Politie zoekt uit Suriname ontsnapte crimineel in Nieuwegein

12
Politie zoekt uit Suriname ontsnapte crimineel in Nieuwegein

De Nederlandse politie heeft inwoners van Nieuwegein gewaarschuwd dat de uit Suriname ontsnapte crimineel Gerel Lusiano Palm wel eens in Nieuwegein zou kunnen zijn. De Antilliaanse Nederlander kwam daar in het verleden met enige regelmaat, zegt de politie op Facebook.

Palm werd op 1 maart 2017 aangehouden in Suriname, omdat hij verdachte is in een zaak waarbij twee Antilliaanse Rotterdammers van 28 en 35 jaar op zaterdag 10 december even voor middernacht op de Middenweg in Noordeloos werden beschoten. Ze werden ernstig gewond gevonden in een weiland langs de provinciale weg N214 tussen Noordeloos en Hoornaar.

De 34-jarge Palm wist op 12 maart te ontsnappen en is sindsdien voortvluchtig waarbij hij geldt als vuurwapengevaarlijk. In juni is Palm op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Heeft u Gerel Palm sinds 12 maart gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar 0031 79 3459876.


12 REACTIES

 1. DDB, als hij zich inderdaad bij jouw schuil houd, geef hem AUB aan. Misschien maak je hiermee een goede beurt bij jiuw achtervolgers en krijg je gratie.


  Maak melding

 2. Aan een waarheid grenzende waarschijnlijkheid was hij het met een dodenmasker op bij de demonstraties.Gestuurd door de volks president op zijn volk.


  Maak melding

 3. Volgende keer de Surinaamse politie en advocatuur niet meer vertrouwen de crimineel zelf binnen 24 uur ophalen in Suriname.
  Nog steeds geen resultaat van het nderzoek hoe Palm aan een vuurwapen is gekomen in het gevangenis.


  Maak melding

 4. By the way,

  Wie weet waar ” Jo Koe” nanga vivie-toetoe, korte tollie-lont eugene nu is ???
  Is hij wel aangekomen op zijn plaats van bestemmming ?
  Wat heeft hij onder begeleiding, zonder visitatie op Zanderij meegenomen in zijn koffer ??
  Welk land heeft hem zo snel een visum verschaft ? Of reist hij met een diplomatiek paspoort ??
  Erger nog, deze “jo koe” is nog niet per resolutie ontslagen !!
  Dus hij krijgt gewoon zijn ministerssalaris tot een jaar , en daarna pas zijn ontslag resolutie met alles erop en eraan aan salaris en toelagen !!,zoals een minister na 1-jaar ontslag. Zoals ook DINO ,zijn salaris ontvangt, want hij is niet veroordeeld door een rechter in Suriname, dus hij is nog in dient en doet zijn werk in zijn cel in de V.s, voor Suriname!
  Surinamers slapen !!! De Opositie slaapt een “zoete slaap” en stelt geen vragen !!
  Carl, de Judas, maakt zijn smoel niet open in deze !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.