dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDominicaanse vrouwen geven zich bloot in Surinaams dorp

Dominicaanse vrouwen geven zich bloot in Surinaams dorp

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/BROWNSWEG, 16 jun – Traditionele leiders in het Marrondorp Brownsweg trekken driftig aan de bel. Vrouwen uit de Domincaanse Republiek bieden seksuele diensten aan in de ooit vreedzame leefgemeenschap in het district Brokopondo. Kennelijk wordt niet genoeg verdiend aan de goudzoekers in de bestemde velden. De vrouwen spreken ook de fantasie van de lokale bevolking aan. De leiders zijn ongerust.

Het grootste gevaar zit niet eens in het inspelen van het mannelijke deel van de dorpsgemeenschap. “De meisjes van het dorp zien wat deze vrouwen doen en zouden dit kunnen navolgen”, zegt dorpsleider Henk Finisie. De beïnvloeding is eigenlijk al merkbaar. Tienermeisjes en jonge vrouwen uit Brownsweg hangen steeds meer rond de plaatselijke bars en restaurants.

Dat zijn nou precies de ‘werkplekken’ van de Dominicaanse schonen. Publieke gelegenheden zelf hebben zich al aangepast. Vroeger waren het tussenstops voor goudzoekers die de nabije velden introkken. Nu zijn het accommodaties voor de vrouwen die klanten weten te strikken. De bezorgdheid van de leiders geldt het ‘overslaan’. “Ik heb kinderen en kleinkinderen, de ene verpest de andere”, aldus Finisie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

51 REACTIES
 1. Ja ja het zijn natuurlijk weer de zwarte bevolkingsgroep die de oorzaak van deze ellende is. Nooit zal het bij de Chinees opkomen om hoeren naar Suriname te halen. Mijn Gado, wat heeft de onafhankelijkheid voor Suriname gebracht behalve ellende ? Niks niks !


  Maak melding
 2. Er moet ook verdiend worden, waardoor er ook valuta gaat naar die arme eilandbewoners.

  Leven is keihard en daar weten deze arme zieltjes alles van.

  Als student (tolk) van de middelbare school sprak ik Spaans met ze als ze hun verblijfsvergunning bij vreemdelingendienst van politie in Suriname in orde moesten maken halverwege de jaren 70 van de vorige eeuw. Hierdoor oefende ik ook mijn spreekvaardigheid Spaans. Het leven was toen heerlijk in Suriname en het Parbobier smaakt heerlijk op de tong. Ik ga er zo met een eentje nemen met dit warme weer.

  Cheerio met Parbobier! Cheer You Up Met De Parbobier.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 3. Dominicaanse poeta,s zijn geboren hoertjes die hoereren heben uitgevonden, alles wat je kunt bedenken op sexgebied vinden ze lekker, voorbeelden genoeg meegemaakt op Curacao bij die Dominicaanse Snacks en op Campo Alegre, vele relaties zijn stuk gelopen door toedoen van deze kayente Dominicaanse dames.


  Maak melding
 4. @chang

  Jij bedoeld dat die chinese “massagesalons” in Noord in handen zijn van die “zwarte ellendelingen”? En niet in handen van de chinesie?

  Je hebt gelijk alleen “zwarten” doen dat soort zaken, chinesie nooit.

  Maar heb je het artikel wel goed gelezen? Hoeren die voor de goudzoekers er waren? Zouden dat ook Brazilianen kunnen zijn? of misschien een paar illegale chinesie?

  Je hebt gelijk: Mi Gado wat heeft de onafhankelijkheid voor Su gebracht. Onder andere mensen zoals jij!


  Maak melding
 5. @chang is het zich van de domme houden?

  in de chinese massagesalons vinden seksuele activiteiten plaats. massagesalons worden gebruikt als dekmantel voor prostitutie.


  Maak melding
 6. Vroeger kwam ik vaak aan de Waterkant en daar zat altijd de bejaarde heer Santjes met zijn vrienden op een van de bankjes. Soms kwamen de buitenlandse meisjes van plezier aan de orde in de gesprekken.
  Een van de vrienden benadrukte dan steeds dat ze “Nog niet eens een slipje hadden als ze aankwamen in Suriname! Nog niet eens een slipje!” En dromerig en in stilte staarde hij dan een tijdje over het water.


  Maak melding
 7. Desi en zijn criminele bende drijven al de vrouwen naar massagesalons en prostitutie. En duivel dominee misi-ka-ba noemt dit de nieuwe Dubai


  Maak melding
 8. @Snel,

  Drijft Desi Dominicaanse vrouwen de prostitutie in?
  Erg hoor wat er in Suriname gebeurd.
  Hij haalt ze zeker ook op en zet ze af in Brownsberg?


  Maak melding
 9. @Snel,

  Drijft Desi Dominicaanse vrouwen de prostitutie in?
  Erg hoor wat er in Suriname gebeurd.
  Hij haalt ze zeker ook op en zet ze af in Brownsberg?


  Maak melding
 10. Ik heb net mijn derde Hollandse Nieuwe Haring binnen. Met uien! A visie tja eiwit nanga Koolhydraten. A visie sweet no mami todo, Me Taigi!

  Nu nog een Cheerio Met Parbobier. Cheerio up met een Parbo bier, Hup, hup, hup, met een Parbobier.

  Libie Boeng, Libie Boeng, In Blanda.

  Happy Weekend.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 11. Er zijn ook chinese hoeren in suriname niet schelden op de andere want jullie zijn ook niet beter .er gaan ook zelf boslandcreolen naar de chinese hoertjes.


  Maak melding
 12. @ Chang,

  ” Nooit zal het bij de Chinees opkomen om hoeren naar Suriname te halen “.

  Dat klopt, want het geld moet opgepot blijven om de hoeren te kunnen bezoeken als zij eenmaal zijn aangeland. Stelletje schijnheiligen.

  En trouwens die Segebai had toch ook een chinees ………. ?
  Die hebben ook geen trefoe als ze geld ruiken of zien.


  Maak melding
 13. Zucht, deze meiden met hun absurd grote billen en dikke dijen, slanke taille, kleine borsten, klein gezicht, kleine vingers, slanke enkels en lonkende oogjes e law alla deng afrikan afstammelingen. Ze zijn er ook voor de lengte van het mannelijk geslacht van deze djoeka hoerenlopers. Zucht, met ndp aan de macht staat het land bijn op de grens voor het verworden als Sodom en Gomorra, met dank aan oerdomme ndper ’s waarvan vele hoerenlopers zijn gebleken, te beginnen bij de top van dit land. Wo ka.


  Maak melding
 14. Wat een gezeik allemaal. Hoeren zijn er altijd al geweest.
  En wat maakt het uit of ze nou binnenlands dan wel buitenlands zijn.
  Ze doen allemaal hetzelfde. En daar gaat het de heren toch om?


  Maak melding
 15. @ Oom Ludwig van Abrabroki,

  Je moest eens weten hoeveel huwelijken ze in Curaçao met hun ” absurd grote billen en dikke dijen, slanke taille, kleine borsten, klein gezicht, kleine vingers, slanke enkels en lonkende oogjes “. Het zijn de aartsvijanden van de Antilliaanse vrouw.


  Maak melding
 16. Chang, jij moet niet zo hoog van de toren blazen. Veel vrouwen uit Nickerie en Saramacca zijn dollars aan het verdienen op Trinidad.Ha,ha,ha, de achterban mag het niet weten. Misschien werkt je zuster ook op Trinidad.


  Maak melding
 17. Massage salons. In de US worden ze gebruikt voor sex. Asiatische vrouwen gesmokkeld vinden werk in de salons. Ze weten meer van sex dan oosterse massage.

  Dominicaanse vrouwen weten hun weg te vinden in de Us. Ze zijn harde werkers. Nee geen sex. Ze zorgen goed voor hun families. Ze sturen geld terug naar Dominica.

  Als de Marrons zo geschokt zijn moeten ze maar gaan reguleren. Vergunnigen uitgeven. Overtreders dan deporteren naar hun eiland. Legaal kwijtraken.
  Hoeveel Su dollars vragen ze om het lonend te maken?


  Maak melding
 18. @ Chang,

  Doe je ogen open bleekscheet of rize varken,
  De chinezen hoeren onderling.
  Heb je nooit een Chinese hoer op straat in amstedam zien lopen. High van de heroïne .

  Chang, je haat tegen zwarte beïnvloed jou leven. Iemand als jij jan nooit gelukkig zijn met zoveel haat in zich.
  Mocht je ooit een nier nodig hebben dan staat mijn zwarte vriend klaar om je er eentje aan te bieden…. Oja, K was vergeten dat je zwarte mensen haat .
  Fijne dag Chang en succes met JOU haat 😬


  Maak melding
 19. Erg vreemde zaak. Terwijl de marronvrouwen zo makkelijk gaan liggen, met de benen gespreid, worden ze zelfs verdrongen door de Dominicaanse vrouwen. Hoe kan dit? Zeker moeten de marronvrouwen lui en dik geworden zijn.


  Maak melding
 20. De dignitarissen voelen zich op de hun lange lont getrapt.Deze vrouwen waren er al heel lang daar in de buurt.Maar nu hebben ze hun diensten aan de bekleders van “hoge”positie betalend gemaakt.Dat is het, want het binnenland moet alles kratis hebben.


  Maak melding
 21. De dignitarissen willen ook een graantje mee pikken en zijn nu boos omdat deze vrouwen via NDP-toppers binnen komen en de dignitarissen hun “vrouwen van het dorp” nu concurrentie ondervinden !!, dus krijgen ze geen commisie meer !! Tot nu toe konden ze gratis hun service-beurt krijgen, maar nu moeten ze betalen !!


  Maak melding
 22. Nu kunnen die djoekas hun grote derde been in die grote dikke billen zetten, want daarvan houden deze Dominicaanse hoeren het meest van. djoeka vrouwen no e doe deng fistie sanie disie.


  Maak melding
 23. Op een dag liep Opa D. langs de Brokopondo wallen toen hij plotseling een Dominicaans hoertje hoorde roepen: “He Opa, zullen we het proberen?” Zegt Opa D. “Nee meid, dat gaat niet meer!”
  Zegt dat hoertje “kom kom, we gaan het gewoon proberen!” Opa D. gaat naar binnen en gaat er op los als een jonge vent, wel vijf keer achter elkaar. “Pffff, zegt dat hoertje, je zei dat het niet meer ging”.
  Zegt Opa D. “ja het neuken lukt me nog wel, alleen het betalen niet”.


  Maak melding
 24. Alles in de maatschappij is er tegenwoordig op gericht om seks te stimuleren en aan te wakkeren. Alsof seks de oplossing is van de menselijke problemen.


  Maak melding
 25. In de hemel heb je ook veel hoeren. De 72 maagden worden ontmaagd en dan? Dan wil geen enkele hemelbewoner ze meer hebben en incarneren ze op aarde als hoer, gaan ze terug naar de hemel en krijgen daar weer een maagdelijk lichaam.


  Maak melding
 26. Ooit wordt de verleiding voor deze traditionele leiders groot. Dan gaan ze anders praten en denken. Te a sma pireng bakka go, en leider of niet sjie en vierie a switie foe wang back poena, dan na eeehhhhh ai mi e go en kong klaar ooktoe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES