donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAdika 'Eighteen Gives Back event'

Adika ‘Eighteen Gives Back event’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse zangeres Âdïka (Amani Verwey) organiseerde afgelopen weekend haar ‘Eighteen Gives Back event’ op het poolterras van Courtyard Marriot Hotel Paramaribo. Naast het terug geven aan de samenleving in Suriname had het evenement ook als doel bewustwording te creëren voor talentontwikkeling. Diverse artiesten deelden op deze dag ook hun ervaringen op het gebied van sport, muziek, film en dans met de mensen.

Âdïka laat sinds haar zesde al haar gouden stem horen aan een ieder die dat wilt. Het muziek maken begint echter pas op haar twaalfde. Geïnspireerd door namen als Rihanna, Kehlani en Big Sean, maakt Âdïka muziek die Suriname al langere tijd op z’n kop zet. Het begint met het nummer ‘Accurate’ uitgebracht in 2013.

In oktober 2016 tekende ze een contract met het Nederlandse platenlabel Top Notch. Begin deze maand was ze voor het eerst live in Nederland te zien op de I LOVE SU party in Amsterdam(FOTO).

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES