zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit NederlandDon Ceder wordt lijsttrekker ChristenUnie Amsterdam

Don Ceder wordt lijsttrekker ChristenUnie Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

De 27-jarige Don Ceder voert tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 de ChristenUnie-lijst aan. Ceder, die Surinaamse roots heeft, is advocaat en is opgegroeid in Amsterdam Zuidoost. De leden van de partij hebben hem deze week als lijsttrekker gekozen. Hiermee is Don Ceder de eerste Surinaamse mannelijke lijsttrekker in Amsterdam.

Ceder zet zich als advocaat voornamelijk in voor mensen die leven in armoede. In 2014 werd hij hiervoor genomineerd voor Amsterdammer van het Jaar. Op dit moment is hij politiek actief als duo-commissielid in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Afgelopen jaar stond Ceder als kandidaat- Kamerlid op de zevende plaats voor de Tweede Kamerverkiezingen. Met een groot aantal voorkeurstemmen (8627) bleek dat hij veel draagvlak heeft.

“Amsterdam is een geweldige wereldstad, die tegelijkertijd ook voor grote uitdagingen staat op het gebied van wonen, toegankelijke zorg en leefbaarheid” zegt Ceder. “We zien dat er een steeds groter wordende groep is die zich nog niet vertegenwoordigd voelt in de gemeenteraad en wel achter de uitgangspunten van de ChristenUnie staat. Deze groep wil ik samen met een geweldig team de komende jaren vertegenwoordigen en een stem in de raad geven.” zegt Ceder.

Voor de ChristenUnie wacht een bijzondere taak: de partij had bij de vorige verkiezingen nog 162 stemmen nodig om plaats te nemen in de gemeenteraad van de hoofdstad. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 wil Ceder dat plafond doorbreken. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen haalde de ChristenUnie 6833 stemmen, ruim genoeg voor een zetel in de gemeenteraad. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018.


Don Ceder vorig jaar:
https://www.youtube.com/watch?v=0RSOoM4r138

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Yes we can. We moet gewoon stappen ondernemen want wij lijken op mekaar want niemand gaat het voor ons doen.Ik zie gewoon mezelf op die foto Succes broer


  Maak melding
 2. Amsterdam heeft PVV nodig in de stadsbestuur. De linkse kliek verdelen de mooiste baantjes onderling en vullen hun zakken goed. Het is tijd voor een grote schoonmaak in Amsterdam. Weg met de bomenknuffelaars en Carl Markx goeroes.


  Maak melding
 3. @ Goed na denken ip van lullen: Don Ceder zit er niet voor mensen die op hem lijken maar voor alle mensen, ongeacht hoe ze er uitzien of waar ze vandaan komen, die achter de idealen van de ChristenUnie staan.

  Het soort wij-zij denken dat u etaleert is de pest die samenlevingen kapot maakt en mensen tegen elkaar opzet. Beter nadenken voordat u zulke domme dingen lult.


  Maak melding
 4. Ja mijn vriend bedankt voor het op alert maken dat ik ,!??!;”moest gebruiken om mijn boodschap begrijpelijk te laten overkomen.En ik ben hier niet om met mensen die eerst belediging en daarna gaan komen met ik bedoelde het niet gedrag wat ik van vooral jou het gelezen in eerdere reacties hou gewoon niet van. wat ik probeer overtebrengen aan die broeders en zusters van me,vooral die die hier alleen maar negatieve reacties en dat uit een drijven wat we zijn aangeleerd proberen verbeteringen moeten maken.Want niemand gaat het voor me doen zou jij het voor me doen denk het niet met je eerdere reacties op zwarte.Ik vergeef maar vergeeten niet,en vergeet vooral niet waar ik vandaan kom respect is duur en respect verdien je en praat voor mijn en mijn broers en zussen die een hele groote achterstand hebben op andere en wij moeten ons zelf beginnen te respecteren daar moet wij naar toe. vandaar dat ik en ik mag zeggen dat die man op me lijkt zo wat zijn als ik zou vinden dat Mark rutte op mij leek .kijk hier voor om die man te feliciteren hebben al die mensen die reacties of commentaar hebben geen tijd voor en jij zelf heb ik dat niet zien schijven maar je gaat me aanvallen broer jij ben niet zoals ik
  Mijn geschiedenis is ontnomen en die van jou broer mots love


  Maak melding
 5. @ G n d i v l

  Je bent een Steunzool en je hebt een heel groot minderwaardigheidscomplex.

  Daar is alles mee gezegd, meer reactie geven aan jou is zonde van de tijd. En leer ook eens normale zinnen te schrijven, met een begin en een eind.


  Maak melding
 6. ChristenUnie is tegen abortus, euthanasie, homo huwelijk en zondag winkelen. Wie denken ze wel dag ze zijn ? Laat dorps pastoor Ceder een andere baan maar zoeken


  Maak melding
 7. @Arto
  Amsterdam heeft PVV nodig in de stadsbestuur. De linkse kliek verdelen de mooiste baantjes onderling en vullen hun zakken goed. Het is tijd voor een grote schoonmaak in Amsterdam. Weg met de bomenknuffelaars en Carl Markx goeroes.

  woensdag 21 juni 2017 om 16:59 uur.
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  Ga snel terug naar JOU probleem land .MET jou lands problemen..ga weg uit dit mooie land.gedout.


  Maak melding
 8. Goed na denken ip van lullen verbeterd:


  Ja mijn vriend bedankt voor het er op alert maken dat ik ,!??!;” moet gebruiken om mijn boodschap begrijpelijk te laten overkomen.

  Ik ben hier niet voor de mensen die eerst beledigen en daarna komen met “ik bedoelde het niet” gedrag. Wat ik vooral van jou heb gelezen in eerdere reacties, daar hou ik gewoon niet van.

  Wat ik probeer over te brengen aan mijn broeders en zusters, vooral hen die hier alleen maar negatieve reacties plaatsen en hebben aangeleerd uit elkaar te drijven.
  We moeten proberen te verbeteren. Niemand gaat het voor me doen. Zou jij het voor me doen? Denk het niet gezien je eerdere reacties op zwarten.
  Ik vergeef het maar vergeet het niet, en ik vergeet vooral niet waar ik vandaan kom.

  Respect is duur en respect verdien je. Ik spreek voor mijzelf en voor mijn broers en zussen die een hele grote achterstand hebben op anderen. Wij moeten ons zelf beginnen te respecteren, daar moet wij naar toe. Vandaar dat ik mag zeggen dat die man op me lijkt. Het zou wat zijn als ik zou vinden dat Mark Rutte op mij leek.
  Kijk, om die man te feliciteren, daar hebben al die mensen die reacties of commentaar geven geen tijd voor. Jou zelf heb ik dat ook niet zien schijven, maar je gaat me aanvallen broer, jij bent niet zoals ik.

  Mijn geschiedenis is mij ontnomen en die van jouw broer, much love!


  Maak melding
 9. Ja man broer dank je wel .dat je mijn verhaal geanalyseerd hebt en geactualiseerd heb ,als ik het mooi mag zeggen.maar je hebt waar jou zelf staan niet veranderd naar ik heb ….bij de een voorlaatste zin en moest eindelijk zijn mijn geschiedenis is mijn ontnomen en die van jouw ? Als vraag. Daarom hebben we the good and the bad als we allen maar good hadden zou leven ook niet leuk zijn.bless


  Maak melding
 10. Iedereen is zo enthousiast hier.wat gaat hij voor jullie doen?uiteindelijk gaat hij ook zijn eigen zakken vullen.ik zou zeggen geef mij Mark Rutte maar.


  Maak melding
 11. Dogla ten eerste hans van der broek heeft het verhaal niet geschreven. want in zijn eerderen reacties heeft hij op ne9er alleen maar negatieve reacties,zoals ga in bomen klimmen en al dat rotzooi.
  zulke mensen hebben ons het N woord als naam gegeven het lijkt wel de afkorting van negatief en daarom broer je moet je zelf niet gaan verlagen naar dat soort mensen.
  Respect is duur en dat kan je niet kopen.

  Mister bojo jij ben ook aan het vooroordelen,waar wij afrikanen vooral die van Su moeite mee hebben.
  Zal ik je een verhaal vertellen en was een van de zoveel verhalen die mijn en nog steeds overkomen .
  Mijn vriendin of nog beter mijn vrouw heeft een Indonesië vriendin.
  Dus waren we een keer op bezoek weet ik niet meer waar we het overhaden toen zal ze gezegt hebben surinamers zijn lui als grap bedoeld hebben,maar dat ze al zulke grappen maakt!! en ra ra heeft ze eruit gelaten surinaamse manen hebben 3/4 vrouwen want dat kon ze niet zeggen.
  want op dat moment had ze een kind gehad van een marokkaanse man die getouwd is en kinder heeft.
  en nu heeft ze nog een van dezelfde man .

  en van die surinaamse zijn lui.
  dacht ik van jij zit in de uitkering en ik die niet eens weet waar en hoe je uitkering moet aanvragen.

  En dat is altyd hoe mensen denken over ons zwarte mensen.
  En nog iets als je uit de gevangenis komt na lange tijd tog.
  Gaat een ieder in een traject om zich zelf aan te passen aan de maatschapij
  Wat heeft Nederland gedaan,slavenij afgeschaft en hoe je zie wat ons was gegund moesten we nog 10 jaar verplicht werken in plaats van dat we geschoold werden.

  Daarom zeg ik het steeds broers en zussen we moeten het zelf doen .
  Niemand gaat het voor ons doen.
  Weet niet of mister bojo naar zijn naam lijk of het gewoon ook iemand is die alleen maar negatieve van zwarte mensen ziet.
  Als je een broer of zus is het tijd dat je deze quote wat Touwtji zei te veranderen BLAKA E POT DING TRAWAN A FISI EN HOOR ING SRIFI NA BLAKA.
  Respect you self
  Oja hans van der broek als je praat over die broek moet je ook praten over die T-shirt
  Mutch love


  Maak melding
 12. Dogla ten eerste hans van der broek heeft het verhaal niet geschreven. want in zijn eerderen reacties heeft hij op ne9er alleen maar negatieve reacties,zoals ga in bomen klimmen en al dat rotzooi.
  zulke mensen hebben ons het N woord als naam gegeven het lijkt wel de afkorting van negatief en daarom broer je moet je zelf niet gaan verlagen naar dat soort mensen.
  Respect is duur en dat kan je niet kopen.

  Mister bojo jij ben ook aan het vooroordelen,waar wij afrikanen vooral die van Su moeite mee hebben.
  Zal ik je een verhaal vertellen en was een van de zoveel verhalen die mijn en nog steeds overkomen .
  Mijn vriendin of nog beter mijn vrouw heeft een Indonesië vriendin.
  Dus waren we een keer op bezoek weet ik niet meer waar we het overhaden toen zal ze gezegt hebben surinamers zijn lui als grap bedoeld hebben,maar dat ze al zulke grappen maakt!! en ra ra heeft ze eruit gelaten surinaamse manen hebben 3/4 vrouwen want dat kon ze niet zeggen.
  want op dat moment had ze een kind gehad van een marokkaanse man die getouwd is en kinder heeft.
  en nu heeft ze nog een kind van dezelfde man gehad .

  en van die surinaamse zijn lui.
  dacht ik van jij zit in de uitkering en ik die niet eens weet waar en hoe je uitkering moet aanvragen.

  En dat is altyd hoe mensen denken over ons zwarte mensen.
  En nog iets als je uit de gevangenis komt na lange tijd tog.
  Gaat een ieder in een traject om zich zelf aan te passen aan de maatschapij
  Wat hebben ze gedaan,slavenij afgeschaft en hoe je zie wat ons was gegund moesten we nog 10 jaar verplicht werken in plaats van dat we geschoold werden.

  Daarom zeg ik het steeds broers en zussen we moeten het zelf doen .
  Niemand gaat het voor ons doen.
  Weet niet of mister bojo naar zijn naam lijk of het gewoon ook iemand is die alleen maar negatieve van zwarte mensen ziet.
  Als je een broer of zus is het tijd dat je deze quote wat Touwtji zei te veranderen BLAKA E POT DING TRAWAN A FISI EN HOOR ING SRIFI NA BLAKA.
  Respect you self
  Oja hans van der broek als je praat over die broek moet je ook praten over die T-shirt
  Als je me snapt
  Mutch love en Respect to you and everybody


  Maak melding
 13. En hans van der broek broeder Don staat en doet zijn werk voor een ieder anders was hij net als je weet wie?
  We hebben er meer van nodig voor al wij Surinamers


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES