dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSweetmasters op Sweet Sunday Party

Sweetmasters op Sweet Sunday Party

-

Does Travel - naar Suriname

Komend weekend, zondag 9 juli, is het tijd voor de Sweet Sunday Party. In een mooie ambiance, namelijk Brasserie de Houten Vier in Amsterdam, wordt het gezellig met muziek uit Suriname. Te gast zijn live band Sweetmasters en DJ Gilly. De organisatie ligt in handen van Tierra y Arena.

Het feest vindt zondag 9 juli plaats in de namiddag van 16.00u tot 22.00u ’s avonds. Kaarten zijn in de voorverkoop 17,50 euro en verkrijgbaar op www.tierrayarena.nl. Bekijk hieronder alvast de Sweetmasters:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES