Health training voor ministerie LVV in Suriname

1
Health training voor ministerie LVV in Suriname

Het onderdirectoraat Veeteelt (ODVEE) van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) in Suriname verzorgt een interdepartementale Port Health training voor zes inspectiediensten. Zestien vertegenwoordigers van de afdelingen Plantenbescherming & Kwaliteitskeuringen, Dienst Veterinaire Inspectie en Disease Monitoring Visserij van LVV, het Buro Openbare Gezondheidszorg (BOG), Lands Bosbeheer en Bostoezicht (LBB) en het het Viskeuringsinstituut (VKI) nemen deel aan deze training om de vele uitdagingen op de grensposten, inlandse inspectiepunten, zeehavens en luchthavens aan te gaan.

Bij de inspecties worden documenten van import en export gecontroleerd op authenticiteit, correctheid en volledigheid in overeenstemming met de voorschriften en procedures. Ook wordt materiële en sensorische keuring uitgevoerd. Waar nodig worden monsters voor laboratoriumonderzoek van een product of levende dieren afgenomen.


1 REACTIE

  1. Tegen echte smokkelaars ben je toch niet bestand. Zij kennen de routes wel waar er geen controle is. Dit lijkr meer op harassment van toeristen en reizigers.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.