Herdenking onafhankelijkheid Venezuela in Suriname

9
Herdenking onafhankelijkheid Venezuela in Suriname

De Bolivariaanse Republiek Venezuela herdacht op 5 juli haar staatkundige onafhankelijkheid. De Venezolaanse ambassade in Suriname heeft in verband daarmee, traditiegetrouw, kransen gelegd bij het monument van Simón Bolivar aan het Kerkplein. Ambassadeur Olga Diaz Martinez kreeg bij de plechtigheid bijval van zowel lokale notabelen als vertegenwoordigers van andere diplomatieke missies in Suriname.

Na de Venezolaanse Onafhankelijkheidsoorlog, een periode van verschillende oproeren en twee tijdelijke republieken, werd het land in 1821 definitief onafhankelijk van Spanje. Bolivar wordt geëerd als de grondlegger van deze republiek en staat te boek als ‘El Libertador’ (de bevrijder).


9 REACTIES

 1. Bolivar kan aan het gas. Zijn evangelie heeft niets anders dan dood en verderf gezaaid. Noem 1 bolivaarse republiek die succesvol is. Allemaal zijn ze aan het pinaren.


  Maak melding

 2. In Venezuela worden elke dag mensen doodgeschoten en gemarteld als ze hun stem tegen dictator Maduro laten horen!!Er valt niks te vieren !!


  Maak melding

 3. Nog meer schande en schade is wat alle Venezolanen te wachten staat. Ze verdienen het om uitgebuit te worden door hun misleiders, net als het oerdom paars dwaas debiele idiote volk dat in 2010 en 2015 stemde op een warlord en moordenaar. Venezolaanse wantoestanden is wat met dan ook zal krijgen in verworden arm misdaadstaat Surboutababwe.


  Maak melding

 4. Surinamers leven in armoede dan gaan ze zich bezig houden met de onafhankelijkheid viering van Venezuela.Suriname is onder Bouterse failliet en het wordt nog slechter in het land.De domme massa die achter Bouterse aanlopen weten niet waarmee ze bezig zijn.


  Maak melding

 5. Dat gebeurt straks ook in Suriname dat mensen weer worden doodgeschoten als in het verleden.Dat is een waarschuwing van mij want als je met de duivel bezig bent betekend dat er gevaar op komst is.


  Maak melding

 6. Aloha…….Inderdaad mi Pappie. De Libertador Simon Bolivar mag geeerd worden, omdat hij de bevrijder is van al de Spaanse kolonieen in Zuid Amerika.De Spaanse juk was toen de Bloedzuiger in de jaren 1820en voorgaande jaren. Maar nu is Venezuela geen kolonie meer maar er zit een Despoot Maduro,dat het leven zuur maakt van de bewoners in Venezuela.Ik denk ,dat in Suri Pres Bouta ook die Naaperij doet van deze Gek. Eigenlijk moet een Nwe Libertador opstaan om deze 2 despoten van hun Troon te verwijderen.CHE CHE!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.