Twintigste editie Suripop wordt ‘The Golden Suripop’

0
Twintigste editie Suripop wordt 'The Golden Suripop'

De twintigste editie van het componistenfestival Suripop in Suriname wordt een feestlijk muzikaal festijn en zal de geschiedenis ingaan als ‘The Golden Suripop’. Dit meldt de Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur, de organisator van het muziekevenement in een persbericht.

Op de deelnemers zal door de Stichting een beroep doen om bij de voorbereiding van hun inzending, gelet op het feestelijk karakter, ook te denken aan muziek die de sfeer van deze avond tot uitdrukking zal brengen. Ter verduidelijking wordt wel opgemerkt dat de componisten helemaal vrij zijn popliedjes van alle genres in te dienen.

De inschrijving voor deelname wordt opengesteld van 1 september t/m 30 september 2017. Aan de liedjesschrijvers die graag willen meedoen aan deze jubileum editie zal de gelegenheid worden geboden in de tweede helft van de maand juli aan workshops mee te doen. De finale-avond in Suriname is gepland voor zaterdag 4 augustus 2018.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.