijnen.Wanneer worden wij verlost van deze leleku?
  Kennen wij in Suriname nog schaamte gevoel of is dat ook verdwenen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES