dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoOuders tevreden over Prey Skoro Suriname

Ouders tevreden over Prey Skoro Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Om het aanbod van de Prey Skoro voorscholen te effectueren wil de Stichting Saga Interproject Suriname zicht krijgen op de tevredenheid van ouders over het aanbod. De stichting heeft Windesheim University applied sciences gevraagd een onderzoek te doen naar de tevredenheid van ouders. Het onderzoek was gericht op de vraag: “Zijn de ouders die gebruik maken van Prey Skoro hier tevreden over?”.

In maart, april en mei 2017 is het onderzoek uitgevoerd onder ouders die deelnemen of deelgenomen hebben aan het aanbod van Prey Skoro. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de tevredenheid van de ouders over Prey Skoro hoog ligt. Van het totaal aantal antwoorden is 97,4% met tevreden tot zeer tevreden gescoord en 2.6% ontevreden. De algemene tevredenheid over Prey Skoro werd met het cijfer 8.9 beoordeeld, terwijl de leerkrachten het cijfer 8.8 kregen. De mate van tevredenheid over het programma-aanbod aan hun kinderen met een gemiddeld cijfer van 9.

Programma-manager van Saga Yvonne Karels-Helslijnen zegt dat één van de doelen van Prey Skoro is, het stimuleren van de ouderparticipatie. Ouderparticipatie is binnen Prey Skoro volledig geïntegreerd in Basic Learning4kids. Het ouderparticipatieprogramma is vastgelegd en doorgevoerd in dit curriculum, de taken en het handelen van de leerkracht. Uit het onderzoek blijkt dat 82% van de ouders tevreden is over de mate van ouderparticipatie, 13% wenst meer ouderparticipatie, terwijl slechts 5% minder ouderparticipatie wil.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Veel kinderen spelen rovertje. Sinds 2010 is dit spel schering en inslag. Ndper’ s die hun kinderen zonder eten naar school sturen maken dat deze hongerige kinderen stiekem brood van hun naaste leerlingen wegnemen. Zo worden ze net als ddb en consorten, boeven.


    Maak melding
  2. Dat ding is Prey Skoro, vertaalt/verdraait naar het Nederlands schooltje spelen, dat is afgeleid uit Play School uit het Engels zoals het oorspronkelijk was.

    Het heeft er veel van dan Sranan Tongo Play heeft vertaald naar Prey dat spelen betekent en Skoro is School uit het Engels en ook Nederlands met een iets andere uitspraak. Skoro is de Sranan Tongo uitspraak voor School.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES