‘Ballata Man’ nieuw album Buju en Dada

0
‘Ballata Man’ nieuw album Buju en Dada

Cheniel ‘Buju Balance’ Dalen en Olsen ‘Dada Shook’ Waterberg zijn twee Dancehall artiesten uit Suriname, die al vier jaren bezig zijn met muziek. Hun eerste album ‘Wisi Man’ brachten zij in het jaar 2012 uit. Nu drie jaren later komen zij uit met hun tweede album ‘ Ballata Man’

‘Ballata Man’ telt negen nieuwe nummers, daarnaast staan er nog twee bonus liedjes op. De bonus nummers brachten de artiesten al eerder uit. Een op een riddim van Fredje Studio en een voor een project van Fii Maang Paansu (FMP).

De featuring artiesten hierop zijn Loba Lodiliki, Jackson Blaai en Prince G. Met Jackson Blaai hebben de artiesten al eerder samen gewerkt aan het nummer ‘Lobi Sanie Taanga’. Dit nummer is terug te horen op het album van Jackson Blaai ‘Amnestie’, vertellen de artiesten verder.

De productie van hun nieuw album is door Fredje Studio gedaan.(FOTO: Mr. Zonneman)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.