Kennismakingsbezoeken bij justitie in Suriname

6
Kennismakingsbezoeken bij justitie in Suriname

De waarnemend directeur Operationele Diensten bij het Ministerie van Justitie en Politie in Suriname, Henry Seedorf (m), is onlangs gestart met formele kennismakingsbezoeken aan de dienstonderdelen van dit directoraat. Hij wil met deze bezoeken het personeel persoonlijk op de werkplek ontmoeten en motiveren.

Seedorf maakt van de gelegenheid ook gebruik om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden de diensten rakende. Het personeel van het directoraat Forensische Zorg, het Korps Brandweer Suriname (KBS), Opa Doelie en de Penitentiaire Inrichting Hazard in Nickerie zijn reeds door de directeur en zijn staf bezocht. De diensten hebben daarbij hun zorg – en knelpunten waarmee ze te kampen hebben, aangehaald.


6 REACTIES

 1. lekker goedkoop,
  overal gaat deze meneer een portie eten!
  hij geeft iedereen gelijk en gaat over alles nadenken.
  Zo blijft het personeel weer een paar weken zoet!


  Maak melding

 2. Oma taki, met baas als kapitein aan de macht na soso sorry paarse ka, sa e go kong. met dank aan al die paars verdoemd vervloekt zijnde moordenaar aanbidders, alle ndper ‘s. Een zeer slecht volk met een paars corrupt misdadige geaardheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.