maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuriname Festival in Wijkpark Transvaal te Den Haag

Suriname Festival in Wijkpark Transvaal te Den Haag

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op 2 en 3 september organiseert Stichting Insaaf Nederland het Suriname Festival in het Wijkpark Transvaal te Den Haag. Het Suriname gevoel wordt voor 2 dagen naar Den Haag gehaald. Op een groot podium zal u mogen genieten van Surinaamse muziek verzorgd door top artiesten uit Nederland en Suriname, terwijl de Surinaamse keuken ten overvloede vertegenwoordigt zal zijn. Bami, nasi, pom, pastei, roti, bara en nog veel meer zullen te verkrijgen zijn tegen scherpe prijzen, terwijl u kan genieten van ijskoud Parbo bier.

Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht. Er zal een uitgebreide kids playground zijn, terwijl de ouders zich kunnen vermaken met goede Surinaamse muziek, zo nu en dan onderbroken door hilarisch stand-up comedians. Surinaamse kunst zal een speciale plek hebben en voor de ouderen en minder validen zijn er speciale voorzieningen getroffen.

Kortom een zeer gevarieerd programma waarbij een ieder aan z’n trekken zal komen. Het is een outdoor festival (open air), dus het weer zal zeker geen spelbreker kunnen zijn. Het doel van dit festival is om de Nederlandse samenleving nader kennis te laten maken met de Surinaamse cultuur. Het is daarom ook voor een ieder
toegankelijk.

Kom en beleef Suriname!
2 en 3 september Wijkpark Transvaal te Den Haag.
Zaterdag 2 september 2017 • 15.00 uur – 23.00 uur.
Zondag 2 september 2017 • 14.00 – 23.00 uur.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES