dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoSuriname nummer 1 op Taekwondo Tournament

Suriname nummer 1 op Taekwondo Tournament

-

Does Travel - naar Suriname

Suriname is als winnaar uit de bus gekomen van het Arthy Lie’s International Taekwondo Tournament (Suriname Open), dat op 10 juni heeft plaatsgevonden in de Congreshal. Frans-Guyana werd nummer 2, terwijl Aruba, Trinidad en Curaçao goed waren voor de plekken 3, 4, en 5. Nederland en Brazilië die ook voor dit toernooi hadden bevestigd, zegden te elfder ure af, omdat zij hun vechters wilden behoeden van eventuele blessures in Suriname. Dit omdat zij fit willen verschijnen op het wereldkampioenschap binnenkort in Zuid-Korea.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Kiran Badloe is wereldkampioen zeilen maar er wordt totaal geen aandacht aan hem geschonken. Zeker omdat hij een Hindustaan is ? Wat zijn die zwarten toch racisten zeg !


  Maak melding
 2. Berichten worden inderdaad selectief geplaatst.
  Dat is ook mij reeds opgevallen.

  Alles wat de klok slaat zijn Creolen of dogla creolen als het gaat om berichtgeving.
  Of men gaat er vanuit dat hindustanen nog steeds heel erg achter lopen op het gebied van sport.

  Paraman heeft al vaker geschreven dat hindustanen op het gebied van sport zwak, ziek en misselijk zijn.

  Daarom zeg ik ook: Creolen roepen heel hard dat ze eeuwig worden gediscrimineerd, maar ondertussen discrimineren zij nog harder.


  Maak melding
 3. Paraman heeft al vaker geschreven dat hindustanen op het gebied van sport zwak, ziek en misselijk zijn… zo dan ! Laat ik dan dit zeggen dat Hindoestanen geestelijk meer ontwikkeld zijn dan Creolen en overal waar Hindoestanen zijn, of het nu in Canada, de VS en of Zuid Afrika en SU is, ze worden gerespecteerd om hun intelligentie en werklust. En de zwarte Surinamer ? Ach Baja het is alleen maar stronterij dat de klok slaat.


  Maak melding
 4. @Scotoe bigi boutou yang soutoe

  Paraman.. en…. Scotoe bigi boutou yang soutoen,..jullie en andere niet nationaal denkende mensen,moeten eens ophouden met de racistische uitingen.wij zitten niet in the USA,..we moeten respect hebben voor elkaar ,en als jullie beiden in dit geval zo kinderachtig en ook nog annoniem op een schaamteloze manier jullie ethnische afkomst zo beledigen,dan zijn jullie echt niet goed bezig,dan zijn jullie beide een beetje kortzichtig.(ik wil niemand beledigen)denken jullie met schelden tegen het andere ras de harmonie in Suriname bevorderen.? als u het in dit geval mij geen gelijk geeft sorry.geen discussie verder love you.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES