zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaams oppositielid weer beticht van crimineel verleden

Surinaams oppositielid weer beticht van crimineel verleden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 jul – Parlementslid en voormalig politiecommissaris Krishnakoemarie Hussainali-Mathoera (VHP) is weer eens het middelpunt van grove aantijgingen. Medeparlementslid Rashied Doekhie (NDP) blijft erbij dat Hussainali-Mathoera betrokken is geweest bij zware misdaden. Weliswaar noemde hij haar niet bij naam. De aanduidingen waren wel duidelijk genoeg.

Dit ook omdat Doekhie Hussainali-Mathoera eerder beschuldigd heeft. Volgens de NDP-politicus heeft zijn collega zich onder meer bezondigd aan wapenzwendel en het dwarsbomen van anti-drugsoperaties van de politie. De operaties gingen uityeindelijk niet door. Volgens Doekhie is er voldoende bewijs. Twee politie-officieren zouden verklaringen hebben afgelegd bij de notaris.

Doekhie eiste in het parlement dat er een justitieel onderzoek wordt ingesteld. Hussainali-Mathoera zelf heeft niet gereageerd. Ook op de eerdere beschuldigingen heeft zij nooit een reactie gegeven. Evenmin heeft zij ooit een strafklacht ingediend wegens laster. De politica gaat door voor één van de felste critici van de regering Bouterse. Onder meer vindt ze de misdaadbestrijding van geen kant deugen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

32 REACTIES
 1. Ndper ’s met ddb als hoofd zijn oerdomme aanhangers en niets anders dan dwaze zombies van de criminele organisatie (ndp). Deze oerdomme debiele, dwaze, idiote zombie verworden aanhangers hebben ddb de macht gegeven om hun te doen lijden, te verarmen en te onderdrukken. Oma waarschuwd meerdere keren per dag haar kleinkinderen om alles en iedereen, wie dan ook, die een verworden ndper is niet te geloven, niet te volgen en te zien als lucht of een gesprek mee aan te gaan, te vermijden, want alle ndper ‘szijn de ware oorzaak en vloek van de situatie waarin land en volk nu in verkeren. Opa taki na wang mpp vervloektoe volk, deng ndp sma.


  Maak melding
 2. Als iemand zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit moet dat worden onderzocht en als er genoeg bewijzen zal de persoon moeten worden berecht!!!


  Maak melding
 3. Weer zo,n afleidingsmaneuvre van een paarse rat Doekhi, om alle misdaden die door deze nationale dievenpartij gepleegd zijn, en nog worden, te verzachten.


  Maak melding
 4. @ Manu

  Als dat zo is dan is de vraag wat er met de 118 miljoen euro is gebeurd onder Venetiaan-Sardjoe snel beantwoord toch?
  Wat is er dan met het complete dossier wat daarvan is opgemaakt door vervolgambtenaren gebeurd onder leiding van Olifant Matahoeri?
  Waarom is er niemand berrecht c.q vervolgd?

  Onder de VHP zijn er “slechts” 3 gevallen geweest van corruptie……?
  Wat about de uitgifte van concessies en honderden tot duizenden hectares grond onder Ventiaan-Sardjoe?
  Kan Olifant Mathahoeri daar ook een antwoord opgeven?


  Maak melding
 5. Als Doekkie ervan overtuigd is, wat let hem om aangifte te gaan doen.
  De criminelen hebben elkaar in een innige omhelzing.
  Ik beschuldig jou, jij beschuldigt mij, wij beschuldigen anderen, anderen beschuldigen ons, enz.
  Niemand zal wat doen, omdat het een grote dievenbende is.


  Maak melding
 6. Doekhie de plesjident van nickerie is in paniek.Zo nu gaat hij wederom de enigste vrouwelijke lid, die durft te praten bedreigen en beschuldigen.Dien een aanklacht in tegen hem Mathoera ,de heel ndp coalitie is in de war ,ze zijn in paniek en de ndp volgelingen ook.
  Wij wachten op een vonnis van de rechter en de straf van 20 jaar van hun baasje.
  Hahahahaaaaa…. leuk de ndp en hun volgelingen zo broeja te zien,


  Maak melding
 7. Misiekaba, Neede ,Doekhie zijn nu de slaafs paars geindoctrineerde apostelen van de drugsveroordeelde meervoudig moordenaar die vooruit geschoven worden om laster, list en bedrog uit te dragen om de aandacht af te leiden van de 20 jaar bajes voor hun baas en de financieel / economische chaos waarin zij het land hebben gebraxcht.


  Maak melding
 8. Doe dan aangifte mister Doekhie, kom dan met bewijzen.
  Want er zijn degelijke bewijzen van u Baas die 20 jaar straks gaat brommen.


  Maak melding
 9. -Meneer Doekhie, als je weet dat Mathoera een crimineel is, waarom dien je dan niet een rechtszaak tegen haar in???

  Doekhie weet donders goed dat deze vrouw Mathoera hem naar de groene tafel heeft gesleept en hij had vanaf het begin geroepen dat niemand hem wat kan aandoen.
  Toen hij merkte dat hij geen poot had om op te staan en hij voor het gerecht moest verschijnen heeft hij gelijk een advocaat in handen genomen en meneer was in het binnenland.

  Ik ben bij dat geen enkel familielid van mij ooit les heeft gekregen van deze onbeschofte, ordinaire, arrogante en schreeuwende man die alles slikt wat zijn baas Bouterse zegt en doet.


  Maak melding
 10. @ Sir

  Nieuwe alter ego?

  Voor nederland zou ik je adviseren hulp te zoeken op het adres:
  Gansstraat 170 3582 EP UTRECHT

  Voor Su:
  Letitia Vriesdelaan 1-3

  Daar kunnen ze je vast wel helpen


  Maak melding
 11. Kevin
  @ Sir

  Nieuwe alter ego?

  Voor nederland zou ik je adviseren hulp te zoeken op het adres:
  Gansstraat 170 3582 EP UTRECHT

  Voor Su:
  Letitia Vriesdelaan 1-3

  Daar kunnen ze je vast wel helpen

  dinsdag 4 juli 2017 om 17:51 uur
  ***************************************************************
  @ Kevin … de uitgekotste babadrager … je woonadressen zijn nu bekend …. Gansstraat 170 {Ned.} en Letitia Vriesdelaan 1 – 3 { Sur.}. Wanneer wij de Abanie-NDP’ ers gaan opruimen weten we je te vinden.


  Maak melding
 12. Men moet geen spaan heel laten bij deze criminele vrouw met tien schone vingers. Ik vertrouw haar blauwe ogen voor geen millimeter. Zij verliet de politiedienst nadat zij eerst goed geboerd had en goed bij kas zat. Men kan geen upperclass leven leiden met het salaris van een ex politiecommissaris. Bij haar was het nu of nooit. Met andere woorden als ik niet mijn grote slag maak zal ik blijven werken tot ik sterf. Ze heeft haar ‘slag ‘ geslagen en zij en haar kinderen en kleinkinderen zullen voor altijd boven ” jan met de pet zijn”.


  Maak melding
 13. Kondremangs. ..men kan ook niet tot de crème de la crème behoren met alleen maar een mulo..ulo en lts diploma en wonen in de mooiste huizen. .vooral op leonsberg…..tenminste hft mevrouw Mathoera de inspecteurs opleiding gevolgd bij KPS……kan niet gezegd worden van Doekhie..die samen met zn broer nickeriaan bus Haroen Line reed….dus als DiDiBri en co corruptie willen onderzoeken. ..laten ze beginnen bij zichzelf en hun NSDAP. ….
  TIME WILL TELL! !!
  NOBRUYA


  Maak melding
 14. Ach.., in Su is alles mogelijk. Paradijs op aarde! Doekie is vergeten dat hij in mekaar was getimmerd en geschopt door lonny en pae. Notabene in DNA. Toen durfde hij niks. Heeft hij ook geen aangifte gedaan. Tegen een vrouw durft hij wel. Vuile lafaard. Hup, doekhie voor pres.


  Maak melding
 15. Nu wordt doekhie aangevallen hier omdat hij toevallig van de ndp is.iedereen die niet van de ndp is mag misstanden plegen.dan mag er over niet gepraat worden.gelukkig wonen er niet alleen niet ndper in Suriname.


  Maak melding
 16. @ Essemble,

  Erger nog, Bouterse had Doekhie bevolen op zijn knieën te gaan voor Brunswijk toen hij als coalitie partner deel uitmaakte van Bouterse I.

  Doekhie had geen bewegingsvrijheid meer en deed wat hem was opgedragen.
  Deze man roept alsmaar dat bepaalde VHP’ers criminelen zijn, echter vergeet hij zijn eigen criminele activiteiten.


  Maak melding
 17. Zo die Kevin, een koetia zoon. Vandaar dat gedrag en onnozele gezeik. But van moeder gaapt nog steeds; oorzaak kop van Kevin te groot om eruit geperst te worden.


  Maak melding
 18. Onderschat Doekhie niet. Hij beweert slimmer dan Bill Clinton te zijn, vermijdt elke uitdaging en heeft teveel massala in zijn NDP gebrainwassed kop. Deze nietsnut kan alleen vrouwen bedreigen. Zijn eigen vrouw lust hem niet, want ze komt bij mij. Ik chod haar darbarjast en spuit mijn lassa in haar bek. ZE slikt het gulzig op.


  Maak melding
 19. Het kort geding loopt al 2 jaren…………..

  Laat voor zowel Olifant Mathahoeri en Doekie daar een uitspraak over komen, dan weten we wat bewezen kan worden en niet……..


  Maak melding
 20. Ach laten we elkaar geen mietje noemen, iedereen die het wil weten weet dat de top vhp’ers zware draaideur criminelen zijn, het is alom bekend hoor, wie wil mag zijn kop in het zand steken en ontkennen maar dat maakt ze geen eerlijke en brave wezens.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES