Expositie Portretten Gemaakt Door Waldy Simson

0
Expositie Portretten Gemaakt Door Waldy Simson

Van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 juli aanstaande zal in het Bijlmer Parktheater te Amsterdam, de expositie ‘Portretten Gemaakt Door Waldy Simson’ verzorgd worden. Op de expositie zullen er diverse portretten gemaakt van papier en overige media te zien zijn. Bijzonder aan de expositie is dat de in Suriname geboren Simson ook portretten van enkele artiesten zoals Jetty Mathurin en Yvonne Breeveld zal laten zien.

Van de onlangs overleden artiest Clarence Breeveld zal Simson, als eerbetoon aan hem, een portret tentoonstellen en van de bekende zanger Kenny B zal Simson een foto van zijn door hem gemaakt portret laten zien. De expositie kan gedurende openingstijden van het theater worden bezocht en ook op afspraak via het Whatsappnummer 00-297-5626581.

Bekijk hieronder een preview van de portretten. Meer info over Waldy Simson vind je hier.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.