dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFête de la Musique 2017 in Suriname

Fête de la Musique 2017 in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Dancehallster Prince Koloni(l) en zijn getalenteerde zoon Bakaa Boi(r) afgelopen weekend tijdens de hoofdact van de 19de editie van Fête de la Musique 2017 op het Fort Zeelandia complex in Paramaribo. Ondanks alle controverse rond Bakaa Boi sinds hij zijn huid heeft gebleekt, weet hij met zijn mooie stem en pakkende teksten veel jonge fans achter zich te krijgen.

De party was net als elk jaar een aaneenrijging van Surinaams en Frans talent. Andere attracties in de line-up waren onder meer: Adika, Warren, Free Vibes, Senuka, Enver, King Koyeba en Norma. Het festival wordt mede gefinancierd door de Franse ambassade in Suriname, het Territoriale Collectief van Frans-Guyana en Alliance Française de Paramaribo.

Foto’s:
Maxxy Dready (Frans-Guyana)

Norma Sante

Prince Koloni

Warren (Frans-Guyana)

King Koyeba

Antoine Joly, Ambassadeur van Frankrijk in Suriname

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES