Coronaband viert 10-jarig bestaan ook in Suriname

0

De populaire kasekoband Corona Band gaat haar 10-jarig bestaan ook met de fans in Suriname vieren. Het feest vindt vandaag, 28 juni, in Hotel Torarica plaats. Om dit te kunnen realiseren heeft de groep haar jaarlijkse Owru Yari Tour vorig jaar afgelast.

Corona Band is een van de betere kasekogroepen in Nederland. Deze veelkoppige Surinaamse band is vernoemd naar het district Coronie in Suriname en werd op 30 juni 2007 opgericht door enkele oud-leden van The Melody Travellers.

De groep scoort momenteel ook in Suriname een grote hit met ‘Kom uit de kast’. Het bezoek aan het thuisland is maar voor 8 dagen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.