dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijMaisha Neus geeft regering Suriname ultimatum

Maisha Neus geeft regering Suriname ultimatum

-

PARAMARIBO, 25 jun – De regering krijgt een maand de tijd om orde op zaken te stellen wat betreft het beleid voor kindertehuizen. Neus heeft ter afsluiting van haar eenzame straatprotest, een petitie gepresenteerd. De petitie is in ontvangst genomen door de hoogste ambtenaar op het ministerie. Minister Christine Pollack kon niet aanwezig zijn.

Pollack had elders andere verplichtingen. Neus bood de petitie aan op het hoofdkantoor van Sociale Zaken & Volkshuisvesting. In het verzoekschrift bestemd voor Pollack, wordt gevraagd dat de regering inkomt. Het ‘duurzaam voortbestaan’ van de kindertehuizen moet gegarandeerd worden. Hetzelfde geldt de opvang van kinderen in deze instellingen. Na enig aandringen, kreeg Neus te horen dat ze over een maand mag opbellen.

De activiste moet dan horen of de tehuizen zijn geholpen. Enkele tehuizen, waaronder Betheljada en Arya Dewaker, krijgen al ruim een jaar geen subsidie meer. Volgens minister Gilmore Hoefdraad van Financiën hebben de tehuizen genoeg geld om zich te bedruipen. Het management zegt dat een groot deel van hun pupillen kinderen betreft die doorverwezen zijn door de politie. De overheid zelf heeft al lang geen opvang meer.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

55 REACTIES
 1. Hahaha mevrouw neus het wordt niks net zo als 20 mei wat een grap was dat wat je ook doet verloren tijd alles Is te laat wil je wat beginnen zorg voor eenheid in het land allen een vuist maken voor land en met volk van Suriname om een doorbraak te krijgen moet men goed naar het verleden kijken er zijn heel veel leiders geweest met visie en de meeste zijn voort gekomen uit de nps ga voor eenheid en kracht zal komen om het landt te redden er zijn veel kansen maar men moet het zien de ndp heeft tot nu toen nog geen echte tegenstand gehad het was tot nu toe los zandt even bij elkaar vegen klaar wil je echt het land redden ga voor eenheid in het land praat met leiders en bestuurders van toen praat van onze echte president venetiaan hij heeft zeker een antwoordt en weet hoe of wat men kan maar wat ik tot nu toe gezien heb die doet dit en die doet dat geen zin beste surinaamers het Is tijd voor een nieuw begin surinaame moet ook kansen krijgen om echt mee te doen in de wereldt maar nu worden We geremdt van alle kanten Door de ndp mevrouw neus het gaat je niet lukken je kan beter weer naar Nederland komen want op deze manier lukt het never nooit


  Maak melding

 2. Hoe zit het met de Robin hoed van surinaame ronnie brunswijk hij heeft het ooit durven opnemen tegen bouterse heeft in een regering mee gedaan met zijn partij abop wat Is er nu op dit moment verbetert in het binnen land ik denk bijna niets ronnie moest ook inzien de verhalen van bouterse zijn mooi maar er komt niets van uit ik moet zeggen de abop heeft echt zijn best gedaan hoor ronnie mag trots zijn op zijn partij want hij heeft best toppers in de partij belfort Bee en meer dat zijn surinaame met hart voor het land ronnie moest maar weer het voortouw nemen en zorgen dat er eenheid in het land komt als hij wil dan kan hij dat mischien moest de naam nieuwfront ook terug komen en samen met hun land terug naar het volk van surinaame


  Maak melding

 3. Wat voor werk doet ze?het zou beter zijn als zij dat geld wat ze krijgt uit de Noordzee gaat gebruiken om een eigen kinder te huis op te richten voor de kinderen die zij meent te willen helpen.


  Maak melding

 4. Zo zie je dat ze niet weet wat ze wilt.eerst was t regering moet naar huis. Nu gaat het om kinder te huizen. Ze wil graag de geschiedenis boeken in hahaha


  Maak melding

 5. Waarom zijn er in die jaren zo veel mensen uit de nps gekozen als bestuurders om het land te leiden om nou juist zo iets als bouterse en de ndp te voorkomen nieuwfront nps for ever pengel aaron venetiaan en er was nog iemand uit een andere partij die was ook zeer belangrijk voor surinaame uit de vhp heer lachmon


  Maak melding

 6. Het was hofwijks die begon toen boereleider toen neus toen meneer valies dan dit dan dat dan zus en weer zo wat Is dat nu wat voor zin heeft dat het Is als los zand voor bouterse even bij elkaar vegen en klaar 20 mei was goed maar het was te laat naar alles er voor nu zit men er mee er moet een leider opstaan die het voortouw neemt en ook durft en zich niet uit elkaar laat vegen eenheid eenheid Is kracht


  Maak melding

 7. En dan na 1 maand wachten?
  Hoefdraad wil ik meegeven dat de besteding van gelden bij de opvangtehuizen ook wettelijke kaders bevatten.
  Als je een meerjaren begroting hebt dan hou je zaken gescheiden zoals exploitatiekosten en investeringen.
  Iedere post binnen de begroting heeft zijn eigen doel en gereserveerd bedrag,
  Overschrijding van de begroting betekend niets anders dan dat je dus net alle doelen kunt realiseren en dus zaken zal moeten verschuiven.
  Welnu Hoefdraad is mijn betoog veel te lang om enig uitleg en inzicht te geven.
  Van donateurs ontvangen gelden zijn bedoeld voor de daartoe aangegeven doelen.
  Voor investeringen gereserveerde bedragen is er geen ruimte om deze voor exploitatiekosten uit te geven.
  Onderschrijding zal niet worden aangewend voor andere zaken tenzij goedgekeurd door het bestuur.
  Daarom is en word er gecontroleerd op doelmatigheid en rechtmatigheid (overschrijding van bevoegdheden)

  Hoefdraad heeft waarschijnlijk moeite met economische en financiële begrippen.
  Misschien kan hij RobG inhuren als econoom die tevens als docent economie zijn ambtenaren kan bijscholen.


  Maak melding

 8. Land zonder toekomst en het gaat er fel op achteruit nog. Ik ben Belg en al 3 x in Suriname verbleven. Al 6 jaar help ik een mama met haar gehandicapt kind. huur, elektr,water, voeding , kleding, dure medicijnen,dokter, speciale school. Al meerdere keren aanvraag gedaan om in Suriname te komen wonen samen met mama en dochter (ik ben Belg) noppens. Vanaf deze maand heb ik mijn hulp moeten stopzetten omdat ik niet op 2 plaatsen kan blijven betalen. Triestige regering, triestige administratie. Suriname zal op deze manier volledig in de put geraken. Jammer voor mama en het gehandicapt dochtertje, met dank aan de verschillende ministeries.


  Maak melding

 9. Geen land is gebaat aan regeerders van Afrikaanse komaf, geldt voor onze Suriname ook….. slaventijd hebben ze voor de kolonialisten vreselijk hard gewerkt, nu zelfstandig zelf iets mooi van te maken ontbreekt van alle kanten, Suriname begint Afrika te worden, geen toekomst perspectieven… jammer.
  Zoveel expertise, zoveel rijkdommen, helaas.
  Laat het in godsnaam over aan hen die verstand hebben voor opbouw en ontwikkeling, zoals de Aziaten.. geeft ze een kans en we zullen floreren, meetellen en ontwikkelen, jammer voor de vertragings tactieken,. Vele generaties met hoop, zijn ten onder gegaan, met de intenties van zijn mooie land Suriname te mogen genieten helaas, jammer, enkel toe doen van een handjevol machthebbers en corruptelingen….


  Maak melding

 10. Een goed advies aan Masha. Duidelijk is gebleken dat slecht weinigen de paars duivelse horde olv van de grootse duivel in mensengedaante ddb hem kwalijk nemen voor het paars duister misdadig corrupt wanbeleid, waar hij en de zijnen alleen van profiteren. Het gros der geboren oerdomme paarse debiele, dwaze idiote aanhangers hebben zelfs gekozen voor dit paars verdoemd arm te worden gevolg.
  Je hebt je best gedaan en het wordt je niet in dank afgenomen door de steeds groter wordende paars arm lijdende paarse dwaze ddb aanbidders. Ze zijn zelfs in staat om hun leven te geven voor hun misleider die hen arm laat lijden. Je hebt een hele leven voor de boeg. Laat het aan de Eeuwige Rechter over. Hij weet alleen waarom ddb en trawanten sinds 1980 land en volk teisteren. Het is om de wil van het paars verdoemd ddb volk. Zij hebben gekozen, willens en wetens en houden sinds 1980 deze paarse slang als kweekje der duisternis. Laat het maar voor wat het is. Gebruik je talenten voor andere zaken. Zorg daarbij goed voor jezelf en denk goed na wat je zegt en doet, want jij alleen bent belangrijk voor jezelf en het gevolg. Het is zwaar om te verdragen dat ndper’ s zulke oerdomme mensen zijn geworden. Ga weg uit dit paars misdadig vervloekt land en ga verder met je leven in Nederland, zo niet zullen paars bezeten misdadige ndper’s je nog vermoorden in opdracht van hun paars bezetenheid, didibri. Een ongeval, een verdrinking, een vergiftiging, een roofmoord, een zelfmoord, zelfs een zonnesteek, een ontvoering…..dat alles ligt op de loer. Oma taki mi pikien didibri e regeri met dank aan het zeer kwaadaardig paars misdadig verdoemd volk…..de ndper’s.


  Maak melding

 11. Maisha ga zo door. In hun harten wensen de surinamers dat jij success zal hebben en dat je missie zal slagen.Zij nemen aan dat jij namens hun vecht.Zelf aan het gevecht deelnemen laten ze liever over aan jou.Ze komen wel op straat hoor dat is wanneer ze moeten bedelen om hun salaris alsnog te ontvangen.Hun bedel acties is een maandelijkse vertoning/show geworden zonder het gewenste resultaat…bedelen elke maand en bouta nog op vrije voeten en nog steeds de lijder.Laat anderen die het niet menen met Suriname ,laat ze lachen en plezier hebben met jou,,jij durft tenminste om het op te nemen tegen de gevreesde crimineel terwijl zij het liefst tot bedelen overgaan.Zo Maisha je bent een eenmansleger maar je missie zal op den duur slagen en de bedelaars zullen het nakijken hebben.Wij de rechtgeaarde surinamers wensen je alle success toe,


  Maak melding

 12. Wat gaat ze in haar eentje kunnen doen? Niks, nada, noppes…desie lacht zich krom.. Wie denkt ze dat ze wel is? Mahatima Neus, mother neusje of martina lutheri neus? Ze stelt helemaal niks voor….Nu al verloren zaak…


  Maak melding

 13. Maisha Neus is een slimme meid. Kinderen zijn de toekomst van Morgen en door hiermee een stap te zetten dat er veel mis is in Suriname zal het m.i. toch te gek zijn dat anderen haar niet volgen.

  Maisha Neus heeft een zeer slimme stap gezet om laag opgeleide/jeugd Surinamers te laten inzien dat er een stap voor de toekomst gemaakt moet worden naar een andere Suriname.

  Goed 100 mensen hebben al hun ondersteuning gegeven door de petitie te ondertekenen. Nu nog de jeugd en andere Surinamers.

  Als er mensen op posten zitten om het land te besturen en daarvoor niet de capaciteiten, kennis en ervaring, competentie hebben dan moeten ze de eer aan zich zelf houden. Het kan onmogelijk zo zijn dat in een democratische rechtsstaat met een grondwet, strafrecht, internationale verdragen, die persoon/personen dat niet in zien.

  Meer dan 90 procent van het Surinaamse Volk heeft een ,beperkte of geen opleiding, lagere schoolopleiding, is ongeschoold, maar kunnen wel rationeel zijn en het verschil inzien en weten hoe het leven financieel-
  economisch, sociaal onder de ddb- adhin momenteel is en hoe het onder dat van Venetiaan – Sardjoe was en ook dat ze Maisha ook zullen moeten ondersteunen voor de toekomst van morgen.

  De jeugd is de toekomst van morgen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

  Suriname heeft technocraten nodig die het land moeten gaan besturen, de juiste richting moeten geven, besturen,
  (inter)nationaal, financieel, economisch, sociaal,welvaart en welzijn voor het volk brengen, een mooie toekomst, het speelkwartier is afgelopen. Het/De varkentje(s) moet flink gewassen, geknipt, geschoren en aangekleed worden en veilig en goed worden opgeborgen.

  Zo is het en niet anders. Er is geen tijd voor flauwekul. Het heeft veel te lang geduurd, ja toch?

  Leve:

  – Maisha Neus,
  – de jeugd van morgen,
  – een andere Suriname,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Time4Change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 14. @Poppetjeskast : HIJ, Opa D, heeft Sranan WEL in zijn EENTJE, FAILLIET gemaakt !

  PS : YU-DOMBO-PAARSE FAN van de Ouwe-Ongedekte-MILJARDEN-GELDDRUKKER DDB !!!!!


  Maak melding

 15. Kansloze en zinloze aktie, aangezien de doorsnee laffe en lamlendige Surinamer liever vanuit zijn / haar hangmat toeziet hoe behoeftige kinderen en bejaarden aan hun lot overgelaten worden door de paarse Bouta-maffia.


  Maak melding

 16. @morena.
  Je praat veel maar zegt niets.
  Inmiddels is het al weer maanden terug dat de steun van de NDP onder de 15% gezakt was. Vandaag de dag zal het wel onder de 10% liggen want hij is niet meer instaat stemmen te kopen nu alles gestolen is en hij de benzine prijs niet verder kan verhogen.
  Dat de rest van het volk laf is en liever een langzame dood sterft dan op te komen voor hun rechten en belangen kun je Maisha niet verwijten.
  Na 28 juni praten we verder en ik hoop en verwacht dat er op 29 juni niemand aanwezig is bij die valse sentiment vertoning van Bouterse en andere moordenaars. Het is toch werkelijk gestoord dat de grootste moordenaar uit de geschiedenis van het land daar pontificaal aanwezig gaat zijn.
  Rest nog één vraag. Morana ben je nieuwe broodschrijver of gewoon de zoveelste nickname van een bekende troll??


  Maak melding

 17. Masha bedankt voor je harde werken voor de kinder tehuizen kinderen. Als je een olifant met een roestige naald steek krijg het een keer een infectie en gaat hst. dood. Veel succes met je acties😄


  Maak melding

 18. @Rakram
  Ik zou zeggen dat we misschien de Chinezen een kans kunnen geven ,maar de Javaan,hindoestaan en creool hebben dezelfde mentaliteit. Ze zijn allemaal corrupt. Voorbeeld kijk maar naar India.(hindoestaan).Dat land is rijk maar kijk hoe het volk pinaart. Het is net als in su familie en vrienden regelen . Dan gaan we nu naar Indonesië (javanen). Daar gebeurd ook hetzelfde.Dan nu Afrika precies hetzelfde. Alleen China (chinezen)speelt een grotere rol in de wereld. Dus dat wat je uitkraamt klopt niet helemaal.


  Maak melding

 19. @JK
  “de bovenstaande bericht” ???

  Als je anderen wilt corrigeren dan moet je er natuurlijk er voor zorgen dat je zelf foutloos schrijft.


  Maak melding

 20. Rakram,op het internet zijn er veel filmpjes van mensen uit India die zelfmoord plegen.Per dag zijn het duizenden personen die er een eind aan maken door van gebouwen en masten te springen of die gif innemen.Ja, ja, ga maar lekker leven in je heilstaat India.Per dag moeten meer dan 1 miljard mensen poepen op straat,in de bosjes,in waterreservoirs,enz.Plee no dé. Vies Vies vies.


  Maak melding

 21. Mevrouw Neus.Je bent erg knap, creatief en slim. Achter de rug van de kinderen wil jij ook 5 bankrekeningen hebben, Dat is slim. Je gaat geld ophalen uit het noorden dat is erg creatief. ze gaat omzetten in SRD dan word je ook miljonair. dan ga je via via naar de minister van sociale zaken een huis aanvragen. Wat ga je met dat huis doen ???? het is voor de kinderen die ongewenst zijn in de tehuizen.Dat is toch een prachtig project.ze gaat voor een aantal jaren dat project in de gaten houden. als de bankrekeningen al vettig genoeg is gaat ze dr neus vegen en gaat ze met de zon van noorden terug naar land van herkomst. dan is zij lady on the milion. tek ai luku.


  Maak melding

 22. Alleen oerdomme mensen geloven en aanbidden moordenaars, van awariedomrie, rechter, arts, meester tot slaafse zwerver………..het zijn altijd en steeds de ndper’ s die het land en volk verarmen. oma taki ndp na wang vervloekt paars misdadig zeer verdorven slecht volk.


  Maak melding

 23. Ik ben morena die met hart en ziel wil dat er verbetering komt in surinaame waarom ik hou van me land en me Kids het doet pijn zo veel pijn en weet je waarom er zijn zo veel mensen in surinaame die al hun krachten hebben gegeven voor het land moest dat allemaal voor niets zijn nee dat mag niet nooit daarom kan ik het niet aan zien zo dat mensen aan hun lot worden over gelaten het kan niet mag niet er zijn mensen in surinaame e die willen verandering en het moet er ook komen zo gaat het niet daarom wil ik zeg werk aan de eenheid onder de mensen want eenheid Is kracht zal leiden naar vrijheid met bouterse was er nooit 1975 want 1975 komt als bouterse afstand doet van de macht nieuwfront for ever leve nps


  Maak melding

 24. @Hoessein Pako
  Je reactie toont slechts hoe dom en racistisch jij bent. Ga eerst de lagere school eens afmaken voor je hier weer KA gaat zitten posten.
  Het onderwerp is je baas die het land leeggestolen en kapot gemaakt heeft voor de zoveelste maal. Straks mag jij gras vreten net als in Noord Korea.


  Maak melding

 25. Maisha Neus, de zelfbenoemde naïeve koningin van Paramaribo stelt een ultimatum aan de regering. Zij geeft de oppositie alleen maar valse hoop. Kijk maar hoe vaak Ray, Jojo, en anderen hun hoofd hebben gestoten aan de eendaagse vliegen. Dit mens stuitert net een tennisbal van organisatie naar organisatie in de hoop persoonlijke roem te vergaren. Zij is zo naïef en heeft het helemaal niet door dat de directies van de kindertehuizen haar voor het karretje spannen.

  De besturen en de directies van de kindertehuizen hebben veel geld. Dit geld zit opgehoopt bij deze grootverdieners en dit gaat ten koste van de arme kinderen. De liefdadigheid organisaties zijn niet zo liefdadig als men zou denken. Het is allemaal big business. Het zijn geen lieverdjes. Money rules. Het spel moet gespeeld worden tegen de overheid zodat er veel subsidie gekregen kan worden.

  Maar Maisha denkt dat zij alle wijsheid in pacht heeft. Hoe zit het dan met de vele families die verstoten, mishandelde en misbruikte kinderen en kinderen zonder ouders kosteloos opvangen? Maisha kijkt niet om naar deze families maar gaat de grootverdieners van de kindertehuizen lekker haar steun geven.


  Maak melding

 26. Deze EZELIN ,IS DE VROUWELIJKE SOMMO,zij gokt elke keer weer,en zij is zo een grote OLIEBOL,dat zij denkt dat heel Suriname achter der staat.kijk eens goed als zij praat, zo naief,zo wai wai.rijp vo kolera.PAK EEN NET ,VANGEN EN UIT HET LAND BONSJOEREN !


  Maak melding

 27. Als het waar is dat sommige “liefdadigheids”instellingen genoeg geld op hun rekening hebben staan en toch van de overheid een subsidie proberen los te krijgen,vind ik schandalig.Gezien de economische omstandigheden waarin het land zich bevindt.Als je zelfvoorzienend kan zijn wees het ook.Deze mentaliteit zie je ook terug in de regering’ money rules’ je niet echt inzetten voor de zaak slechts zoveel mogelijk vergaren.Over de rug van kinderen, ouderen en de allerarmsten in de samenleving.De “Surinaamse trend op dit moment”dat is de slogan.


  Maak melding

 28. @ Hoessein Pako,

  Wil je vertellen dat het in Pakistan veel beter aan toegaat dan in buurland India.

  India gaat vooruit ook op het gebied van hygiëne.
  Er zijn altijd racisten gelijk jij die altijd India erbij halen.
  Het gras in Suriname is echt niet groener dan in India.

  India heeft te dealen met een bevolking van 1,3 miljard, Suriname heeft een bevolking van ½ miljoen en het land zakt verder de stront in.

  De Indiërs zouden jouw gore mond als wc moeten gebruiken!


  Maak melding

 29. RobG
  Maisha Neus, de zelfbenoemde naïeve koningin van Paramaribo

  Eerlijk is eerlijk, ik besteed mijn tijd liever met Maisha Neus dan met RobG en wel om diverse redenen:
  Ik ben een hetro
  Maisha Neus komt eerlijk en oprechte en betrouwbare over
  Maisha Neus is een stuk knapper en intelligenter
  Maischa Neus heeft alles als vrouw zijnde
  Maisha Neus haar aanwezigheid zal mij opvrolijken terwijl RobG mij eerder het bloed onder de nagels zal halen

  Dit kan ik niet verwachten bij RobG noch vragen van RobG.


  Maak melding

 30. Het probleem is dat Surinamers het altijd beter denken te weten. We mogen in onze handen knijpen dat het er maar 500.000. Bij 1 miljoen zijn de problemen echt niet meer te overzien. Stel eens voor dat er 5 miljoen Surinamers zouden zijn en de huidige Problemen 10 keer zo groot.

  Ik wens alle Surinamers een fijne dag toe en blijf vooral lekker slapen.


  Maak melding

 31. Sorry Professor,

  Ik had niet verwacht, dat u zo oplettend zou zijn. Ik had het goed bedoeld tegenover meester Morena.

  Mijn excuus voor dit.

  Vriendelijke groet,
  JK


  Maak melding

 32. RobG, jij loopt nu el steeds te af te geven op Marsha Neus, maar kijk liever naar jezelf met je geblaat vanuit Nederland, deze vrouw staat met beide voeten in de klei en doet daadwerkelijk iets, jij speelt alleen maar de toetsenbordenheld op dik 7000km. afstand, theoretisch pseudo wetenshappelijk gezwam van een paarse betweter


  Maak melding

 33. @@RobG, aan mevrouw Neus is al beloofd dat zij antwoord zal krijgen op haar vragen.

  Ik vind haar een toffe vrouw, omdat zij niet achter haar pen schuilt, maar duidelijk laat merken waar het fout gaat.

  Boefdraad heeft al leugens verkondigd in de DNA zonder goed onderzoek te doen.

  Mevrouw Neus is niet aangesloten bij een politieke partij.


  Maak melding

 34. Geen van jullie heeft een woord gerept over die arme kinderen. Soso politiek. Wat heeft politiek voor Suriname gedaan ? Niets. Alleen maar afgang. Laten we denken aan de arme kinderen die leiden onder de heersende crisis. Mevrouw Neus. Keep up the good work. De zegen krijg je niet van de mens maar van God.


  Maak melding

 35. @Sapacara

  Sorry Professor,
  Wist niet dat u zo oplettend was.
  Het was een gebaar naar Meester Morena toe, zodat het wat makkelijker leesbaar zou zijn.

  Mijn excuus Professor,
  Vriendelijke groet,
  JK


  Maak melding

 36. @Poppenkast
  Ga Maisha steunen jij idioot,en na jou zullen de rest volgen!!
  Als 1 schaap over de dam is volgt de rest…..
  Maisha durft wat jij nooit zou durven te doen .


  Maak melding

 37. Damsco
  jammer jammer dat je niet eens iets normaal kunt plaatsen echt waar nieuwfront nps was en is jaren lang de partij geweest die met hart en ziel zijn best heeft gedaan voor surinaame het ging niet altijd even goed maar zo als de ndp nou bestuurt zo slecht heeft nps het nooit gedaan en ndp had ook nog is meer geld


  Maak melding

 38. @diana
  Als het waar is dat sommige “liefdadigheids”instellingen genoeg geld op hun rekening hebben staan en toch van de overheid een subsidie proberen los te krijgen,vind ik schandalig.
  ==================
  Wat is het?? Ben je zo ondeskundig of zit je te trollen??
  Hoe het zij Hoeffie moet, zeker als Min van Fin en ex-CBvS zeker de volgende zaken weten,
  -1- Het geld is de reguliere, wettelijk bepaalde subsidie die de oveheid MOET betalen en wat ze al sinds 2016 na laat.
  -2- Elke organisatie moet, ivm de continuiteit, reserves hebben en opbouwen voor renovaties, groot onderhoud, etc.
  -3- De instellingen hebben uitvoerig en controleerbaar aangetoond dat zij niet over vrije reserves beschikken.

  Het gehele handelen van Hoeffie toont weer hoe laag en incompetent hij is. In een normaal land was deze mini-ster direct verwijderd.

  Nb mijn nick is al jaren lang Neus op WK en haar forum en ik ben geen familie van Maisha.


  Maak melding

 39. Het denkvermogen van alle ndper’ s is paars misdadig gereduceerd als dat van een wc worm. Alle ndper’ s zijn een vloek voor het land, te beginnen bij mun misdadige misleider die ganse het volk laat lijden. Oma taki, sinds 1980 soso lee didibri e lee, dan moeten ndper’ s erger dan dom zijn om deze moordenaar als leider te willen. Ze zijn oerdom tot op het bot. Ze zijn misdadig van aard, daarom hebben ze op een misdadiger gestemd, want soort zoekt soort en wilt soort. Ndp na wang mpp didibri volk.


  Maak melding

 40. @Johan,

  Waarom zou ik naar mezelf moeten kijken? In elk land waar ik woon lever ik een positieve bijdrage om vorm te geven aan die samenleving. In Suriname levert de NDP een grote bijdrage om de land tot ontwikkeling te brengen. De dynamiek om dit werk uitte voeren straalt ervan af. Het is alleen jammer dat de praktijk weerbarstig is. De vele niet verwachte ontwikkelingen met de daaruit ontstane niet gwilde gevolgen zijn een grote hindernis voor de economische ontwikkelingen. Die Maisha neus komt vervolgens met haar poldernek de mensen een worst voorhouden alsof zij de remedie weet voor alle problemen. Ze heeft vast miljarden euro’s en dollars gespaard om die gratis aan het volk uit te delen.


  Maak melding

 41. Robg@
  Worsten voor houd doen deze regering’s leiders al jaren,
  Een meer of minder dan ook maakt niets meer uit.
  En dan de dynamiek van deze leiders daar schieten je veters van los, bv lenen dynamisch hoor, goud deals waar wordt beweerd dat er drie keer zoveel gevonden word dan geraamte
  En wie controleerd dat, de regering met een dubbele boek houding??
  En hindernis word alleen maar groter

  De rijke worden steeds rijker en arme worden steeds armer
  Alles gaat broekzak vestzak
  Ik zie een tweede Dubai aan de horizon, alleen is die nog verschikkelijk ver weg
  Niemand die iemand controleerd


  Maak melding

 42. @ Neus,

  Wat een ongelooflijk kromme en diebele redenering wederom.

  Quote:
  ” -1- Het geld is de reguliere, wettelijk bepaalde subsidie die de oveheid MOET betalen en wat ze al sinds 2016 na laat.”

  Waar haal jij de domme onzin vandaan dat het een regulier en wettelijk bepaalde subsidie is?

  “-2- Elke organisatie moet, ivm de continuiteit, reserves hebben en opbouwen voor renovaties, groot onderhoud, etc.”

  Correct, maar: dan moet je deze wel aangeven en onderbouwen en niet achteraf met een verklaring komen dat je gelden hebt verzwegen ivm reserveringen en waarom je valuta rekeningen hebt verzwegen (o nee sorry, deze stonden wel ergens in de jaarrekening vermeld maar niet op de subsidie aanvraag)

  ” -3- De instellingen hebben uitvoerig en controleerbaar aangetoond dat zij niet over vrije reserves beschikken”

  Ze hebben uitvoerig en controleerbaar de feiten verdraaid, gelden niet vermeld en rekenigen verzwegen. Dus geen subsidiegelden ontvangen wegens malversaties.

  Het maakt in jouw ogen niet uit of :hoefje” wel of geen gelijk heeft. Omdat het “hoefje” is heeft hij ongelijk en is hij de crminineel.
  Hoe dom en bevooroordeeld ben jij. En dan durf jij iemand hier ook nog te vragen of deze persoon zit te trollen?

  Jij bent diegene die alles uit die grote neus van jouw zuigt. Je bent gewoon zielig maar vooral ook vreeeeeeeeselijk dom.


  Maak melding

 43. @Kevin, NDP-futu-boy, Gilmore Hoeffie is GEWELDIG, hij

  beheert met Opa B, een GEHEIME gelddrukkerij,

  samen hebben deze twee Surinam-haters, meer dan DRIE

  MILJARD aan ongedekte SRD-bankbiljetten gedrukt en

  uitgegeven, eindresultaat , de staat Sranan is FAILLIET !

  PS : De betalingsachterstanden van de Paarse machthebbersclan vernietigen de economie van het land !
  Vele bedrijven etc zijn door Paars financieel wanbeleid gesneuveld ! Weg arbeidsplaatsen !

  Vergeet ook Hoeffie zijn leningenziekte niet, ” WIJ GAAN NIET DEVALUEREN” stelde deze dombo steeds !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES