zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandZevende editie van WK Flevoland voetbaltoernooi

Zevende editie van WK Flevoland voetbaltoernooi

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli zal het voetbaltoernooi WK Flevoland voor de zevende keer plaatsvinden in Almere haven bij F.C. Almere. De eerdere edities vonden plaats in het Mitsubishi Forklift stadion. De organisatie heeft toen gekozen voor de oudste club van Almere F.C. Almere. en dit is dan de 4e keer in Haven Aldus Glen Leeuwin, voorzitter van de stichting Multiculturele Organisatie Almere en tevens initiatiefnemer van het WK Flevoland

Het WK Flevoland is het voetbal evenement waar Deelnemers vanuit heel Nederland kunnen deelnemen voor hun land van herkomst en strijden voor de titel Wereldkampioen van Flevoland. Dit jaar is wederom mogelijk voor heren en dames ouder dan zestien jaar om deel te nemen, maar kunnen ook B junioren met een team deelnemen voor hun land van voorkeur. Bij de B doen dit jaar 2 teams uit Engeland mee Ook dit jaar is het ook mogelijk om deel te nemen met een veteranen team en wordt er gespeeld op een half veld 7 tegen 7. Bij de jeugd en veteranen mag je met een gemengd team deelnemen aan dit toernooi.

Voor de senioren en de dames team is het volgende van toepassing: Om deel te kunnen nemen aan het WK Flevoland, heb je een elftal nodig van Nederlandse personen van de afkomst van het land dat door jullie wordt gerepresenteerd en een bondscoach. De winnaars binnen iedere categorie mogen zich ‘Wereldkampioen van Flevoland’ noemen. Dit houdt voor de jeugdigen, veteranen en de dames in dat zij een grote prijsbeker in ontvangst mogen nemen en voor de senioren en de veteranen houdt dit in dat zij zowel een grote prijsbeker als een geldprijs mee naar huis mogen nemen. Toegang van dit evenement is gratis.

Wedstrijdschema 1 en 2 juli 2017
• Zaterdag 1 juli poule wedstrijden senioren
• Zaterdag 1 juli poule wedstrijden en finale Jeugd
• Zondag 2 juli poule wedstrijden veteranen en dames
• Zondag 2 juli finale senioren
• Zondag 2 juli Ajax golden Boys- Selectie Almere

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES