di 20 feb 2018 14:13
post thumbnail

Ismael Londt komt sterker en fitter terug dan ooit

2

Tijdens Glory36 in Oberhausen Duitsland raakte de Rotterdamse kickbokser, Ismael Londt, in gevecht met Jamal Ben Saddik, in de tweede ronde geblesseerd. Londt, die voor Suriname uitkomt, vocht zijn partij uit en kreeg diezelfde nacht in het ziekenhuis te horen dat een operatie noodzakelijk was. Drie dagen later was de operatie een feit.

Na een herstel van 6 maanden heeft Londt zijn handschoenen afgestoft en is hij nu back on track. Mr Pain belooft sterker en fitter terug te komen dan ooit.

Exact 6 maanden na zijn blessure startte Mr Pain afgelopen dinsdag met zijn training bij Mike Passenier. Hij reist drie keer per week naar Mike’s Gym in Amsterdam en traint wekelijks tweemaal met Clyde van Dams in Rotterdam. Natuurlijk ontbreekt de training met de Tavares Brothers, Luis en Vilson Tavares, bij Jan Pasztjerik (Fightclub17) in Schiedam ook niet in zijn drukke trainingsschema.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

  1. Deze Londt heeft een lange lont.Deze man moet een dikke dertiger zijn.Moet aan zijn pensioen beginnen na te denken.

    vrijdag 16 juni 2017 om 17:56 uur.
  2. Wacht maar Badri gaat jouw mars breken in twee stukken zonder voorbehoud. Voordat je een puf laat lig je al op je gat. Ga toch achter de eenden en kippen aan en neem je rust.

    maandag 19 juni 2017 om 13:39 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com