dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandIsmael Londt komt sterker en fitter terug dan ooit

Ismael Londt komt sterker en fitter terug dan ooit

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens Glory36 in Oberhausen Duitsland raakte de Rotterdamse kickbokser, Ismael Londt, in gevecht met Jamal Ben Saddik, in de tweede ronde geblesseerd. Londt, die voor Suriname uitkomt, vocht zijn partij uit en kreeg diezelfde nacht in het ziekenhuis te horen dat een operatie noodzakelijk was. Drie dagen later was de operatie een feit.

Na een herstel van 6 maanden heeft Londt zijn handschoenen afgestoft en is hij nu back on track. Mr Pain belooft sterker en fitter terug te komen dan ooit.

Exact 6 maanden na zijn blessure startte Mr Pain afgelopen dinsdag met zijn training bij Mike Passenier. Hij reist drie keer per week naar Mike’s Gym in Amsterdam en traint wekelijks tweemaal met Clyde van Dams in Rotterdam. Natuurlijk ontbreekt de training met de Tavares Brothers, Luis en Vilson Tavares, bij Jan Pasztjerik (Fightclub17) in Schiedam ook niet in zijn drukke trainingsschema.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Wacht maar Badri gaat jouw mars breken in twee stukken zonder voorbehoud. Voordat je een puf laat lig je al op je gat. Ga toch achter de eenden en kippen aan en neem je rust.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES