Koningspaar ontmoet (oud)-topvoetballers in Milaan

4
Koningspaar ontmoet (oud)-topvoetballers in Milaan

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn momenteel bezig met een staatsbezoek aan Italië en hebben gisteren in Milaan oud-voetballer Clarence Seedorf ontmoet. Het koningspaar opende samen met de in Suriname geboren Seedorf een voetbalclinic in Milaan

Voetbal is een gedeelde passie van Nederland en Italië en nog een voorbeeld van een verbindende factor tussen Nederland en Italië. Met steun van de KNVB, de Italiaanse voetbalbond FIGC en onder leiding van o.a. Nederlandse voormalige (oud)-topspelers – onder wie Pierre van Hooijdonk, Edgar Davids en Aron Winter – wordt een voetbalclinic gegeven aan jeugdspelers uit de regio.

De Koning en Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Sergio Mattarella van de Republiek Italië van 20 juni tot en met 23 juni een staatsbezoek aan Italië. Naast Rome zullen ook Palermo in het zuiden en Milaan in het noorden worden bezocht. (FOTO: Koninklijkhuis | Meer foto’s bij het Algemeen Dagblad)


4 REACTIES

 1. Heel leuk voor deze oud spelers van Oranje, alleen R.Gullit
  mijd Italie. De meeste forummers weten wel waarom, juist !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Die Bolle Willem reist goed rond door de wereld. Maar hij ziet er wat ziekelijk uit. LaTina heeft het moeilijk, ze begint nu lelijk te worden. Maar die 3 snotapen Ahalia, Azalia en Akalia groeien als kool en binnenkort gaan ze zelf miljoenen beheren.
  Miljoenen, die |Clarence, Pierre en Edgar al vergaard hebben. Van Aron weet ik het niet zeker. Hij was immers geen topper.


  Maak melding

 3. Jesse@

  Jou geestes toestand maar met rust laten, dom in Suriname wel op school gezeten, heeft jou moeder je zo op gevoed, daar geloof ik niks van schaam je.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.