VHP doneert voedselpakketten aan moskeeën

46
VHP doneert voedselpakketten aan moskeeën

In verband met de Ramadan in Suriname, is de VHP begonnen met het doneren van voedselpakketten aan diverse moskeeën. Volgens de partij is zij zich als politieke organisatie bewust van haar verantwoordelijkheid om de samenleving te dienen in deze roerige economische tijd waarbij eensgezindheid en samenwerking essentieel moeten zijn.

Met de schenking van de voedselpakketten geeft de partij, onder leiding van voorzitter Chan Santokhi, invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid en helpt daardoor mee om de financiële lasten van de moskeeën enigszins te verlichten.

De donaties zijn zeer welkom in deze extra moeilijke tijd. De voorgangers van de diverse moskeeën hebben de donaties gewaardeerd. Met een kort gebed spraken ze hun waardering en dank uit, waarbij ze de partij en haar voorzitter veel kracht, wijsheid en gezondheid toewensten.

46 REACTIES

 1. Wat is ramadan? Wie zijn de ” armen” ?
  Ramadan is samenzwering een saamhorigheid bijeenkomst. Verzet tegen alles wat niet moslim is. De armen zijn de onschuldigen die zich niet kunnen houden aan het vasten maar ook de onschuldigen die zullen sterven in de jihaat.


  Maak melding

 2. Moslims hebben genoeg te eten. Wat Santokhi moet gaan doneren aan de moskeeën is verstand en tolerantie. Daar hebben ze echte gebrek aan.


  Maak melding

 3. Ha,ha,ha die Santokhi heeft weer een scheve schaats gereden. Hij zal de voedselpakketten gebracht hebben bij de zeer conservatieve Soenies en niet bij de gehate Ahmadiejas die banden hebben met Pakistan. Bij de Soenies de grootste groep hoopt hij op meer stemvee.


  Maak melding

 4. Ik had eerder gedacht dat arya dewaker zoude onder steunen .het zijn kinderen die hulpbnodig hebbenbals ik vanmorgen leest dat ze gaan sluiten de iverheid heeft geen geld meer voor hun ..ja dus vind ik begin daar toch laten ze ook naar die naar die arme wijken gaan en niet wachten wanneer er verkiezing is .


  Maak melding

 5. Santokhi vergeet de kinderen van Arya Dewaker niet.
  Het is nobel van de VHP om aan moskeeën voedselpakketten te doneren, de kinderen van tehuizen hebben ook hulp nodig.

  Maisha Neus heeft al het voortouw genomen om de kinderen van huize Nos Kasita’s te helpen.


  Maak melding

 6. Een tipysche voorbeeld van de wolf in schaapskleren .je mag geven.aan iedereen graag….ik vraag niet veel…geef mij maar…EEN HELE GROTE BRIK.van jou mie mang.


  Maak melding

 7. Straks gaat een groot deel van het volk gedwongen ramadan houden.Dan maakt het niet uit als je moslim bent of niet.
  Mister Hard Time gaat maken dat er maar één keer per dag wat te eten is in de meeste gezinnen.De rest van de dag is verplicht vasten geboden.


  Maak melding

 8. Ja op deze manier wil chan populair worden. vhp dna leden zijn hindoes. vhp is allergies voor niet hindoes. De zogenaamde bestuursleden die geen hindoes zijn is voor de vorm. ze gaan nooit aan bod komen.
  Chan is wel president in zijn droom


  Maak melding

 9. De **WOLF IN SCHAAPSKLEREN** , OPA DDB, HEEFT

  ONS LAND OPZETTELIJK FAILLIET GEMAAKT !

  DE PAARSE DRUKKER VAN MILJARDEN AAN

  ONGEDEKT GELD , LACHT HET VOLK UIT !!

  DE PAARSE CORRUPTE CLAN JUICHT en GENIET VAN

  HAAR HOGE VERGOEDINGEN !!!

  A VOLK E PINA !!! DANG FA DANG !!!

  PS : DE PAARSEN PROBEREN MET RACISME en

  HAATZAAIEN TEGEN BEVOLKINGSGROEPEN, AAN HUN

  ONDERGANG TE ONTKOMEN !!! HELAAS, BAJA …….


  Maak melding

 10. ==Ik vraag mijn af of die tekst goed gelezen en begrepen wordt en als men wel respect heeft voor het geloof van een ander.

  Triest dat dit elk jaar plaatst vind, maar omdat die ene meneer zijn naam eruit vliegt staan sommigen al op hun achterpoten.

  Als Bouterse de moordenaar iets slecht heeft gedaan staan velen achter hem en keuren alles goed, dit vanwege hun loyaliteit aan hem.
  Nu verricht iemand een maatschappelijke daad dan is het weer niet goed.

  Je kan de mensen zo eruit halen die getraumatiseerd zijn en met de naam van die ene meneer naar bed gaan.


  Maak melding

 11. Mi dat e berei mi voor om samen met mijn goede oude moslim
  vrienden van buurt Latour en Livorno met wie ik heel goede banden heb (sedert Jopie,Palem,Karamatali Islam Ramdjan), het Id-Ul-Fitre feest te vieren !!
  Jammer dat er zoveel negatieve(ik zou bijna willen zeggen
  religieus racistische )reacties wordt gegegeven !!
  Volg “the late night show” van Umberto Tang !! Onderzoek heeft aan getoond in dit programma ,dat handen afhakken van vrouwen die onderwijs geven of onderwijs volgen , uit de “bijbel” komt !!
  Aan mijn landgenoten wil ik ook meegeven dat Marie, moeder van Jesus, ook een hoofddoek droeg zoals de Hindoes in India en Moslims, die dat ook deden in Suriname.
  Bij de Joodse vrouwen hetzelfde !!
  Dus laten we elkaar geen mietjes noemen en elkaar waarderen.Ik persoonlijk heb veel waardering voor de Moslims aan de Keizerstraat, die heel tolorant zijn !
  Ik zie niks verkeerds aan het feit dat de VHP, pakketten geeft aan de Moskee, om verder te verdelen !! Zij kennen de noden onder hun mensen; bij sociale zaken komen ze nooit aan bod, zoals tijdens Ping-Ping zonder onderscheidt mensen konden aankloppen !!
  @ oom Bert van Abrabroki zal ook het e.e.a hebben meegemaakt !


  Maak melding

 12. Ondertussen schijten vele paars verworden moslim die hoopten op gratis paarse ete, paarse kleurselstroop en paars geverfde tuinhuisjes. Baas e mek deng oerdomme paarse moslims ka.


  Maak melding

 13. Ja de vhp gaat nooit arya dewaker ondersteunen, daar het hoofdbestuur uit de vhp gelederen komt.
  Zij kijken niet naar het belang van de kinderen , maar alleen maar paniek in de samenleving zaaien om deze regering ten val te brengen. Ze kunnen geen onderscheid maken.


  Maak melding

 14. Kinderhuis Arya Dewaker gaat sluiten.

  “Waar blijft de hulp van de regering, politiek, lees VHP, in deze?
  Waar zijn de Hindostaanse organisaties? Waar zijn de kapitaalkrachtige individuen ( Dilip Sardjoe, Mangalie, Malhoe , Bhikharie etc.?
  Heeft de voorzitter van dit specifieke kinderhuis alle wegen bewandeld om de subsidie alsnog met terugwerkende kracht te ontvangen? Is de weg naar de groene tafel ook als optie meegenomen in zijn besluit? Is er rekening gehouden met het gevoel van de kinderen van dit verblijf?”

  Goed dat VHP doneert, maar doe het ook daar waar de nood erg hoog is.
  En ga geen politiek stunt uitvoeren. Doe het vanuit je hart die nog in werking is.


  Maak melding

 15. @Surinamer, de NDP kijkt niet om naar de belangen van het gehele Volk, gewoon Paars wanbeleid, resulterend in faillissement !

  Ook de Paarse basiszorgwet blijkt NEP , ELKE SRANANMAN is de pineut !

  De Paarse volkswoningen voor de gemiddelde Srananman zijn NOG STEEDS onderweg !

  Inflatie MEER DAN 70 %

  Criminaliteit blijft stijgen, MONNI NO DE door een ziek uitgavenbeleid van de Paarse overheid !

  ALLE instellingen die financieel te maken met de Paarse overheid hebben TOEVALLIG problemen !

  Dus, neppe-Paarse Surinamer babbel niet over belang van kind of Volk !

  ALLA SMA E PINA , door de Paarse vloek !


  Maak melding

 16. Vhp geeft tenminste! Desie belooft alleenmaar gouden bergen, maar hebben helaas niks om te geven. Ze nemen alleen…, en ook dat stoppen ze in hun eigen zakken….


  Maak melding

 17. Van al de politieke partijen die er momenteel in Suriname zijn, is de Verenigde HervormingsPartij (VHP) met zijn bestuur onder leiding van Chandrikaperkash Santohki de beste. Dat Beseffen vele Surinamers en sluiten zich daarom massaal aan bij de VHP.

  Uit de NDP betaald vele paarse kakkerlakken om deze partij zwart te maken, maar het is gewoon water naar zee dragen en zal dus niet helpen.

  Wat heeft de NDP voor Suriname gedaan sinds haar oprichting?
  Wat hebben ddb en gangsters sinds 25 februari 1980, 8 december 1982, Moi Wana86 enz, voor Suriname, De Surinamers nationaal, internationaal betekent?

  Zie:
  – mensenrechten,
  – 3 x skeer,
  – 8 december 1982 strafzaak,
  – ddb en gangsters zetten (inter)nationaal het hele land en de Surinamers te kijk,
  – economisch zit het land op zijn poepgat,
  – alle Surinamers zijn armer geworden,
  – alle Surinamers worden nog meer uitgeperst, of niet dan?
  -ddb en gangsters hebben het kruis en zichzelf goed gezegend,
  – de grondwet van Suriname wordt vertrapt door ddb en de gang, Hij mocht never, nada, nooit, nunca president van Suriname worden, omdat hij niet aan de eis voldeed van Goed Gedrag dat hiervoor een vereiste is, afgezien competenties., enz
  – enz, enz, enz.

  Time4Chan(ge)

  Leve:
  – VHP
  – Chandrikaperkash Santohki,
  – alle oppositiepartijen.
  – alle oppositiepartijen,
  – alle vakbonden die het met het land goed menen
  enz, enz. enz

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Met ddb en de NDP zal het never nada, nunca, never, nooit, nul, negatief, notie met Suriname en de Surinamers goed komen.

  De NDP is opgericht om ddb de gelegenheid te bieden om van zijn criminele daden op een onterechte manier af te komen. M.aw. president te worden en daar een beroep op te doen van onschendbaarheid. De oerdomme paarse kakkerlakken en overlopers ea, hebben hieraan meegewerkt. Zie maar de gewijzigde amnestiewet die ze wilden aannemen in de DNA om dit tegen de gaan.

  Waarom niet?
  – Omdat internationaal geen enkele land of onderneming, enz met de criminelen van de NDP wil samen werken.

  Andere Voorbeelden als Suriname zijn:

  Cuba, Venezuela, Equatoriaal, Guinee, Noord-Korea, Vele Moslimlanden, vele Afrkaanse landen, enz.

  NDP, ddb, gangsters, overlopers, zwakzinnige paarse kakkerlakken die in luchtkastelen geloven en bedrogen zijn geworden zijn gewoon Sari (his)tory.

  Wat het Surinaamse Volk hieruit kan leren is dat zij nada, nooit meer in luchtkastelen van NDP en van ddb en gangsters gaan geloven.

  Eens, maar nooit meer!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 18. de NDP betaalt vele paarse kakkerlakken ( zie ze op de website van waterkant) om de VHP zwart te maken, maar het is gewoon water naar zee dragen en zal hen niet lukken. Te zwakzinnig.

  De VHP is ijzersterk en dat zien steeds meer Surinamers, die straatarm( kijk om je heen) zijn geworden, andere politieke partijen. ea die het goed met het land en de Surinamers menen en willen met de VHP samenwerken, voor een beter, welvarender en beter welzijn voor alle Surinamers, de grondwet te eerbiedigen en internationale verdragen, cq mensenrechten.

  ddb, NDP, paarse zwakzinnigen kunnen de VHP en de Suriname en de Surinamers niet tegenhouden. De VHP is een rots in de branding van de republiek Suriname en de Surinamers. Het is niet te breken of stuk te maken of te verdelen.

  Samen Sterker Met De VHP

  ddb, gangsters, ndp, overlopers, billenlikkers, boelers, zwakzinnigen, oe graatie, oe har a dan!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 19. Ik ben principieel tegen het uitdelen van pakketten maar weet ook dat het in religies vaak gebruikelijk is om op feestdagen dit soort acties te houden en als het bescheiden giften zijn moet het kunnen.
  Ik ben nog meer tegen het uitdelen van pakketten aan eigen politieke aanhang waarbij de pakketten door de schatkist betaald en gedistribueerd worden. Dat is helemaal verderfelijk.
  Ik haat de proleten die nu een grote bek opzetten maar zwijgen als hun Baas zich weer misdraagt.


  Maak melding

 20. Neus, in mijn ogen heb je helemaal gelijk, op 1 punt na, ik haat dat volk niet, maar verafschuw dat in feite minderwaardig soort volk dat de misselijkmakende mentaliteit bezit zich achter een massamoordenaar en veroordeelde drugscrimineel schaart en zijn wangedrag en loze beloftes nog met allerlei drogredenen probeert goed te praten ook, gadverredamme de paarse kakkerlakken, wat voor een kronkel moet je wel niet in je hersens hebben, voor zover aanwezig.


  Maak melding

 21. Wat doneert VHP aan de kinderen die geen vader hebben op vaderdag ?

  En wat heeft VHP gedoneerd aan kinderen zonder moeder op moederdag ?

  Niks waarschijnlijk want kinderen kunnen toch niet stemmen.


  Maak melding

 22. Het is juist de bedoeling dat de moslims aan het einde van de Ramadan aan anderen voedsel doneren en niet omgekeerd. Weet de VHP-leider dit niet?


  Maak melding

 23. Ik snap niet dat men een foto van kromo plaats bij aanname van verdorven voedsel.
  In de vasten maand hoort men als islamiet te geven. In alle omstandigheden mag men niet ontvangen.
  Het is triest en bizar dat de regel uit de coraan wordt overtreden. De islam is gefundeerd op geven (sekaat)maar wat hier gebuurt is bizar. Binnen de islamitisch geneemschap hoort men de minderbedeelden te traceren en uit het bestuur ook hun een prachtig EID te bezorgen.
  Schande schande en nog eens schande.

  Tjee


  Maak melding

 24. Erg erg en nog eens erg. Waar blijven de bestuurders van de SMA en SIV. Ja zij profiteren van hun waanzin met hun dikke auto’s onder hun reet. Zoals de politiek het volk in de malling neemt zo ook de islamitische bestuurders.

  Papie


  Maak melding

 25. De machtige VHP moet ook te rade gaan wat te doen tegen de zeer toegenomen roofovervallen en criminaliteit.

  Kan er hulp van buitenaf ingeroepen worden om van Suriname een leefbaar land te maken.


  Maak melding

 26. Goed zo VHP,wij zijn met zijn allemaal surinamers en bij ons kennen wij gelukkig niet de slechte en de goede muslims.Ook zij zijn surinamers die het zwaar hebben onder bouta..

  @@Ray van zaterdag 14 57 uur
  Begin jezelf te verbeteren .Steel geen nicks van anderen!


  Maak melding

 27. @ ex moslim,
  Wat heb jij zelf gedoneerd ??/Zeker heb bij vele bij-vrouwen kinderen verwerkt en wil hebben dat nderen voor de zorg opdraaien !!
  Om het kind bij de naam te noemen : welke andere partij hebben ooi iets gedoneerd aan Hindoe(staanse) en Hindostaanse en Javaanse Moslim kinde tehuizen/internaten ???I zie steeds dat Hindotaanse organisaties en bedrijven en personen, wel steeds doneren aan crhistelijke-creoolse internaten e.d. !!
  Zelfs aan de “rijke binnenlandbewoners die steeds klagen, over noodhulp, (terwijl ze zonder belasting te betalen goud delven,)die ze vragen!! en vaak krijgen van Hindostaanse Surinamers!! Dat zijn allemaal Christenenen die die hulp
  krijgen !! Ook van de Regering steeds !! En ook van de mijnbouwmaatschapijen !!
  Heeft Staatsolie ook iets gedaan voor de kinderen/inwoners van Saramacca ? Nothing, nada !


  Maak melding

 28. Nee hoor, ik begrijp heel goed wat @ex moslim zegt, dus zeker geen wartaal.

  @Ray, aan Bouterse hoef je niks te vragen, want er zal nooit een (zinnig) antwoord op komen.

  De VHP geeft een pakketje en men (ik ook) doet alsof ze miljarden hebben gedoneerd. Het ging om het gebaar.


  Maak melding

 29. Jij denkt,en voor jou is het logisch dat elke Surinamer in sodom & gommora pedo homo land woont zoals jij.Damsco heeft die kaaskoppen helemaal niet nodig.ik heb mijn schaapjes op het droge idiote PANNENKOEK. Als je goedkoop wil scoren ben jij bij Damsco aan het verkeerde adres dus ophoepelen omhooggevallen FLAPDROL.ga terug in je hok uilskuiken. Waag het nooit meer tegen Damsco…want dan kom je thuis van een hete carnaval onthou dat.


  Maak melding

 30. @Damsco wat ben jij een gefrustreerde zielig ventje zeg! En dreigen zit in het aard van het beste toch ? Als jij een discussie niet op een fatsoenlijke wijze voeren kan dan ben jij degene die moet ophoepelen. Ja, Creoolse mensen doen ook veel maatschappelijk werk. Noem ze eens op beste zwarte racist ! Of bedoel je dat de Creolen op elk straathoek een vrouw bezwangerd hebben ?


  Maak melding

 31. Wat is die Damsco een naar mens zeg. Heeft op iedereen die niet zwart en kroeshaar heeft wel op en aanmerkingen. Behalve op Hindoestanen heeft deze crimineel het niet op Nederlanders, de mensen die door hem als Kaaskoppen gezien worden. Het waren dezelfde kaaskoppen die de voorouders van dansco uit het arme Afrika gehaald hebben om hen een beter leven te geven en om zich te ontwikkelen. Jammer dat Damsco die kans niet heeft aangegrepen om zich te ontwikkelen tot een mens.


  Maak melding

 32. Nou,Wazig jij bent zelf hopeloos en wazig als je zelf niet in de spiegel kijkt en tegen jezelf zegt van wat zie ik er wazig en hopeloos uit zeg dan ga je denken wat.


  Maak melding

 33. Wie noem je landverrader en dat bouterse vorige maand zei van dat die protestacties in su te maken had met buitenlandse intimidatiebemiddeling oftewel Holland nou laat ik duidelijk zijn dit heeft totaal niks te maken met Holland dit doen jullie allemaal zelf om andermans precaire levensstijl & situatie het hand boven het hoofd houden en dat ieder voor zich en God voor ons allenbeleid uitvoeren op de jongerengeneratie in su ga mekaar eens kernwaarden leren op school I.p.v mensen niet te helpen met hun precaire levensstijl & situatie in su.


  Maak melding

 34. IDD,DAMSCO IS BEZIG MET EEN KOULO KRUISTOCHT BEZIG OM MENSEN MET EEN HOLLANDS PASPOORT VAN SURINAAMSE AFKOMST TE BEWERKSTELLIGEN WAT HEM BETREFT GOOIEN WE DAMSCO BIJ DE PIRANHA’S IN DE SURINAME RIVIER.


  Maak melding

 35. En de medeverantwoordelijken zijn Rachied Doekhie,Ashwin Adhin,Jennifer geerlings simons & Andre Misiekaba + Eugene vd San & Winston Caldeira.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.