donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSFB noemt album naar 77 nachten in cel Suriname

SFB noemt album naar 77 nachten in cel Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Haagse rapgroep SFB brengt volgende week een nieuw album uit, genaamd 77 Nachten. De titel is een verwijzing naar de 77 nachten waarin de rappers in Suriname vastzaten op verdenking van seksueel misbruik van een vijftienjarig meisje en het verspreiden van een seksfilmpje.

Op 28 december 2016 werden Frenna, KM en Priceless in Paramaribo niet alleen gearresteerd op verdenking van seksueel misbruik van een 15-jarig meisje, maar ook voor het verspreiden van de videobeelden die tijdens de sekspartij zijn gemaakt.

Het heeft lang geduurd voordat de Haagse groep hier uitgebreid over wilde vertellen. Maar afgelopen week deed SFB eindelijk hun kant van het verhaal tijdens een interview met FunX reporter Fernando Halman. In deze Nandoleaks Exclusive praten de rappers openhartig over hun dagen in de gevangenis. En op vrijdag 7 juli staan ze in de Maassilo op het 777 Meisjes Blijven Meisjes Indoor Festival.

https://www.youtube.com/watch?v=85jfPrBC50k

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. Niet alleen de schuldt geven aan die kerels maar ook dat meisje zij wilde zo graag met alles meedoen en dat deed ze ook met haar stoer gedrag voor een kaartje .verkeerde leeftijd gaf zij op .die film heb ik eens gezien maar wist niet eens dat het over deze gasten ging .maar wil ik zeggen ze vond het ook leuk en lekker .een heel mooi meisje .maar zo zijn artiesten stoer gedrag .gado sor ding wang lesje


  Maak melding
 2. 15jaar. Minderjarig!
  Zij is onschuldig. Op die leeftijd ben je gemakkelijk(er) te manipuleren.
  En al zou ze sex nog zo fijn hebben gevonden en misschien nog steeds vinden:
  1. er is misbruik van haar gemaakt
  2. ze heeft daarnaast zeker niet gevraagd om het filmpje te delen met derden (als ze er al van af wist).


  Maak melding
 3. Haar moeder is ook een PANNENKOEK een echte boerikie zij vond het ook niet erg toch…moeder EZEL…dochter ..KOE…DE drie gasten 3 boe boe bit sjories.als Bouta ze straft is t ook niet goed.


  Maak melding
 4. Houden jullie in het vervolg jullie lul in je broek. Wanneer dit jullie zusje was geweest zouden jullie dat ook doen? As hole.
  Als het aan velen lag konden jullie wegrotten in de cel. Er zijn veel mensen met een verstandelijke beperking daar wordt nogal misbruik van gemaakt. Schamen jullie je niet. Trouwens jullie muziek vind ik knap waardeloos.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES