maandag, juni 24, 2024
HomeFotoPALU schenkt examen oefenmateriaal MULO

PALU schenkt examen oefenmateriaal MULO

-

Does Travel - naar Suriname

DNA lid Cleon Gonsalves Jardin de Ponte heeft onlangs namens de Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie (PALU) in Suriname enkele examen boeken geschonken aan de Tata Colin MULO School te Totness. Het gaat om boeken die samengesteld zijn door Poldoc waarvan ex-Rekenkamer voorzitter Ulrich Aron de directeur is. De boeken bevatten oefenmateriaal voor diverse vakken voor het MULO eindexamen. Het gaat om oefenvragen met uitwerkingen voor vakken als Boekhouden en Economie. Hiermee kunnen de leerlingen zich beter voorbereiden op het eindexamen.

Wendela Valies, onder directeur van de Tata Colin MULO school, nam deze gift in ontvangst. Bij de overhandiging werden bepaalde knelpunten waar de school mee te maken heeft onder de aandacht van het DNA lid gebracht. Zo was de directeur van de school niet aanwezig samen met 12 andere leerlaren vanwege de eendaagse staking van de schoolbussen. Het niet op tijd uitbetalen door de regering van Suriname was de reden voor de staking door de bushouders. Er is voorts een grote behoefte aan huisvesting voor leerkrachten in Coronie. Afgesproken is dat deze knelpunten onder de aandacht van de regering zullen worden gebracht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Wat een ongelooflijk mooi stukje riooljournalistiek wederom.

  Je begint met een positief stuk over het aanreiken van boeken etc etc…door de PALU (heel belangrijk ff)

  En je draait uiteindelijk 180 graden om het probleem van schoolvervoer (regering is daar schuldig aan) en de huisvesting te benadrukken te Coronie?
  Dat terwijl de OBS in onderhandeling is met Min OWTC.

  Leraren kunnen niet komen want er rijden alleen NVB bussen naar Corronie……….geen andere!?

  Top Journalistiek wederom.


  Maak melding
 2. Hee Kevin ik volg je al een tijdje op wkn maar jij bent hier 1 vd grootste huichelaar op dit platform. Zelf Anton Mussert is daarbij vergeleken een brave jongen. Ach man schei toch met je slap geouwe hoer. Je bent een verdwaalde schoothondje van Bouterse.


  Maak melding
 3. Palu is op sterven na dood, en proberen met populistische schijnbewegingen, weer tot leven te komen met Hok en zijn maat Ramlallallal, 2 hielenlikkers van die moordenaar.


  Maak melding
 4. Het zal in dat boek staan hoe je alle geld verdienende projecten de nek omdraait en veel belovende ontwikkeling stop zet.Bij voorbeeld het Kabalebo dam ptoject.
  Of een glas fabriek opzetten en het op eten.Zelf de grond waarop de fabriek stond,is verkocht.
  En natuurlijk Caldeira het meer opbrengsten laten beheren.Of Alibux scenario’s laten schrijven hoe executies uit te voeren.
  Ramnandanlal kwam uit Ned.en zag ons in de rijen staan.Die man is met het eerst volgend vliegtuig naar Ned. vertrokken tot betere tijden.


  Maak melding
 5. @ Jacobus:

  Kabaleboproject (Essed);

  Al voor aanvang werd al duidelijk dat uitvoering van het project door onder andere gedaalde prijzen van bauxiet op de wereldmarkt verliesgevend zou worden.
  Je leeft in een droomwereld dat dat project geld zou opleveren.


  Maak melding
 6. Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

  Kevin

  @ Jacobus:

  Kabaleboproject (Essed);

  Al voor aanvang werd al duidelijk dat uitvoering van het project door onder andere gedaalde prijzen van bauxiet op de wereldmarkt verliesgevend zou worden.
  Je leeft in een droomwereld dat dat project geld zou opleveren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES