zondag, februari 25, 2024
HomeFotoViering Internationale dag van Yoga in Suriname

Viering Internationale dag van Yoga in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Yoga-beoefenaars tijdens een sessie van de stichting Art of Living Suriname op het Onafhankelijkheidsplein. De stichting zal de spirit van Yoga samen met miljoenen mensen over de hele wereld vieren op 21 juni 2017. In het kader van de door De United Nations uitgeroepen Internationale dag van Yoga (IDY) organiseert de stichting een “Yoga Day Celebration” en als voorloper daarop een “Sun Never Sets on Yoga”.

De “Sun Never Sets on Yoga” campagne, gepromoot door Art of Living International is bedoeld om de Surya Namaskar( Sun Salutation) over de hele wereld in 24 uur tijd op verschillende geografische locaties te doen. Het succes van dit evenement mag gezien worden als een “wake up call” voor yoga.

In 2016 kwamen mensen uit 145 steden in India en meer dan 100 landen over de hele wereld met de zon op, om op historische locaties en nationale monumenten yoga te oefenen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. Zo deze paar mensen hebben wel een vergunning gehad voor het beoefenen van yoga op het onafhankelijkheidsplein ?! En het grasmat dan ,wordt het niet beschadigd ?
  Laat maar deze mensen houden zich koest ze,vragen om niks,stellen geen vragen en eisen geen antwoord en daar houd bouta,Ze mogen daar voor eeuwig zitten en zich muisstil houden,helpt het hun ,ons…nee het helpt bouta!


  Maak melding
 2. De Surinaamse man is net een walrus. Alleen maar horizontale bewegingen! Zodra er verteld wordt dat yoga potentieverhogend werkt gaat het storm lopen.


  Maak melding
 3. Ray, het wordt wel tijd dat jij ook aan yoga gaat doen. Ik zie zo……….! Je staat jezelf in de weg omdat je geest is geknecht door de foute ideeën van de Front-partijen. Ray, je blijft je maar opwinden om het politieke spel. Je hebt een zware last te dragen.

  Je kan jezelf hiervan bevrijden door aan yoga te gaan doen. Een heel goede oefening is de zonnegroet. Je lichaam wordt bij deze oefening op diverse plekken aangesproken waardoor er een bepaalde ontspanning in het lichaam zal optreden.Dit heeft uiteraard weer speciale effecten op je overspannen geest. Het heeft een helende werking.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES